مشخصات موتور رو خیلی کلی گفتی!تقریبا موتور تمام امریکایی ها همچین مشخصاتی رو دارن
به احتمال زیاد
فکر نکنم تو ایران از این کارا انجام بدن اگرم انجام بدن باید قطعاتشو از خارج بیاری.
مشخصات موتور رو خیلی کلی گفتی!تقریبا موتور تمام امریکایی ها همچین مشخصاتی رو دارن
به احتمال زیاد
فکر نکنم تو ایران از این کارا انجام بدن اگرم انجام بدن باید قطعاتشو از خارج بیاری.
من این موتور میخوام کسی ازقیمت نو این خبری داره؟؟؟؟
V8 351 WINDSOR 300 BHP
یه سایت خوب هم برا آپلود عکس معرفی کنید البته شرمنده از بحث کلوب خارج شدم
Last edited by رضا صادقی; 24-07-2009 at 13:46.
داداش بلوک خود ماشین چند اینچ مکعبه؟
چون اگه بلوک خودت 351 باشه میشه ارزونتر تمومش کرد.
بحث تاپیک همین چیزاس مگه چیزی غیر از اینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BLACK-BLACK; 24-07-2009 at 15:20.
خوب شد.
حالا بودجت برای خرید موتور چقدره؟
برا موتور 1 تومن
و در صورت نیاز گیربکس قوی تر اتومات هم 500 تومن /میشه ؟؟؟
من موتور گیربکس موستانگ رو روهم 1 تومن بهم قیمت دادن 351 بود ولی نمیدونم چند اسب بود به احتمال زیاد اونی رو که میخای پیدا میکنی ولی به نظر من:
موتور دست دوم به هیچ دردی نمیخوره چون عمر مفیدش تموم شده به اندازه کافی استهلاکش بالاس و دیگه مثل روز اولش کار نمیکنه واگه رو موتور خودت کار کنی بهتره ، بده یه ذره تمیزش کنن و یه سوپر شارژر ببندن روش از خرید موتور نو بهتره.
با سوپر شارژر 300 اسب میشه؟ مصرف خیلی زیاد نمیشه؟ تا موتور نو همون نو به نظرت بهتر نیست؟ آخه موتور خودش خیلی داغونه
با سوپر شارژ بیشتر از این هم میشه حتی تا 1500 اسب بخار!مصرف این موتور در هر حال زیاده نمیشه که مصرف کم باشه قدرت زیاد بده!شما اگه تونستی موتور 351 نو (نه تعمیر اساسی شده!) پیدا کنی با این قیمت در خریدش شک نکن(چون میدونم نیست میگم ها!)
اصلا موتور 300 اسبی به چه کارت میاد؟موتور اصلی خودشون که خوبه به اندازه کافی قدرت داره
یه همچین موتوری میخای برای ماشینی بگیری که دوسال دیگه ترددش محدود میشه(به نوعی ممنوع میشه)
چون روزی 10-15 کیلومتر که در واقع چیزی نیست
موتورش راه میره؟ببرش پیش یه حرفه ای یه نگاهی بش بکنه اگه موتورش خیلی کار داشت (درصورتی که راه بره اینطور نیستش) اونوقت بی خیالش شو به فکر موتور جدید باش.
موتور خودش 156 اسب هست من برا تیکاف و کل کل و مهمتر از همه برن اوت میخوام
کهV8 351 WINDSOR 300 BHP بذارم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)