موشن کپچر همون استیل واقعی بازیکنان هست؟
موشن کپچر همون استیل واقعی بازیکنان هست؟
دوستان عکس از adriano and ronaldinho می خواستم؟
شما از كجا اين خبر رو شنيدي؟ نسخه موبايل PES هنوز نيومده مال فيفا 09 اومده احتمالا مال اون رو شنيدي. من خودم بازي كردم روي گوشيم عجيب فاز داد بهم ولي نسخه موبايلي PES هميشه موفق و قشنگ بوده[/quote]
اگه يه سري به تايپيك نمايشگاه لايپزيك (gc) بزني ميبيني![]()
دوستان از اینجا میتونید فیلم مربوط به نسخه موبایل pes2009 رو که در نمایشگاه gc2008 به نمایش در اومد رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون طوری که من یک لحظه تو گوشی یارو دیدم بازی موبایل خیلی فجیح ساخته شده.یعنی گرافیک رو به حد خودش رسونده تو موبایل.حتما نگاه کنید.
آره دوست عزیز ینی مثلا به جای اینکه با نرم افزار مدل ها رو متحرک کنن با تکنولوژی موشن کپچر که یک محیط خاصی ونرم افزار ووسایل خاص مربوط ، حرکتا رو یک انسان که یک سری سنسور بهش متصل شده انجام میده ومدلها عینن حرکتایی که اون آدم انجام میده روش ظبط میشه...
این جوری حکتا تو بازی دقیقا مثل واقعیت میشن ....
البته تو خیلی بازیا این تکنولوژی انجام میشه چیز جدیدیم نیست مثلا تو بازی ماتریکس که مال خیلی وقت پیشه موشن کپچر بود ولی نمیدونم چرا پیس با این که نکست جن هست این کارو نمیکنه...
اینم عکس از رونالدینهو و آدریانو
خدایی باید به کونامی تو طراحی نمره 20 داد
Last edited by google_boy07; 27-09-2008 at 16:45.
بابا این لینکای دانلود gaming accessچشه i???????????????????????????????????????????????
من هنوز نتونستم بازی رئال و رم رو ببینم نمی دونم چرا gaming access یه جوری شده نه دانلود می تونم بکنم و نه خودش فیلم رو نشون میده ... کسی آدرس دانلودی به جز گیمینگ اکسس نداره ...
رونالدینیو که شبیه نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)