باید غوله رو کنترل کنی اینور و اونور ببریش تا همه ی در هارو واست بشکنه و راهت باز بشه مثل ماشین سواری
ولی به این یکی میگن غووول سواری![]()
باید غوله رو کنترل کنی اینور و اونور ببریش تا همه ی در هارو واست بشکنه و راهت باز بشه مثل ماشین سواری
ولی به این یکی میگن غووول سواری![]()
من ميگم يه بار اتفاقي سوارش شدم بگو چه جور ميشه سوار شد ديگه غول سواريس رو بلدم
خوب معلومه چند ضربه به پاهاش بزن بعد عمل اسپيد كيل را انجام بده(همون كه شمشيرش آبي ميشه) بعد ميره بالا سرش و بايد كنترلش كني و درها را بشكني تا آخرش
بقيه اش كه كاري نداره وقتي اهرم را چرخوندي مياي پايين و جعبه چوبي را مياري جلو بعد ميري روي اون صليب روي جعبه و مي پري بين دو ديوار بعد ميري بالا و چند تا دشمنو مي كشي و....
اين اسپيد كيل رو نمي شه راحت انجام داد ؟
نه ديگه بايد سريع بري جلو به پاهاش ضربه بزني اسپيد كيل را درست انجام بدي و ماشين سواري! ديگه خيلي راحته اين غول سبزه راحت ترين غوله
دوستان من الن توی قسمتی که باید مجسمه پدر پرینس رو تکون بدم گیر کردم نمی دمنم مجسمه رو کجا بزارم
پسرم كاري نداره از يك ور يكبار مي چرخوني بعد مي ري اون ور يكبار مي بري جلو بعد دوباره يكبار مي چرخوني دوباره يك بار مي بري جلو تا تموم بشه بعد ديوار خراب ميشه و يه فيلم مي بيني همين![]()
تو اسپيد كيل يايد چيكار كني من آخرش نتونستم كامل انجام بدم بايد e رو تا آخر بگيري يا نه
خب حالا بعدش با اون دوتا یارو باید چه کار کنم(بعد از ارابه رانی)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)