تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 275 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصاحبه با لیلا بلوکات بازیگر نقش همسر آخناتون (نفرتیتی) در سریال یوسف پیامبر

اوایل پخش سریال یوسف پیامبر(ع)، حضور لیلا بلوکات زیاد به چشم نمی‌آمد، اما از زمانی که «آخناتون» در این سریال به قدرت رسید، بلوکات در نقش همسر او توانست، پررنگ ظاهر شود، خیلی از شما ، شاید به خاطر نوع گریم «لیلا بلوکات» او را به یاد نیاورید، اما جالب است بدانید که وی در فیلم سینمایی ابراهیم خلیل‌ا… و البته اخراجی‌های ۱ و همچنین اخراجی‌های ۲ که قرار است در نوروز ۸۸ اکران شود، ایفای نقش کرده بود، ضمن اینکه از او چند فیلم و سریال هم هنوز در نوبت پخش قرار دارد فیلم‌های تلویزیونی از جمله: «نفر سوم»، ماه از روی سکو، زمین، زمستان ۵۰، من و شیطان. وی اخیرا همان طور که گفته شد بازی در کار جدید «مسعود ده‌نمکی» با نام اخراجی‌های ۲ را به پایان رسانده است. حکایت او در سریال یوسف(ع) که در نقش «نفرتی‌تی» بازی کرده، هم در نوع خود جالب است، یعنی ابتدا قرار بود در نقشی دیگر ظاهر شود سپس این نقش به او سپرده شد که در ادامه گفتگو خواهید خواند،

شما چه سالی و در کجا به دنیا آمدید؟

بلوکات :در چهارم آذرماه سال ۱۳۶۰ در تهران به دنیا آمدم، مجرد هستم و دو خواهر و یک برادر دارم، هم‌اکنون ساکن اقدسیه هستم

و مجموعه یوسف پیامبر(ع)؟
    بلوکات :مثل خیلی از کارهای تاریخی دیگر سخت بود، ساخت آن سه سال طول کشید و باید قبول کنیم که هر کاری سختی‌های خاص خودش را دارد. در این سریال همدلی عوامل باعث شد تا این مجموعه به موفقیت برسد، یادم می‌آید، زمانی که تصویربرداری این سریال به اتمام رسید، دلم هم برای کل مجموعه تنگ شد، هم برای آن فضا و هم برای بچه‌های گروه…
    شنیدیم که ابتدا قرار بود در نقش زلیخا بازی کنی همین طور است؟
    بلوکات :(می‌خندد)، نه آن طور که می‌گویید، اما حکایت اینگونه بود؛ چهار سال پیش که کار شروع شد، با من تماس گرفتند و از بین ۱۵۰۰ نفری که برای نقش «زلیخا» آمده بودند و تست دادند، من انتخاب شدم. آن زمان قرار بود «زلیخا» در دو مقطع نشان داده شود، یکی مقطع جوانی و یکی هم مقطع پیری و من برای نقش جوانی زلیخا را انتخاب شدم و نقش پیری زلیخا هم قرار بود شخص دیگری ایفا کند.

و چه اتفاقی افتاد که این نقش به کتایون ریاحی سپرده شد؟

بلوکات :یک تصادف باعث شد، البته باید اشاره کنم که نظر سازندگان هم تغییر کرد و تصمیم گرفتند کسی را بیاورند که هر دو نقش را بازی کند، اما تصادف من هم تاثیر زیادی در این تصمیم‌گیری داشت، چرا که آن تصادف به نوعی بود که من دو ماه روی ویلچر نشسته بودم به همین خاطر «کتایون ریاحی» انتخاب شد که انصافا چه انتخاب درستی بود، ایشان الحق از پس نقش «زلیخا» به خوبی برآمدند، به اعتقاد من ایشان بهترین انتخاب برای این نقش بود.

و بعد چه شد؟

بلوکات :مسافرت مکه برای من پیش آمد، پس از بازگشت از آن سفر، دوباره با من تماس گرفتند و این بار نقش «نفرتی‌تی» را پیشنهاد دادند، وقتی که می‌گویند نقشی قسمت آدم باشد، همین است، اگر زمین و زمان نخواهند باز هم آن کار از آن اوست و هیچ نیرویی نمی‌تواند جلوی تقدیر را بگیرد. من به قصه حضرت یوسف(ع) علاقه‌‌مند بودم و دوست داشتم در این پروژه بازی کنم. من چندین داستان و فیلم حضرت یوسف(ع) را بررسی کرده بودم و جالب اینکه در همه آنان نفرتی‌تی حضور داشت، او زنی عاشق خانواده، یکتاپرست و مهربان بود…

چه چیز این نقش برای شما جالب بود؟

بلوکات:اینکه نفرتی‌تی و آخناتون بت‌پرست نبودند، اما نمی‌دانستند چه چیزی را باید بپرستند تا زمانی که یوزارسیف به زندگی‌شان وارد شد و آنها را آگاه کرد.

در ابراهیم خلیل‌ا… هم حضور داشتید، باز هم نقش تاریخی؟

بلوکات :بله، می‌گویند چهره‌ام مناسب شخصیت‌های تاریخی است، به همین دلیل معمولا برای کارهای تاریخی انتخاب می‌شوم، چندین کار تاریخی را در کارنامه‌ام دارم و با توجه به قصه حضرت یوسف در کشور مصر، دوست دارم حتما به این کشور هم سفری داشته باشم. به هر حال مصر یکی از تاریخی‌ترین کشورهای دنیاست و شنیده‌ام که جهانگردان زیادی به آنجا می‌روند.

و از «نفرتی‌تی» بیشتر بگویید؟

بلوکات :ابتدا که قسمت نشد زلیخا را بازی کنم، کمی ناراحت شدم، اما زمانی که نقش «نفرتی‌تی» را خواندم، دیدم نقش زیبا و قشنگی است که جای صحبت دارد… و از این کاراکتر خیلی خوشم آمد. او انسانی یکتاپرست بود و حس کردم می‌توانم این نقش را بازی کنم، ضمن اینکه من تا آن زمان در کارهای تاریخی نقش منفی بازی می‌کردم و حضورم می‌توانست یک جریان متفاوت در مسیر حرفه‌ای من باشد… دوست داشتم در یک قالب و نقش مهربان هم بازی کنم.

و چقدر درباره این سریال و داستان مطالعه داشتید؟

بلوکات : پیش از شروع تصویربرداری سریال یوسف پیامبر(ع)، در زمان پیش تولید، فیلم‌هایی که درباره یوسف(ع) در تمامی کشورهای دنیا ساخته شد را دیدم، به ویژه فیلم «سینوهه، طبیب فرعون» – حتی کتابش را هم خوانده بودم – مستندی هم درباره شخصیت «نفرتی‌تی» ساخته شده بود که آن را هم دیدم. آگاهی از فضای کلی این داستان داشتم، البته در کنارش نباید راهنمایی‌ها و هدایت‌های کارگردان خوب این سریال آقای سلحشور را هم نادیده گرفت که کمک‌ شایانی به من کرد.

این «نفرتی‌تی» که ما از شما دیدیم، تا چه حد با شخصیت اصلی و مطالعات شما در این سریال شباهت دارد؟

بلوکات :کارگردان می‌خواست «نفرتی‌تی» را با یک نگاه مثبت که حتی گاهی به فرمانروا هم خط می‌دهد، نشان دهد که شما به طور حتم در ادامه، تاثیر این شخصیت را بر زندگی حضرت یوسف(ع) هم خواهید دید. در کتب تاریخی هم آمده است که بین آمن هوتپ چهارم و همسرش، عشق و علاقه‌ای شدید وجود داشته و حتی به علاقه آنان به فرزندانشان هم بسیار اشاره شده است که البته در این مجموعه زیاد به آن پرداخته نشده است که البته دلیل موجهی هم دارد، چرا که داستان این مجموعه به زندگی یوسف پیامبر(ع) می‌پردازد و قرار نیست خیلی به شخصیت‌های دیگر پرداخته شود، اتفاقا من در طول تصویربرداری همیشه به آقای مصطفی زمانی (بازیگر نقش یوسف) می‌گفتم که ما همه جمع شده‌ایم که شما در نقش یوسف(ع) بازی کنید، این سریال یک داستان قرآنی پیرامون زندگی حضرت یوسف(ع) و سایر شخصیت‌ها زیرمجموعه این داستان عظیم قرآنی است والبته باید بگویم که نباید از زلیخا هم به سادگی گذشت ، زمانی که او به خواست خداوند جوان و پس از آن عروس یوسف (ع)می‌شود.

در این مجموعه می‌بینیم که خیلی ایستاده بازی می‌کنید، کمی در این باره توضیح دهید؟

بلوکات: البته این نظر من بوده که با رضایت آقای سلحشور صورت گرفت، ما احساس کردیم که ملکه مصر باید خیلی خشک و اتو کشیده راه برود، در فیلم‌های دیگر هم که در مورد مصر باستان ساخته شده بود، رفتار ملکه مصر اینگونه بود.

از این کارهای به روز، آخرین بار در چه فیلمی ایفای نقش کردید؟

بلوکات :سریال «ماه عسل»…

در اخراجی‌های ۱، با اینکه حضور داشتید و بازی کردید، اما چه شد که در فیلم دیده نشدید؟ و حالا در سری دوم هم حضور دارید؟

بلوکات :به علت اینکه مدت زمان آن طولانی شده بود، باید قسمت‌هایی حذف می‌شد،و بخش‌هایی که من و خانم «مریلا زارعی» به عنوان مجری و خبرنگار، داستان را روایت و شخصیت‌ها را معرفی می‌کردیم، حذف شد. در اخراجی‌های ۲، از آنجا که بازیگران اخراجی‌های ۱ در سری دوم آن حضور داشتند، از این رو از من هم دعوت کردند تا این بار هم در نقش یک خبرنگار بازی کنم…

و کار با مجموعه یوسف پیامبر(ع)، با دیدن این سریال چه چیزی برای‌تان تداعی می‌شود؟

بلوکات : تجربه همکاری با آقای سلحشور که بسیار خوب بود، یک گروه دوستانه که یکدستی و یکرنگی در آن موج می‌زد. هیچ فرقی بین آدم‌ها هم وجود نداشت، همه مثل هم بودیم و از آنجا که داستان یک قصه قرآنی بود، انرژی متفاوتی هم در بین اعضای گروه بود، با تمام شدن تصویربرداری به شدت ناراحت و دلتنگ شدم، گرچه کار بسیار سخت و مشکل بود، اما حالا که سریال را می‌بینم، برای من یادآور روزهای خوب است. در مدت سه سال تصویربرداری، در زمستان روزهای بسیار سردی را مشغول کار بودیم یا در تابستان، گرمای شدید ما را آزار می‌داد، اما گروه از جان و دل، مایه می‌گذاشتند و حالا خوشحالم که می‌بینم از این سریال استقبال خوبی به عمل آمده است.

تصورتان این است که با این سریال به سقف آرزوهای‌تان رسیده‌اید؟

بلوکات : هیچ وقت به اینکه یک شبه ره صد ساله را بپیمایم، علاقه و اعتقاد ندارم و نخواهم داشت، عقیده من این است که یک هنرمند متعهد اگر چیزی برای گفتن و عرضه کردن داشته باشد، دیر یا زود به هدفش خواهد رسید.

و به این گفته‌های‌تان اعتقاد راسخ دارید؟

بلوکات : صددرصد. من آدمی هستم که به قول معروف اهل عملم، نه حرف! دوست دارم به جای ادعا، قابلیت‌های خودم را ثابت کنم.

یادمان رفت که بپرسیم فعالیت هنری خود را کی و ازکجا شروع کردید؟

بلوکات : از ۱۸ سالگی و در سال ۷۸، گرچه از ۱۵ سالگی تئاتر کار کرده بودم اما با مجموعه روزهای زندگی که ساخته کارگردان خوب و مطرح کشورمان «سیروس مقدم» بود، رسما وارد این حرفه شدم و از انتخاب خودم هم راضی هستم.

2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با مجموعه "غیرمحرمانه" از علائق خود فاصله گرفتم

کارگردان، تهیه‌کننده و چند بازیگر مجموعه تلویزیونی "غیرمحرمانه" ظهر یک روز سرد زمستانی میهمان خبرگزاری مهر شدند و از شکل‌گیری فیلمنامه، کارگردانی، نظارت اداره راهنمایی و رانندگی بر کار، بازی‌ها و ... گفتند. به گزارش خبرنگار مهر، مسعود رسام کارگردان، سیدامیر پروین حسینی تهیه‌کننده، یوسف تیموری، فلور نظری و بهروز بقایی بازیگران در نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی "غیرمحرمانه" در خبرگزاری مهر حاضر شدند که روزهای جمعه ساعت 23 از شبکه تهران پخش می‌شود.

فریبا نادری، سحر ولدبیگی، سعید پیردوست و رضا بنفشه‌خواه دیگر بازیگران این مجموعه هستند و داستان درباره یک افسر بازنشسته اداره راهنمایی و رانندگی است که خودرویی طراحی می‌کند که فرامین غیرقانونی را اجرا نمی‌کند.

* خبرگزاری مهر ـ گروه فرهنگ و هنر: آقای رسام اگر به عقب و دهه 70 برگردیم، مجموعه‌های "همسران" و "خانه سبز" شما سبک مجموعه‌سازی در تلویزیون را تغییر داد. جنس طنز این آثار متفاوت و لوکیشن‌ها محدود بود و در قدم‌های بعدی کامل‌تر شد، ضمن اینکه وارد فضاهای دیگری هم شدید. مثلاً مجموعه "مروارید سرخ" نوعی وسترن ایرانی بود. در مجموعه "غیرمحرمانه" چه قدر از تجارب جدید و گذشته استفاده کردید؟
    ـ مسعود رسام، کارگردان: همان طور که خودتان اشاره کردید فضا و شخصیت‌ها در مجموعه "مروارید سرخ" همچون دیگر مجموعه‌هایم محدود بود، اما در "غیرمحرمانه" این طور نیست. تعدد لوکیشن و شخصیت وجود دارد. همین مسئله یک مقدار کار را سخت می‌کرد، چون از چیزی که من خیلی دوست دارم و آن کار با بازیگران محدود است، فاصله می‌گرفت.
    از سوی دیگر همه بازیگران باید رنگ‌آمیزی می‌شدند تا هر کدام در جایگاه درست قرار بگیرند. در واقع آلبوم وسیع‌تری را می‌طلبید و در نتیجه سوژه کار هم باید تحرک پیدا می‌کرد، چرا که بخش جذاب کار یک اتومبیل با تمام واکنش‌هایش بود. به هر حال در طول این سال‌ها مرتب در حال تجربه بودم.
    * از ابتدای نگارش مجموعه "غیرمحرمانه" در جریان کار بودید یا بعد از نگارش از طرف تهیه‌کننده سفارش کار داده شد؟
    ـ رسام: سفارش کار را پروین حسینی، تهیه‌کننده به من داد، البته قبل از اینکه من وارد پروژه شوم از دو سال قبل طرح این مجموعه مطرح بود. به همین دلیل چند متن اولیه حاضر و بازنویسی شده بود. در جلسه‌هایی که با الوند، پروین حسینی و مقصودی نویسنده داشتیم، فضاها تغییر کرد. درباره شخصیت‌ها بیشتر صحبت کردیم مثل دوست شیدا یا ... همچنین از قصه‌های فرعی که ما را از اتفاقات اصلی دور می‌کرد، صرف نظر کردیم.

* معمولاً در مجموعه‌های سفارشی، کارگردان و تهیه‌کننده ملزم به اجرای خواسته‌های نهاد سفارش‌دهنده هستند. با توجه به اینکه این مجموعه با مشارکت اداره راهنمایی و رانندگی ساخته شد، آیا آنها بر فیلمنامه این مجموعه نظارت داشتند؟

ـ سیدامیر پروین حسینی، تهیه‌کننده: نه من و نه آقای رسام کار مشارکتی انجام نمی‌دهیم. طرح مجموعه "غیرمحرمانه" قبل از آنکه به فکر راهنمایی و رانندگی باشیم، مطرح شده بود. به هر حال رسانه تلویزیون وظایفی به عهده دارد. وقتی ساخت مجموعه "غیرمحرمانه" نهایی شد، شبکه پیشنهاد داد این پروژه قابلیت مشارکت با جایی مثل اداره راهنمایی و رانندگی را دارد و ظاهرا آنها هم بودجه‌ای داشتند، ولی از همان ابتدا قرار شد مستقل عمل کنیم.
    مسئولان راهنمایی و رانندگی بعد از جلسات متعدد به ما اعتماد کردند و دست‌‌مان را باز گذاشتند. ما خودمان کاسه داغ‌تر از آش بودیم. در واقع ما طرحی داشتیم که ماهیت آن راهنمایی و رانندگی بود و دلیلی نداشت خیلی به سمت چیزهایی برویم که به قصه ما مربوط نمی‌شد. اداره راهنمایی و رانندگی از ما حمایت مالی کرد.
    * یعنی نظارتی روی فیلمنامه مجموعه "غیرمحرمانه" نداشتند؟
    ـ پروین حسینی: نظارت به آن معنا که فیلمنامه را تایید کردند، اما دخالت نکردند. نظارت هم برای این بود که ما اشتباه نکنیم، چرا که متخصص راهنمایی و رانندگی نبودیم، به همین دلیل خواهش کردیم دوستان ما را راهنمایی کنند.
    *ایده مجموعه "غیر محرمانه" چه طور شکل گرفت و آیا هنگام نگارش متن به بازیگران هم فکر می‌کردید؟
    ـ رسام: ایده اولیه این مجموعه یک ماشین اختراعی بود و ما مرتب روی کاربردی شدن این طرح بحث می‌کردیم، چرا که علاقمند بودیم سوژه برای مخاطبان قابل باور باشد. به یاد دارم بچه‌ها روی خودروهای مدل جدید کمپانی‌های مختلف تحقیق می‌کردند و گزینه‌ها بررسی می‌شد. این ماشین باید طوری در قصه طرح می‌شد که نه خیلی فانتزی باشد، نه غیرممکن و نه خیلی کودکانه. بعد از تحقیقات گسترده به ماشین قصه "غیرمحرمانه" رسیدیم، ماشینی که در تکنولوژی روز موجود است.
    درباره بازیگران هم باید بگویم غیر از یک مورد با کسانی که می‌خواستم در این مجموعه حضور داشته باشند، قرارداد بستیم، حتی خانم فلور نظری در آن زمان آلمان بود و ما بعد از مذاکرات کوتاه قرارداد او را هم بستیم. خودم قراردادم را 15 فروردین بستم و تصویربرداری 21 فروردین سال جاری آغاز شد، در حالی که از 14 قسمت 9 قسمت آماده بود.
    گروهی همدل و منسجم در مجموعه "غیر محرمانه" حضور داشتند. همه بازیگران سر وقت در کار حاضر می‌شدند و حس علاقمندی به کار در همه وجود داشت. هرچند اواسط کار بیمار و چند روز در بیمارستان بستری شدم، اما پروژه در زمان پیش‌بینی شده به پایان رسید.
    * در کارهای قبلی شما بازیگرانی چون مهرانه مهین ترابی و فردوس کاویانی با مجموعه "همسران" یا رامبد جوان و آتنه فقیه‌نصیری با مجموعه "خانه سبز" شناخته شدند، اما در مجموعه "غیرمحرمانه" به نظر می‌رسد از بازیگران‌تان آشنایی‌زدایی نکردید. شاید به خاطر پروسه کوتاه تولید بود یا ... در واقع از بازیگرانی استفاده کردید که نقش‌های مشابه را ایفا کرده و امتحان خود را پس داده‌اند. مثل سعید پیردوست یا یوسف تیموری.
    ـ رسام: قبول ندارم سعید پیردوست این طوری بازی کرده باشد. (با خنده) او همیشه " ِا" می‌گوید و هیچ وقت "او" نگفته است! علاوه بر آن پیردوست همیشه نقش عموی پیر و ... را بازی می‌کرد، اما در "غیرمحرمانه" نقش یک مرد 40 ساله را ایفا می‌کند. مخاطب از شخصیت‌های اصلی قصه با بازی فریبا نادری و ندا مقصودی هم خیلی شناخت ندارد. اوایل کار آقای پروین حسینی از من پرسید آیا مطمئن هستم بازیگران جدید بتوانند نقش را به خوبی دربیاورند که من پاسخ مثبت دادم.
    ـ پروین حسینی: بعید می‌دانم شما یوسف تیموری را در فیلم یا مجموعه‌ای همانند "غیرمحرمانه" دیده باشید. او نقش اول را ایفا کرد. تیموری بازیگری با استعداد است و انرژی لازم را سر صحنه می‌گذارد، حتی خودش هم گفت تاکنون چنین نقشی را بازی نکرده است.
    * خیلی‌ها می گویند یوسف تیموری بازیگری نامنظم است، آیا این مسئله شایعه است؟
    ـ پروین حسینی: تهیه‌کننده همیشه نقش پدر گروه را بازی می‌کند. مسلماً از بچه‌ها بد نمی‌گوید. یوسف تیموری هم مثل همه آدم‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد. در مجموع همه بازیگران این پروژه خوب بودند. از سوی دیگر خیلی مسائل به رفتار طرف مقابل هم بستگی دارد. یوسف تیموری از بازیگران منظم بود.
    ـ رسام: (با خنده) ما از او تعهد گرفتیم!
    * ولی در مجموعه "مروارید سرخ" شما خاطره خوبی از تیموری نداشتید، چرا که او اواسط پروژه کار را رها کرد و رفت. آیا از انتخاب او برای مجموعه "غیرمحرمانه" نگران نبودید؟
    ـ رسام: اتفاقاً نگران بودم. "مروارید سرخ" 26 قسمت بود و ما در 13 قسمت مجموعه را بستیم، چون یوسف تیموری و سحر زکریا نیامدند، ولی انتخاب اولم در مجموعه "غیرمحرمانه" یوسف بود. من "سیب خنده" را با او کار کردم. یوسف قابلیت‌های زیادی در میان بچه‌های طنز دارد، فیزیک و قیافه خوبی هم دارد و از پس همه نوع نقش بر می‌آید که شاید هر بازیگر طنز نتواند به خوبی ایفا کند. او بازیگری پر تحرک است و نقش او در "غیرمحرمانه" هم تحرک می‌طلبید. در مجموع ما راه کنار آمدن با یوسف را پیدا کردیم!
    ـ پروین حسینی: (با خنده) ولی این یک راز است!
    ـ رسام: من یک ضرب المثلی داشتم و می‌گفتم خدا با ماست، اگر یوسف هم با ما باشد همه چیز حل است!
    * خانم نظری شما در مجموعه "غیر محرمانه" نقش طاهره، یک زن سنتی را ایفا می‌کنید که مرتب نگران فرزندش است. چه طور این نقش را پذیرفتید؟ البته فاصله سنی شما و تیموری زیاد نیست، چه طور خود را با تیموری تطابق دادید و نقش مادر او را بازی کردید؟
    ـ فلور نظری، بازیگر: ویژگی این کار برای من حضور مسعود رسام و امیر پروین‌حسینی کارگردان و تهیه‌کننده پروژه بود. درباره نقش هم باید بگویم چون من بازی‌ را با تئاتر شروع کردم، به همین دلیل مسئله سنی را برای خودم حل کردم. وقتی نقشی پیشنهاد می‌شود، بعد از خواندن فیلمنامه سعی می‌کنم نقش را بر مبنای متن در بیاورم. شاید در نظر اول سن مسئله‌ای مشکل باشد، اما برای من اهمیتی نداشت. در مجموع شخصیت را تحلیل و کنش و واکنش را برای خودم حل می‌کنم. وقتی خود بازیگر موقعیت‌اش را باور کند، برای بیننده هم قابل لمس است.
    * معمولاً بازیگران زن نقش‌های مسن‌تر از خودشان را بازی نمی‌کنند. نگران نبودید بعد از بازی در مجموعه "غیرمحرمانه" باز هم نقش‌هایی مشابه شخصیت طاهره خانم به شما پیشنهاد شود؟
    ـ نظری: نه، نگران نبودم. گرچه اولین بار بود نقش مادری را بازی می‌کردم که به لحاظ سنی تفاوت زیادی با خودم داشت، ولی هیچ وقت نگران نبودم. اگر نقش و گروهی را که قرار است با آنها کار کنم دوست داشته باشم، با دل و جان کار می‌کنم و اختلاف سنی هم مسئله‌ای نیست که من را آزار دهد.
    * یوسف تیموری بازیگری است که به بداهه خیلی متکی است. برای شما بداهه‌گویی او مشکل نبود؟
    ـ نظری: نه، چون قبل از ضبط با هم تمرین می‌کردیم و بداهه‌ با هماهنگی کارگردان انجام می‌شد.
    *با توجه به فضای فانتزی و طنز مجموعه "غیرمحرمانه" کار با رسام چه تجربه‌ای برایتان همراه داشت؟
    ـ نظری: من سابقه بازی در مجموعه‌های طنز همچون "خانه به دوش" رضا عطاران و "ارث بابام" جواد رضویان را دارم. کار با رسام برایم خیلی لذت‌بخش بود. او کارگردانی است که می‌داند چه می‌کند؟ ما سکانس‌های سخت و میزانسن‌های مشکل زیادی داشتیم، ولی آن قدر کار راحت گرفته می‌شد که من باور نمی‌کردم. او کارگردان کاربلدی است و دکوپاژهای خوبی در کار دارد که برای من بازیگر هم خیلی لذت‌بخش است. افتخار می‌کنم مجموعه "غیرمحرمانه" را در کارنامه هنری‌ دارم و دوست دارم در پروژه‌های دیگر هم با او همکاری کنم.
    *محور مجموعه فانتزی "غیر محرمانه" یک خودرو است و با توجه به فضای کار انتظار می‌رفت از جلوه‌های ویژه برای افزایش جذابیت‌های بصری بیشتر استفاده ‌شود، اما چرا جلوه‌های ویژه کمرنگ است؟
    ـ پروین حسینی: همیشه می‌گفتم چرا همکاران من به سمت کارهای طنز متفاوت نمی‌روند. در سال‌های اخیر کارهای طنز از فرم خاصی پیروی می‌کنند و آن تعداد بازیگران محدود است که در پروژه‌های مختلف تکرار می‌شوند. بعد از ساخت مجموعه "غیرمحرمانه" متوجه شدم ساخت مجموعه‌های طنز چه قدر پر دردسر است. در سال‌های اخیر کارهای جنگی و معارفی زیادی انجام داده‌ام و مشکلی نداشته‌ام، حتی یک فریم از کار ما درنیامد.
    اینکه کاری با زحمت زیاد ساخته ‌شود و به راحتی پنج دقیقه از آن دربیاید، برایم سخت است. درباره جلوه‌های ویژه هم باید بگویم، این طور نبود که با این مقوله آشنا نباشیم، اما ضرورتی ندیدم کار به سمت یک چیز عجیب و غریب برود. سعی کردیم ماشین قصه منطق اجرایی داشته باشد. در حال حاضر هم ماشین‌هایی در دنیا است که بعد از دادن برنامه می‌توانند خودشان پارک کنند، به همین دلیل جلوه‌های ویژه چندان ضرورت نداشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حساسیت نسبت به مجموعه‌های طنز زیاد است

تهیه‌کننده مجموعه "غیرمحرمانه" اعتقاد دارد حساسیت‌ کلی نسبت به مجموعه‌های طنز باعث شد بخش‌هایی از این مجموعه نیز با ممیزی روبرو شود. به گزارش خبرنگار مهر، در قسمت دوم گفتگو با عوامل مجموعه "غیرمحرمانه" با آنها درباره ممیزی، زمان پخش و جایگاه این مجموعه در کارنامه مسعود رسام صحبت کرده‌ایم.

* زمان ساخت مجموعه با ناظر کیفی تعامل داشتید، پس چرا مجموعه زمان پخش دچار ممیزی شد؟
    - پروین حسینی: ما مانند همه گروه‌ها با ناظر کیفی تعامل داشتیم و فکر نمی‌کنم در شکل فعلی هم حجاب، گریم و پوشش بازیگران زن "غیرمحرمانه" مشکلی داشته باشد، اما به هرحال زمان پخش معمولا مشکلات پیش‌بینی نشده‌ برای مجموعه‌ها اتفاق می‌افتد. البته مطمئن باشید مدیران شبکه‌ها دوست ندارند این جور اتفاقات روی بدهد، اما مصالحی وجود دارد که برای تهیه‌کننده که موجودی دوزیست است و با شبکه و گروه تعامل دارد تا حدی قابل قبول است. البته ای کاش تعامل‌ و تحمل به اندازه‌ای برسد که مجموعه‌ها در پخش کمتر با مشکل مواجه شوند.
    * این حذف و اصلاح‌ها به ممیزی سلیقه‌ای برنمی‌گردد؟
    - پروین حسینی: حساسیت نسبت به مجموعه‌های طنز زیاد است. من به عنوان تهیه‌کننده تجربه‌های متفاوت داشته‌ام، اما هیچکدام مشکلاتی را که برای "غیرمحرمانه" به وجود آمد، نداشتند. به نظر می‌رسد به کار طنز نگاه خاص وجود دارد. من این نوع کار را دوست دارم و به دنبال راهکاری هستم تا با سازمان تعامل بهتر داشته باشم.
    - نظری: ما بازیگرها با مردم در ارتباط هستیم و نظر آنها را بهتر متوجه می‌شویم. در ارتباطی که با مردم داشته‌ام آنها هم از جنس ممیزی تعجب کرده‌اند. نوع پوشش و حجاب بازیگران زن این مجموعه کاملا با مقررات تلویزیون همخوان است، حتی در مجموعه‌های دیگر نکاتی وجود دارد که در"غیرمحرمانه" کاملا رعایت شده، شاید بهتر است بپذیریم روی مجموعه‌های طنز حساسیت دوبرابر است.

* چرا مجموعه تیزر ندارد؟

- رسام: تیزرمجموعه‌های خارجی در هفته چند بار پخش می‌شود، اما مجموعه "غیرمحرمانه" تیزر ندارد. مخاطب چطور باید از زمان پخش مجموعه مطلع شود. ما بارها نسبت به این موضوع تذکر داده‌ایم، اما توجهی نشده ‌است.
    * از ساعت پخش مجموعه راضی هستید. به نظر می‌رسد هیچ مجموعه‌ای با این شکل دیده نمی‌شود.
    - رسام: این موضوع را باید برنامه‌ریزان شبکه در نظر بگیرند. وقتی این مقدار زمان و هزینه صرف می‌شود تا مجموعه‌ای ساخته شود، چرا نباید شرایط دیده شدن آن فراهم شود؟ جمعه‌ها تلویزیون پر از برنامه‌های سرگرم‌کننده است و ساعت 11 شبکه تهران به "غیرمحرمانه" می‌رسد. طبیعی است بیننده انگیزه و حوصله دیدن آن را نداشته باشد. تکرار مجموعه روزهای سه‌شنبه ساعت 19 هم اصلا مناسب نیست.
    * نمی خواهید بازهم با آقای بیرنگ همکاری کنید؟
    - رسام: دوستی ما همچنان ادامه دارد، اما هر مقطعی ویژگی‌های خاص خودش را دارد. زمانی به این نتیجه رسیدیم که همکاری ما به تکرار رسیده و طراوت گذشته را ندارد. هیچکدام ما دوست نداشتیم درجا بزنیم. حرف‌های مشترک داشته‌ایم که در دوره‌ای کنار هم روایت کرده‌ایم. اگر زمانی حرف مشترک پیدا کنیم دوباره با هم کار می‌کنیم.
    * مجموعه‌های "محله بروبیا" و "محله بهداشت" را در دهه 60 برای بچه‌ها ساختید. این مجموعه‌ها موفق و پربیننده بودند. سال پیش مجموعه "بزرگمرد کوچک" را ساختید که دیده نشد. هنوز انگیزه‌ای برای ساخت مجموعه برای مخاطب کودک و نوجوان دارید؟
    - رسام: "بزرگمرد کوچک" به نظرم بهترین مجموعه‌ای است که تا به حال ساخته‌ام، ساختار و پیام مجموعه را دوست داشتم. اما متاسفانه این مجموعه قربانی زمان نامناسب پخش شد. برنامه کودک برای کسی مهم نیست و کمترین میزان توجه و برنامه‌‌ریزی نصیب این آثار می‌شود. در دهه 60 زمانی که برای بچه‌ها کار می‌کردیم این گروه سنی در اولویت برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌ها بود. در شرایط فعلی دیگر انگیزه‌ای برای ساخت کار کودک ندارم. اگر حمایت‌هایی که باید از این آثار شود نباشد فعالیت در این بخش نفسگیر است.
    * آقای بقایی شما قبلا در مجموعه‌های "همسران" و " خانه سبز" و... با آقای رسام و بیرنگ همکاری کرده‌اید. به نظر می‌رسد این همکاری ریشه در علاقه‌های مشترک دارد.
    - بهروز بقایی، بازیگر: رابطه من با آقای بیرنگ و رسام ریشه در گذشته‌های دور دارد، این دوستی به دهه 50 و زمان دانشجویی برمی‌گردد. در این سال‌ها ما این فرصت را داشته‌ایم که همدلی‌مان را بیشتر کنیم و در تجربه‌های مختلف که هر کدام نکته‌های فراوان داشته کنار هم باشیم. نقشی که در مجموعه "غیرمحرمانه" بازی کردم گرچه کوتاه بود، اما فضای تجربه‌ای ویژه را فراهم می‌کرد. باید در فرصتی کوتاه نقش را می‌پروراندم و طوری اجرا می‌کردم که در یاد بماند.
    * در این سال‌ها بین شما و آقای رسام اعتماد به وجود آمده است.
    - بقایی: بله و همین اعتماد است که باعث می‌شود در هر پروژه این دوستان خوب به شکلی حضور داشته باشم.
    - یوسف تیموری، بازیگر: من در"موش" با شاهد احمدلو همکاری کردم و او جنس بازی من را نمی‌شناخت. در اولین تجربه کمی زمان نیاز بود تا من و شاهد همراه شویم و به نگاه مشترک برسیم، اما الان و در دومین تجربه، او کاملا مسلط است و این همکاری قابل قبول و برای هردوی ما شیرین است. اعتماد کارگردان به بازیگر خیلی مهم است و انگیزه زیادی به بازیگر می‌دهد تا در فضایی قرار بگیرد که بتواند تجربه تازه‌ داشته باشد. این اعتماد را آقای رسام هم به من داشته است.
    * بازی در سینما و تلویزیون تفاوت دارد؟
    - تیموری: واقعا فرقی ندارد و بازی خوب مهم است.
    *شما مجموعه‌های مناسبتی هم بازی کرده‌اید. شتابی که بر تولید این مجموعه‌ها حاکم است به بازی بازیگر لطمه نمی‌زند؟
    - تیموری: ماهیت این نوع مجموعه‌ها شتاب است، اما گاهی در این شتاب لحظه‌های خوب به وجود می‌آید. مجموعه‌های مناسبتی حال و هوای خاص دارند و اگر عناصری در کنار هم درست قرار بگیرد موفق می‌شوند. بازیگر در این مجموعه‌ها فرصت کمتری برای رسیدن به نقش دارد و در مجموعه‌هایی که زمان بیشتری برای تمرین، دورخوانی و هماهنگی بازیگران وجود دارد، نتیجه کار بهتر است.
    من کمتر از دیگر بازیگران طنز همدوره خود از این مجموعه‌های مناسبتی قبول کرده‌ام. در چنین مجموعه‌هایی کار گروه کارگردانی و فنی سخت‌تر از بازیگر است و رساندن مجموعه به آنتن یک ماراتن نفسگیر است.
    * از بازیگران هم نسل خودتان بازیگری را دوست دارید؟
    - تیموری: من در مقایسه بازیگران به این فکر نمی‌کنم که کدام یک از دیگری بهتر است. هر بازیگری جایگاه خود را دارد که براساس توانایی او تعیین می‌شود. من بازی مرحوم شاهرخ غیاثی را دوست دارم. نمی‌توانم بگویم از کدام بازیگر سینمای ایران و جهان بهتر است. به نظرم او در موقعیتی تک است و مشابه او بازیگری نداریم. جواد رضویان، مجید صالحی و رضا شفیعی‌جم بازیگرانی هستند که می‌توانند به تنهایی موفقیت یک فیلم سینمایی را تضمین کنند.
    * اما اغلب این چهره‌ها در فیلم‌های سینمایی به طور مشترک کار می‌کنند.
    - تیموری: من با این ماجرا مشکل دارم. این اتفاق نادیده گرفتن توانایی و استعداد این بازیگران است. تهیه‌کننده‌های سینما از این تمهیدها برای فروش فیلم‌هایشان استفاده می‌کنند، اما کاش فضایی وجود داشت تا بازیگرها به این بازی تن ندهند. در چنین فضایی بازیگرها باید فضایی برای دیده شدن خود فراهم کنند.
    - رسام: من در "غیرمحرمانه" فضایی ایجاد می‌کردم که قابلیت‌های یوسف دیده شود. اجازه نمی‌دادم دیگران زیاده‌روی کنند تا یوسف بتواند کارش را به درستی انجام دهد. یک لحظه طلایی به سادگی خلق نمی‌شود باید تلاش کرد و همه گروه همکاری کنند تا یک شوخی طلایی مقابل دوربین خلق شود.
    - تیموری: در "زندگی به شرط خنده" این اتفاق افتاد و بازیگرانی که توانایی کار طنز در اندازه بالا را داشتند در کنار هم قرار گرفتند. بازیگر در چنین فضایی چاره‌ای جز این ندارد که با بقیه بجنگد تا دیده شد. زمانی که مجموعه را می‌دیدم احساس می‌کردم همه توانم صرف این شده که تمرکزم را حفظ کنم تا مقابل بازیگر روبرویی کم نیاورم. در" در شب عروسی" من تنها بودم، جنس طنز اکبر عبدی پخته‌تر و متفاوت است و درکنار هم قرار گرفتن ما به فیلم کمک کرده است.
    * پس ترکیب بازیگرها برایتان مهم است؟
    - تیموری: صددرصد... مگر می‌شود به گروهی که قرار است با آنها کار کنم اهمیت ندهم؟ ترکیب بازیگران می‌تواند موفقیت یا شکست یک مجموعه یا فیلم را مشخص کند. گاهی مجموعه‌ای روی آنتن می‌رود که چند چهره سرشناس بازیگری در آن بازی می‌کنند، اما مجموعه در جذب مخاطب موفق نیست. ترکیب بازیگر و قرار گرفتن چهره‌هایی که کمبود‌های هم را جبران کنند می‌تواند عاملی برای موفقیت یک مجموعه یا فیلم باشد.
    * تولید انبوهی از فیلم‌های کمدی که باحضور بازیگران تلویزیونی ساخته می‌شوند، به رونق کار بازیگران طنز تلویزیونی کمک کرده؟
    - تیموری: الان فصل کمدی است. سینمای ایران پس از تجربه گونه‌های مختلف به سمت این کمدی‌ها رفته،‌ اما مهم این است که کیفیت این آثار چه باشد و امکانی برای تجربه کردن بازیگران در آن وجود داشته باشد. اغلب این فیلم‌ها تکرار نقش‌های تلویزیونی بازیگران است.
    * آقای بقایی نقش کوتاهی در این مجموعه بازی کرده است. دلیل انتخاب او برای این نقش چه بود؟
    - رسام: برای این نقش بازیگری می‌خواستیم که توافق کند فقط دو روز مقابل دوربین باشد. من از ابتدا به یک بازیگر حرفه‌ای فکر می‌کردم، چون با نقشی ویژه و تعیین‌کننده‌ روبرو بودیم که نقشی مهم در روند قصه داشت. آقای ناظمی محور قصه است و اندیشه جامعه سالم و قانونمند که در مجموعه تبلیغ می‌شود اشاره‌ای به دیدگاه او است. پیام این مجموعه در شخصیت نظمی نهفته است.
    * برای همین آقای بقایی را انتخاب کردید؟
    - رسام: بله و خوشبختانه آقای بقایی قبول کرد این نقش را بازی کند. حضور او وزن و وقار به مجموعه داد.
    - تیموری: شاید کمتر کارگردانی به این جزئیات توجه کند. همین که بازیگری باسابقه و حرفه‌ای این نقش کوتاه را بازی کرده فضایی برای دیده شدن نقش به وجود آورده است. حتی حضور این بازیگر حرفه‌ای کمک می کند بازی من و بقیه دیگران دیده شود.

- رسام:
    زمانی که می‌خواستم خانم نظری نقش مادر یوسف را بازی‌ کند گروهی گفتند این بازیگر نمی‌تواند مادر یوسف باشد و این رابطه از نظر سنی قابل قبول نیست، اما تجربه‌های من می‌گوید اگر بازیگری درست انتخاب شود و با نقش ارتباط برقرار کند مشکلی با گریم و یا سن بازیگر ندارم. می‌بینید که اتفاقا رابطه مادر و فرزندی خیلی خوب از کار درآمده است. انتخاب درست بازیگر می‌تواند جذابیت زیادی به یک مجموعه یا فیلم بدهد.
    - تیموری: یکی از امتیازهای کار آقای رسام این است که به بازیگرش اعتماد می‌کند و به او این فرصت را می دهد که تجربه‌ای متفاوت را در کنارش بگذراند. متاسفانه بعضی کارگردان‌ها که تجربه کار طنز ندارند و از ظرافت‌های آن خبر ندارند اصرار دارند بازیگر را محدود کنند و خلاقیت او را بگیرند.
    - نظری: ما بعضی سکانس‌های سخت را به آسانی کار می‌کردیم، به این دلیل که کارگردان می‌دانست چه می‌خواهد و دکوپاژش حرفه‌ای و تسلطش به کار بالا بود. من با کارگردان‌هایی کار کرده‌ام که هر روز که سرصحنه می‌رفتم نگران بودم امروز قرار است چه اتفاقی بیفتد، چون کارگردان نمی دانست باید چه کاری انجام بدهد یا بازیگرش را چطور راهنمایی کند.
    * فکر می‌کنید این مجموعه چقدر در جذب مخاطب موفق بوده؟
    - تیموری: متاسفانه زمان پخش و ممیزی سازمان به این مجموعه لطمه زد، در حالی که "غیرمحرمانه" جذابیت زیاد دارد و مجموعه‌ای است که با عشق ساخته شده است. حتی اگر جذابیت‌های مجموعه دیده نشود من آن را دوست دارم.
    - نظری: وقفه‌هایی که بین پخش مجموعه افتاد ارتباط مخاطب با "غیرمحرمانه" را کمرنگ کرده است. من به این کار افتخار می‌کنم، به خاطر همه لحظه‌هایش که با عشق ساخته شده است.
    - رسام: در پایان می‌خواهم از همه دوستانی که در ساخت این مجموعه همکاری کردند تشکر کنم. از همه این خستگی و شتاب کار خاطره‌های شیرین می‌ماند و امیدوارم این خاطره‌های شیرین برای بقیه هم مانده باشد.
    - بقایی: شیرینی این تجربه‌ها است که از حرفه ما می‌ماند. این خاطره‌ها حرفه ما را دوست‌داشتنی می‌کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"هستی" به زودی از شبکه سه پخش می‌شود

فیلم تلویزیونی "هستی" به کارگردانی محمود معظمی و تهیه‌کنندگی محسن بدرلو به زودی روی آنتن می‌رود. به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم تلویزیونی داستان یک جراح زن است که در زندگی با اتفاقی ناگوار مواجه می‌شود و آشنایی با دختر بچه‌ای عقاید و باور او را تغییر می‌دهد، مینا لاکانی نقش اصلی "هستی" را بازی می‌کند. یوسف مرادیان، مریم سلطانی، علی برجسته و طرلان پروانه دیگر بازیگران این فیلم هستند.
    معظمی به زودی ساخت فیلم تلویزیونی "خاطره آن شب بارانی" را برای پخش در روز معلم آغاز می‌کند. پیش‌تولید این فیلم اواخر اسفند شروع می‌شود و با انتخاب عوامل، اوایل سال آینده در تهران کلید می‌خورد."خاطره آن شب بارانی" محصول شبکه سه سیما است.
    سایر عوامل فیلم 90 دقیقه‌ای "هستی" عبارتند از تصویربردار: محسن بدرلو، صدابردار: احمد کلانتری، طراح صحنه و لباس: افسانه صمدزاده، طراح گریم: فاطمه سنجری، موسیقی: امیر شهبازیان، تدوینگر: حمید قربانی و مدیر تولید: علی برجسته. معظمی فیلم‌های تلویزیونی "یغما" و "سرشاخ" را در کارنامه دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"سرشاخ" نوروز 88 از تلویزیون پخش می‌شود

فیلم تلویزیونی "سرشاخ" به کارگردانی محمود معظمی و تهیه‌کنندگی علی‌اصغر احمدی مقدم و حسین کلهر نوروز 88 روی آنتن می‌رود. معظمی درباره زمان پخش این فیلم به خبرنگار مهر گفت: پیش از این قرار بود فیلم "سرشاخ" عید غدیر پخش شود، اما طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده نوروز روی آنتن می‌رود. امیدوارم این فیلم که یک کمدی مفرح و سرگرم‌کننده است برای مخاطبان جذاب باشد.
    رضا رویگری، فلور نظری، امیرمحمد زند، محسن قاضی‌مرادی، مهوش وقاری، آرزو افشار و شبنم معززی بازیگران "سرشاخ" هستند که بر اساس فیلمنامه احمدی‌مقدم تولید شده است. معظمی پیش از این فیلم‌های تلویزیونی "یغما" و "هستی" را ساخته است.
    عوامل تولید فیلم "سرشاخ" عبارتند از تصویربردار: هوشنگ غفوری، صدابردار: مجتبی برهانی‌زاده، مدیر تولید: سعید دلیری، چهره‌پرداز: کورش علیزاده و مهکامه کاشف، برنامه‌ریز: شهره سیف‌اللهی، عکاس: بهروز بادروج و تهیه‌کننده: امیرحسین کلهر و احمدی‌مقدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فیلم‌های نوروزی شبکه چهار

فیلم برنده جایزه جشنواره کن از تلویزیون پخش می‌شود

فیلم‌های سینمایی "نخست‌وزیر" پائولو سورنتینو، "جزیره مسکونی" فیودور بوندارچوک، "مه" فرانک دارابونت و "غذای چینی" تسویی هارک نوروز روی آنتن شبکه چهار می‌رود. به گزارش خبرنگار مهر، فیلم ایتالیایی "نخست‌وزیر" به کارگردانی پائولو سورنتینو درباره جولیو آندروتی سیاستمدار معروف ایتالیایی است که هفت دوره نخست‌وزیر این کشور بود.
    این فیلم با نام اصلی "ستاره" اولین بار ماه مه 2008 در بخش مسابقه جشنواره کن 61 به نمایش درآمد و جایزه هیئت داوران را از آن خود کرد. تونی سرویلو بازیگر معروف ایتالیایی در نخست وزیر" نقش آندروتی را بازی می‌کند و آنا بونایوتو، پی‌یرا دگلی اسپوستی و پائولو گرازیوسی دیگر بازیگران این فیلم 110 دقیقه‌ای هستند.

صحنه‌ای از فیلم "نخست‌وزیر" برنده جایزه هیئت داوران جشنواره کن
    سورنتینو در فیلم خود آندروتی را در پایان دوران کاری بسیار طولانی خود نشان می‌دهد و این زمانی بود که به ارتباط با مافیا متهم شده بود. "ستاره" و درام مافیایی "گومورا" به کارگردانی ماتیو گارونه درباره گروه کامورا در ناپل دو فیلمی بودند که سال 2008 سینمای ایتالیا را بار دیگر در مرکز توجه قرار دادند. "گومورا" نیز نوروز امسال از شبکه چهار پخش می‌شود.
    سورنتینو 38 ساله برخلاف واقعیت تلخ جاری در فیلم گارونه، از نمادگرایی برای تاکید بر انحراف سیستمی استفاده می‌کند که به قول خود او در آن "وجود شر برای بقای خیر ضروری است."
    آندروتی از سال 1946 تاکنون بخشی از تشکیلات سیاسی در ایتالیا بوده و با وجود سقوط پی در پی دولت‌ها و روی کار آمدن دولت‌های جدید، او در مقام نخست‌وزیر، وزیر خارجه یا وزیر کشور چهره ثابت این تشکیلات بوده است.

او که اکنون سناتور مادام‌العمر است، در سال‌های 1990 و در پی بازجویی‌های موسوم به "دستان پاک" که قدرت سیاسی تثبیت شده در ایتالیا را تا حد زیادی متزلزل ساخت، تلاش کرد از خود درباره ارتباط با مافیا رفع اتهام کند، اما موفق نشد.
    فیلم هفت میلیون دلاری "نخست‌وزیر" پس از نمایش در کن در جشنواره‌های مختلف از جمله مونیخ، کارلووی واری، تورنتو، ریو دوژانیرو، پوسان و پالم اسپرینگز نیز پخش شد.
    این فیلم در پنج رشته نامزد دریافت بیست و یکمین دوره جوایز آکادمی فیلم اروپا EFA بود و در نهایت جایزه بهترین بازیگر مرد (سرویلو) را از آن خود کرد. "پیامدهای عشق" و "دوست خانوادگی" از دیگر فیلم‌های سورنتینو است که سال 2008 یکی از داوران شصت و یکمین دوره جشنواره فیلم لوکارنو بود.
    فیلم "جزیره مسکونی" تولید سال 2008 روسیه دیگر فیلمی است که نوروز روی آنتن شبکه چهار می‌رود. این فیلم به کارگردانی فیودور بوندارچوک با بودجه 6/36 میلیون دلاری ساخته شده و از آن به عنوان پرهزینه‌ترین فیلم تاریخ سینمای روسیه یاد می‌شود.
    بوندارچوک "جزیره مسکونی" را بر مبنای رمان 1969 "زندانیان قدرت" نوشته آرکادی و بوریس استروگاتسکی کارگردانی کرده و خود در آن بازی کرده است. داستان فیلم سال 2157 روی می‌دهد و یک داستان افسانه‌ای علمی آینده‌گرایانه درباره سیاره‌ای با حکومت استبدادی است.
    واسیلی استپانوف، یولیا اسنیگیر، پیوتر فیودوروف و الکسی سربریاکوف دیگر بازیگران فیلم "جزیره مسکونی" هستند که قسمت اول آن در 115 دقیقه دسامبر 2008 در روسیه اکران شد و قسمت دوم آن آوریل 2009 به نمایش درمی‌آید.

"جزیره مسکونی" فیلمی حماسی و پر از جلوه‌های ویژه و بی‌سابقه در سینمای روسیه است. با این حال سازندگان فیلم از آن چیزی بیش از یک فیلم افسانه‌ای علمی یاد کرده‌اند. آندری تارکوفسکی نیز در 1979 فیلم "استاکر" را بر مبنای رمانی از برادران استروگاتسکی ساخت.
    فیودور بوندارچوک کارگردان این فیلم پسر سرگئی بوندارچوک کارگردان و بازیگر صاحبنام روسی و سازنده فیلم معروف "جنگ و صلح" 1967 است.
    فیلم ترسناک "مه" ساخته فرانک دارابونت بر مبنای رمانی به همین نام از استفن کینگ ساخته شد. این فیلم تولید سال 2007 آمریکا و مدت زمان آن 126 دقیقه است. "مه" پس از "رهایی از شاوشنک" و "مسیر سبز" سومین فیلمی است که دارابونت با اقتباس از رمان کینگ ساخته است.
    تامس جین، لوری هولدن، ناتان گمبل، توبی جونز و مارشیا گی هاردن از بازیگران فیلم "مه" هستند که با بودجه‌ای در حدود 18 میلیون دلار ساخته شد و فروش جهانی آن 57 میلیون دلار بود.
    داستان فیلم درباره یک مه اسرارآمیز است که شهری کوچک را در خود فرو می‌برد. گروهی از مردم در یک سوپرمارکت پناه گرفته‌اند، اما به زودی این اجتماع کوچک به خاطر ترس و وحشت ناشی از حمله مخلوقات هولناک از هم می‌پاشد. "مه" با واکنش عموما مثبت منتقدان روبرو شد.

پوستر فیلم "مه" ساخته فرانک دارابونت
    دارابونت 50 ساله برای فیلم "رهایی از شاوشنک" در بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی و برای "مسیر سبز" در دو بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی و بهترین فیلم نامزد اسکار بوده است. "مجستیک" با بازی جیم کری از دیگر فیلم‌های اوست.
    کمدی رومانتیک "غذای چینی" به کارگردانی تسویی هارک تولید سال 1995 هنگ کنگ و مدت زمان آن 100 دقیقه است. این فیلم داستان گانگستری است که با هدف آغاز یک زندگی جدید به کانادا می‌رود تا هم آشپز باشد و هم بتواند به دوست خود نزدیکتر باشد، اما ...
    لسلی چیونگ، آنیتا یوئن، کنی بی و لاو کار - یینگ در فیلم "غذای چینی" بازی می‌کنند. تسویی هارک کارگردان این فیلم 59 ساله و از چهره‌های مطرح سینمای موج نو هنگ‌کنگ و از تهیه‌کنندگان با نفوذ این کشور است. او سال 1991 با فیلم "روزی روزگاری در چین" با بازی جت لی برنده جایزه بهترین کارگردان از جوایز فیلم هنگ کنگ شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش فارس از سريال‌هاي نوروزي سيما

خبرگزاري فارس: تلويزيون در نوروز امسال چهار سريال «اشك‌ها و لبخندها»، «ماه عسل»، «مرد دوهزار چهره»، «عيار 88» و «عيد امسال» را روانه آنتن‌هاي خود خواهد كرد.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، شبكه يك مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها»، شبكه دو «ماه عسل»، شبكه سه «مرد دوهزار چهره»، شبكه چهار مجموعه «عيار 88» و شبكه تهران مجموعه«عيد امسال» را در نوروز سال 88 پخش خواهند كرد.

*شبكه يك: «اشك‌ها و لبخندها»
    به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» به كارگرداني «حسن فتحي» اوايل اسفندماه در لوكيشني واقع در تهران آغاز شده است.
    بنابراين گزارش، اين مجموعه تلويزيوني كه نام آن به‌طور حتم عوض خواهد شد، در 12 قسمت 45 دقيقه‌اي براي پخش از شبكه اول سيما ساخته مي‌شود و بازيگراني نظير مهدي هاشمي، گوهر خيرانديش، شهره لرستاني، برزو ارجمند، ليلا اوتادي، هومن برق‌نورد، كيانوش گرامي، مهشاد مخبري و محسن نقيبيان در آن ايفاي نقش خواهند كرد.
    داستان مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» درباره زني به نام شمسي است كه براي سرو سامان دادن به زندگي پسر خلافكارش، 15 روز از زندان مرخصي مي‌گيرد. او پس از آزادي از دختر برادرش، حشمت كه يك سينمادار قديمي است براي پسرش خواستگاري مي‌كند. حشمت كه جرات نه گفتن به خواهرش را ندارد، براي دست به سر كردن او يك دروغ تازه به شمسي مي‌گويد، غافل از اين كه اين دروغ به ظاهركوچك همه چيز را به هم مي‌ريزد...
    ساير عوامل اين سريال عبارتند از:مدير نور و تصوير: جواد صفا، صدابردار: صالح حبيبي، طراح صحنه و لباس: پيام فروتن، طراح گريم: مهري شيرازي، دستيار يك كارگردان: محمدرضا رستمي، برنامه‌ريز: سعيد عباسي، مدير تداركات: مهدي پيله‌وريان، تصويربردار: خسرو دادگر، عكاس: محمد فوقاني و مدير توليد: عزيز عليزاده.
    «اشك‌ها و لبخندها» سومين مجموعه مناسبتي است كه «حسن فتحي» كارگرداني آنها را بر عهده دارد. او كارگرداني سريال‌هاي«شب دهم» و «ميوه ممنوعه» را در كارنامه خود دارد كه در زمان پخش با استقبال بسياري از سوي مخاطبان روبه‌رو شد.

*شبكه دو: «ماه عسل»
    مجموعه تلويزيوني «ماه عسل» به كارگرداني «شاهد احمدلو» و تهيه كنندگي «مجيد اوجي» ساخته مي‌شود و عوامل اين سريال در حال حاضر در شهر رامسر تصويربرداري را پي‌گيري مي‌كنند.
    به گزارش فارس، تا به حال حدود 70 درصد از تصويربرداري انجام شده و گروه تا نيمه اسفندماه به تهران برمي‌گردند و كار تصويربرداري تا 25 اسفندماه به پايان خواهد رسيد.
    بنابر اين گزارش، داستان «ماه عسل» را «فلورا سام» نوشته است و بازيگراني نظير راضيه برومند، سعيد پورصميمي، محمد مطيع، پروانه معصومي، افسر اسدي، اميرحسين صديق، يوسف تيموري، سحر ولدبيگي، كمند اميرسليماني، فلورا سام، نفيسه روشن، عليرضا اشكان، خاطره حاتمي،حسين توشه، رضا رادمنش و شاهرخ استخري در آن ايفاي نقش مي‌كنند.
    «ماه عسل» در 15 قسمت 45 دقيقه‌اي براي پخش در ايام نوروز از شبكه دو سيما ساخته مي‌شود و در خلاصه قصه آن آمده است: امير و شيرين قصد ازدواج دارند، اما در راه ازدواج آنها موانعي وجود دارد و براي آنها لحظه‌هاي تلخ و شيريني رقم مي‌زند، در اين ميان...
    ساير عوامل مجموعه «ماه عسل» عبارتند از:
    مدير توليد: عباس دقاقي، مدير تصويربرداري: احمد احمدي، صدابردار: هادي افشار، طراح صحنه: پيام سوري، طراح لباس: رويا ذوالفقاري، گريم: رضا رادمنش، عكس: فريال اوجي و ...

*«كلاه قرمزي و پسرخاله 3»
    به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، اين مجموعه با نام موقت «كلاه قرمزي 3» به تهيه كنندگي «حميد مدرسي» و كارگرداني «ايرج طهماسب» در حال ساخت است.
    بنابر اين گزارش، اين سريال كه در 15 قسمت 30 دقيقه‌اي ساخته خواهد شد، روز چهارشنبه 16 بهمن ماه در لوكيشني در تهران آغاز شد و تصويربرداري آن همچنان ادامه دارد.
    مجموعه «كلاه قرمزي 3» براي پخش از شبكه دو سيما ساخته مي‌شود و افراد سرشناسي در حوزه سينما و تلويزيون مانند آتيلا پستياني، عليرضا خمسه، باران كوثري، امين حيايي و فلامك جنيدي تا به حال در آن حضور داشته‌اند، ضمن اين كه ابراهيم حاتمي‌كيا نيز جزو مهمانان ويژه اين سريال است كه كلاه قرمزي در قالب محتوايي شاد براي عيد ديدني به همراه باران كوثري به خانه‌ آنها مي‌رود و ...
    داستان‌هاي اين مجموعه را ايرج طهماسب و حميد جبلي نوشته‌اند و عروسك‌هاي جديدي نيز در اين سريال كلاه قرمزي و پسرخاله را همراهي خواهند كرد.

*شبكه سه: «مرد دوهزار چهره»
    به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «مهران مديري» كه كارگرداني مجموعه تلويزيوني ويژه نوروز شبكه سه سيما را بر عهده دارد، تا به‌حال حدود 40 درصد از كار تصويربرداري اين سريال را به پايان رسانده و آن را به نيمه نزديك كرده است.
    بنابراين گزارش، سريال «مرد دوهزار چهره» در 15 قسمت 45 دقيقه‌اي ساخته خواهد شد. اين سريال از تعدد لوكيشن برخوردار است و لوكيشن اصلي آن خانه‌اي در ولنجك است.
    همچنين تا به حال در اين سريال كه مانند «مرد هزار چهره» شخصيت اصلي آن مهران مديري است، بازيگران ديگري نظير سپند اميرسليماني، شقايق جودت، سحر جعفري‌جوزاني، اميد روحاني، سحر زكريا، پروين قائم مقامي، هادي كاظمي، شايان احدي‌فر، كيهان ملكي، غلامرضا نيكخواه، سام نوري و محمد رضا هدايتي به بيژن بنفشه‌خواه، عارف لرستاني، سيامك انصاري، پژمان بازغي، رضا فيض نوروزي و فلامك جنيدي اضافه شده‌اند و رايزني‌ها براي حضور بازيگران شاخص سينما و تلويزيون در اين سريال ادامه دارد.
    به گزارش فارس، داستان‌هاي مجموعه تلويزيوني «مرد دوهزار چهره» در ادامه «مرد هزار چهره» است و اين بار «مسعود شصت‌چي» درگير پنج موقعيت‌ جديد مي‌شود كه هر موقعيت در سه قسمت به تصوير درخواهد آمد.
    ساير عوامل اين مجموعه تلويزيوني عبارتند از: طراح گريم: مهرداد شكرآبي، طراح صحنه و لباس: فروزان جليلي‌فر، دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: آلاله هاشمي، تصويربرداران: منوچهر مظفري، سعيد عباس اصفهاني، حسين ستوده، طراح نور: عبادالله مجدافروز، تدوين‌گر: احسان مظفري، مدير توليد: عبدالرضا شهباززاده، مدير فني: حسن مرداني، صدابردار: محمد حاتم نژاد و حميد گرمابدري و مدير روابط عمومي: وفا ملك زاده.

*شبكه چهار: «عيار 88»
    شبكه چهار سيما براي اولين بار امسال دست به تهيه و توليد مجموعه‌اي به نام «عيار 88» زده كه به كارگرداني «مسعود رسام» ساخته خواهد شد.
    به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «عيار 88» در حقيقت يك برنامه تركيبي است و يكي از بخش‌هاي آن، بخش نمايش است.
    مسعود رسام هنوز توليد اين مجموعه را آغاز نكرده است و توليد آن به‌زودي آغاز خواهد شد.
    «عيار 88» يك برنامه اجتماعي است كه در آن به تحليل روانشناسي پرداخته مي‌شود و برنامه‌اي است كه قسمت‌هاي نخست آن در ايام نوروز به‌روي آنتن خواهد رفت و پس از آن به‌طور هفتگي در روزهاي جمعه از شبكه چهار سيما پخش خواهد شد.

*شبكه تهران: «عيد امسال»
    محمود رضوي كه به همراه محمد مهدي عسگرپور تهيه كنندگي مجموعه تلويزيوني «عيد امسال» را بر عهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت:در حال حاضر تصويريرداري اين مجموعه تلويزيوني در لوكيشني واقع در ده ونك ادامه دارد و تا به حال حدود 45 درصد از كار تصويربرداري انجام شده است.
    وي اظهار داشت: تدوين همزمان سريال نيز توسط «حميد رضا قرباني» كه در كارنامه خود تدوين آثار مهدي فخيم‌زاده را دارد، آغاز شده است.
    وي افزود: «عيد امسال» در 15 قسمت 35 دقيقه‌اي ساخته خواهد شد و از روز 30 اسفند ماه تا 14 فروردين از شبكه تهران به روي آنتن خواهد رفت.
    وي در ادامه گفت: داستان‌هاي اين سريال توسط «سعيد فرهادي» نوشته شده و بازيگراني نظير مجيد صالحي، مهران غفوريان، علي صادقي، محسن قاضي مرادي، بهنوش بختياري، بيتا سحرخيز، شايسته ايراني، فاطمه شكري و نيما جعفري بازيگر نقش كودك در آن ايفاي نقش مي‌كنند.
    رضوي تصريح كرد: با توجه به اينكه زمان كمي تا نوروز مانده ما تمام تلاش خود را مي‌كنيم تا كار را تمام كنيم و با كمبود وقت و زمان روبرو نشويم.
    داستان مجموعه تلويزيوني «عيد امسال» كه از مضمون طنز برخوردار است و درباره اتفاقاتي است كه در ايام نوروز براي يك خانواده رخ مي‌دهد. ساير عوامل اين سريال عبارتند از: دستيار اول و برنامه‌ريز: فرشاد ارج، مدير تصويربرداري: ناصر كاووسي، صدابردار: كامران كيان ارثي، طراح صحنه و لباس: حسين آري نژاد، چهره پردازي: بابك اسكندري،‌مدير توليد« محمد صادق آذين، جانشين توليد: مهدي جهانگيري و مدير تداركات: حميد پرهيز.

9. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مجموعه جديد شوك روي آنتن شبكه سه سيما

خبرگزاري فارس: مجموعه جديد «شوك» به تهيه كنندگي «فرشاد شكيبي» از شبكه سه سيما پخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجموعه جديد «شوك» در 10 قسمت 30 دقيقه اي پخش خواهد شد.
    بنابراين گزارش، قسمت هاي جديد اين سريال روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه 14، 15 و 16 اسفندماه ساعت 19 به روي آنتن خواهد رفت.
    برنامه مستند«شوك» مضموني اجتمايي دارد و بارويكرد بررسي آسيب هاي اجتماعي در حوزه هاي مختلف مرتبط با جوانان، ساخته شده است. در اين مستند با بررسي مصداق هاي عيني آسيب ها به تحليل و بررسي آنها مي پردازد.
    مجموعه مستند شوك به بررسي مسائل اجتماعي روز ، معظلات و آسيبهاي اجتماعي ( اعتياد ، ايدز ، دوستيهاي اينترنتي ، بيكاري،مهريه ،ديه تصادفات ،مزاحمتهاي خياباني ،بلوتوثهاي سياه ،موسيقي هاي زيرزميني و...) مي پردازد.
    كارگردانان اين مجموعه فرشاد شكيبي، بهراد صاحبقراني، مهرداد قبولي و تصويربرداران آن بهروز طهماسبي و سروش باقرزاده هستند.
    اين مجموعه توسط بهراد صاحبقراني تدوين شده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پاي مجريان جديد به صبح عالي به خير باز مي شود

خبرگزاري فارس:‌ تهيه كننده برنامه «صبح عالي به خير» از حضور مجريان سرشناس در بخش هاي مختلف اين برنامه خبر داد.

رضا داستاني در گفت و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: درصدد ايجاد تغييراتي جزئي در برنامه صبح عالي به خير هستيم كه يكي از آنها حضور افراد متخصص و سرشناس در بخش هاي مختلف اين برنامه است.
    وي افزود: در راستاي اين تغييرات وحيد شمسايي به عنوان كارشناس- مجري بخش ورزشي در برنامه حضور پيدا كرد و به دنبال اين هستيم كه از افراد شاخص و متخصص ديگري براي حضور در ساير بخش ها استفاده كنيم.
    داستاني با بيان اينكه امسال ويژه برنامه نوروزي نخواهيم داشت، تصريح كرد: برنامه صبح عالي به خير يك برنامه اطلاع رساني است و خلاف برنامه هاي مفرح صبحگاهي است. چون تعريف ما اطلاع رساني است، شايد مخاطب سابق برنامه صبح به خير ايران اين برنامه را نپسندد.
    اما همانطور كه گفتم ما در تلاشيم تا برنامه ايي را براي مخاطب پخش كنيم كه پيش از خارج شدن از خانه پيش زمينه اي از مهم ترين اتفاقات روز را درذهن داشته باشد.
    تهيه كننده برنامه صبح عالي به خير اظهار داشت: ما پيش از اين در بخش اجرا مشكل داشتيم اما با رايزني هاي جديد به زودي مجريان جديدي به برنامه اضافه خواهند شد كه اطلاعات تخصصي به مخاطبان خود خواهند داد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

انيميشن «ميلاد نور رحمت» پخش مي‌شود

خبرگزاري فارس: انيميشن «ميلاد نور رحمت» به نويسندگي و كارگرداني سيد محمد محسن ميرداماد، 17 ربيع‌الاول از تلويزين پخش مي‌شود.

سيد محمد محسن ميرداماد در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس، اظهار داشت: انيميشن يك قسمتي و 23 دقيقه‌اي «ميلاد نور رحمت» در مؤسسه فرهنگي و هنري صبا ساخته شده است و به‌مناسبت ميلاد حضرت رسول اكرم (ص) از تلويزيون پخش مي‌شود.
    وي افزود: اين انيميشن دو بعدي و درباره اتفاقات و وقايع مصادف با تولد حضرت محمد (ص) است كه براساس متون تاريخي معتبر طراحي شده است.
    ميرداماد در پايان گفت: عوامل ديگر اين برنامه، صديقه زاهدي، نرگس معيري، مرجان نيك‌جاه و رحمان محمد رحيمي هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •