تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 110 از 923 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشيد چند تا سوال و نکته دیگه یادم رفت بگم
    1-به نظر شما بهترین کتاب برای اموزش زبان چیه؟
    2-با توجه به اینکه مطالعه شخصی من خوبه بازم شما چی پیشنهاد میکنی دانشگاه یا موسسه؟
    3-به نظر من فقط تنها معایب موسسه ممکنه یکی هزینه بیشتر باشه
    و این که دانشگاه لابراتور داره و ممکنه استادش مدرک بالاتر داشه باشن و تنها نقطه ضعف ان کتاب به نسبه پایین تر اون باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه FARA360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[
    من کلاس های زبان این ترم شروع کردم دارم میرم بدون تعیین سطح از اینترو شروع کردم(فشرده دارم میرم)ترم بهار کتاب قرمز تموم میکنم.
    حالا اینا هیچی.
    من هر ترم برای درسای دانشگام یکی دو مقاله باید ترجمه کنم.کلمه ها رو در میارم از تو دیکشنری (به سختی) ولی با جمله بندی انها مشکل دارم.
    الان هم نارسیس دارم و با نارسیس میخوام کلمه ها رو دربیارم.از نرم افزار پارس هم استفاده کردم ولی خیلی جمله بندیش مسخره هست.

یه سوال بجز اون قبلی جطوری توی زبان موفق بشم و بتونم به راحتی ترجمه هام انجام بدم
    سلام
    همونطور که سپید جان گفتن Seymour عزیز در ترجمه استادن! در ترجمه به نکته دیگه ای که زبان مقصد و مبدا شاملش میشه باید توجه کرد . اینکه اول از همه متن رو بدون اینکه ترجمه کنی یکبار یا حتی چند بار بخونی تا موضوع اصلی و مهم دستت بیاد! بعضی مواقع اصلا مهم نیست همه عبارت یا جمله رو دقیقا به فارسی ترجمه کنی بیشتر باید به موقعیت کلمه یا عبارت در جمله توجه کنی . شاید اصلا کلمه مورد نظر که با جمله match باشه حتی در دیکشنری هم پیدا نشه! واینکه ترجمه واقعا نیاز به تجربه داره! اگه زیاد ترجمه کنی خودت هم استاد میشی!!
    Last edited by FARA360; 12-03-2009 at 22:25.

3. 4 کاربر از FARA360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

ببخشيد چند تا سوال و نکته دیگه یادم رفت بگم
    1-به نظر شما بهترین کتاب برای اموزش زبان چیه؟
    2-با توجه به اینکه مطالعه شخصی من خوبه بازم شما چی پیشنهاد میکنی دانشگاه یا موسسه؟
    3-به نظر من فقط تنها معایب موسسه ممکنه یکی هزینه بیشتر باشه
    و این که دانشگاه لابراتور داره و ممکنه استادش مدرک بالاتر داشه باشن و تنها نقطه ضعف ان کتاب به نسبه پایین تر اون باشه
    خب با این حساب خودت جواب را دادی که! دانشگاه!
    ببینید، کتابهایی که توی موسسات تدریس میشن به قول معروف تنها وسیله ای هستند که یک کلاس تشکیل بشه. یک کلاس بدون هیچ کتابی نمیتونه پیش بره .
    حالا این کتابها هم در هر موسسه ای متفاوت. true to life, person to person, Interchange, Impact و ...! هر کدوم از اینها خوب و بد دارند. مهم اینه که مطالب خوب تدریس بشه و از طرف دانشجو خوب مطالعه. چون حرف همشون یکیه تنها محتوا و طرز بیان فرق میکنه و جلو و عقب داره
    بنابراین سخت گیری روی کتاب به نظر من ضرورتی نداره!
    من جای شما بودم، کلاسهای دانشگاه را انتخاب میکردم، بخصوص بخاطر لابراتوار که گفتی! خیلی خیلی معدود هستند موسساتی که لابراتوار داشته باشند!
    موفق باشید

5. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S.E.S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    نمیدونم اینجا, جاش هست یا نه؟ من مشغول یادگیری زبان در منزل هستم. حالا میخواستم نظر شما دوستان رو در این باره جویا بشم, بنظر شما آموزش با چنین شیوه ای موثراست یا نه؟ (روزانه حدود 3 ساعت وقت, صرف اینکار میکنم)در قسمت زیر هم لیستی از مواردی که ازشون استفاده میکنم رو آوردم (البته بخاطر اینکه بحث تبلیغات نشه نامشون رو درج نمیکنم):
    - یک برنامه, برای آموزش مکالمه (صوتی)
    - کتابهای داستان انگلیسی, سطح مقدماتی (حالت صوتی هم داره)
    - کتاب تقریبا جامع گرامر
    - دو عدد دیکشنری, یکی انگلیسی به انگلیسی با ترجمه سرواژه ها (بریتیش), و بعدی انگلیسی به انگلیسی (امریکن)

البته قبلا یک مدت, کلاس زبان میرفتم اما حقیقتش از کلاسهام راضی نبودم بخاطر همین این تصمیم رو گرفتم. حالا نظر شما دوستان رو میخوام بدونم, آیا همچین روشی فایده داره یا نه؟

یک سوال دیگه هم داشتم و تمام. جریان "s" کلمه "Knows" چیه؟ این کلمه از لحاظ معنایی با "Know" فرق میکنه؟

شرمنده که زیاد شد و البته تشکر فراوان از شما دوستان.

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام.
    نمیدونم اینجا, جاش هست یا نه؟ من مشغول یادگیری زبان در منزل هستم. حالا میخواستم نظر شما دوستان رو در این باره جویا بشم, بنظر شما آموزش با چنین شیوه ای موثراست یا نه؟ (روزانه حدود 3 ساعت وقت, صرف اینکار میکنم)در قسمت زیر هم لیستی از مواردی که ازشون استفاده میکنم رو آوردم (البته بخاطر اینکه بحث تبلیغات نشه نامشون رو درج نمیکنم):
    - یک برنامه, برای آموزش مکالمه (صوتی)
    - کتابهای داستان انگلیسی, سطح مقدماتی (حالت صوتی هم داره)
    - کتاب تقریبا جامع گرامر
    - دو عدد دیکشنری, یکی انگلیسی به انگلیسی با ترجمه سرواژه ها (بریتیش), و بعدی انگلیسی به انگلیسی (امریکن)

البته قبلا یک مدت, کلاس زبان میرفتم اما حقیقتش از کلاسهام راضی نبودم بخاطر همین این تصمیم رو گرفتم. حالا نظر شما دوستان رو میخوام بدونم, آیا همچین روشی فایده داره یا نه؟

یک سوال دیگه هم داشتم و تمام. جریان "s" کلمه "Knows" چیه؟ این کلمه از لحاظ معنایی با "Know" فرق میکنه؟

شرمنده که زیاد شد و البته تشکر فراوان از شما دوستان.
    سلام...
    روشتون مطمئنا موثر هست
    اگر نگاهی به صفحات قبل بندازید متوجه میشین که سوالهای نسبتا مشابه جواب داده شده...
    Self-study حرف اول را میزنه ولی معایب خودش را هم داره. و مهمترینش هم اینه که شما بعضی مواقع برای اینکه صحبت کردنتون را محک بزنید نیاز دارین تو محیط قرار بگیرید و کلاسهای زبان تنها مکانی هست که این فرصت را به شما میده...
    البته ه خود شما و شناختی که خودتون از خودتون دارید هم خیلی مهمه، اینکه مطمئن باشید که توانایی پیشرفت کردن را با self-study دارید و اراده ی لازم برا یادگیری...
    کلاسهای زبان مطمئنا موثر هست ولی خب بوده مواردی که افراد تنها با Self-study موفق بودند...
    من نمیتونم جواب مشخصی بهتون بدم، خودتون بهترین تصمیم گیرنده میتونید باشید.
    ---
    افعال در انگلیسی برای سوم شخص 's' میگیرند: he/she knows

8. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من با اين دارم مي‌يم دانشگاه اما همچين زبانم خوب نيست..
    شايد در حده صفر.
    حالا مي‌خوام ياد بگيرم.
    به نظر شما چي كار كنم؟
    از نرم افزار استفاده كنم.
    تازگي‌ها خونده بودم آموزش زبان در خواب خيلي واسم جالب بود اون چيه قضيش؟
    اصلا آموزش‌ها به چند دسته اند؟
    يه نكته‌ي ديگه من ام‌پي‌تري زياد گوش مي‌دم روشي هست كه با گوش دادن ام‌پي‌تري ياد بگيرم؟
    و الته با اين كه واسم دانشگاه هم مهمه اما بيشتر يادگيري زبان واسم اهميت داره.

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

سلام من با اين دارم مي‌يم دانشگاه اما همچين زبانم خوب نيست..
    شايد در حده صفر.
    حالا مي‌خوام ياد بگيرم.
    به نظر شما چي كار كنم؟
    از نرم افزار استفاده كنم.
    تازگي‌ها خونده بودم آموزش زبان در خواب خيلي واسم جالب بود اون چيه قضيش؟
    اصلا آموزش‌ها به چند دسته اند؟
    يه نكته‌ي ديگه من ام‌پي‌تري زياد گوش مي‌دم روشي هست كه با گوش دادن ام‌پي‌تري ياد بگيرم؟
    و الته با اين كه واسم دانشگاه هم مهمه اما بيشتر يادگيري زبان واسم اهميت داره.
    چقدر وقت داری ؟ زبان رو می خوای کاربردی یاد بگیری یا اینکه صرفا برای گذراندن دانشگاه و مدرک گرفتن ؟ به نظر میاد بیشتر می خوای کاربردی یاد بگیری .من تا حالا امتحان نکردم نصرت رو ... ولی پسرخالم داشت یاد می گرفت که بره هندوستان ازش استفاده می کرد و می گفت خیلی خوبه ، همیشه هم تو موبایلش فایلهای صوتیش رو داشت و با هدست گوش می کرد ... تجربه نشون + تجربه و نصیحت های دوستان در اینجا نشون داده که رفتن به کلاس های زبان به همراه Self Study خیلی خوبه ... ما هم همین پیشنهاد رو به شما می کنیم

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14

چقدر وقت داری ؟ زبان رو می خوای کاربردی یاد بگیری یا اینکه صرفا برای گذراندن دانشگاه و مدرک گرفتن ؟ به نظر میاد بیشتر می خوای کاربردی یاد بگیری .من تا حالا امتحان نکردم نصرت رو ... ولی پسرخالم داشت یاد می گرفت که بره هندوستان ازش استفاده می کرد و می گفت خیلی خوبه ، همیشه هم تو موبایلش فایلهای صوتیش رو داشت و با هدست گوش می کرد ... تجربه نشون + تجربه و نصیحت های دوستان در اینجا نشون داده که رفتن به کلاس های زبان به همراه self study خیلی خوبه ... ما هم همین پیشنهاد رو به شما می کنیم
    ممنون از پاسختون.
    در اصل مي‌خوام كاربري ياد بگيرم.
    اما كلاس نمي‌تونم برم! بيشتر دوست دارم خودم ياد بگيرم. كلاس هاي دانشگاه هم هست.

وقت چقد لازمه؟
    مثلا يك روز در ميان يه ساعت خوبه؟
    مي‌شه در مورد صوتي دوستان توضيح بيشتري بدين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

14 لغت "كسي كه تحت نظر باشه" ؟

تو انگليسي به "كسي كه تحت نظر باشه" چي ميگن؟
    Last edited by bbkagp; 14-03-2009 at 04:10.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در مورد بيمار تحت نظر از
    Under observation
    استفاده مي شه

14. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •