دوست عزیز app manager کجاس؟ می خوام تم و برنامه پاک کنم.
دوست عزیز app manager کجاس؟ می خوام تم و برنامه پاک کنم.
Menu > application > app.manager
شاد باشي![]()
سلام دوستان
آقا من این شورت کات های دسکتاپ رو نمی تونم عوض کنم . یعنی می تونم ها ، ولی نمی تونم
وقتی شورتکات ها رو چپ چین می کنم ، گزینه اول شورتکاته ، که هیچ ، می تونم عوض اش کنم ، اما بقیه گزینه ها رو نمی تونم ، اف ام ، لن ، رادیو و ... ،می خوام عوض شون کنم ، یا می خوام غیر از شورتکات نباشه ....
دوم این که چرا ترنسمیتر اش برد اش کمه ، باید بچسبونمش به رادیو تا درست کار کنه ؟
ضمنا ، کلی تم دان شده ، اما هیچ کدوم رو گوشی نصب نمی شه ، چرا ؟ از zedge و چند تا سایت دیگه ...
ارور می ده که مال این گوشی نیست ، یا آسیب دیده و از این چرت و پرت ها ...
همه شون هم همین طوریه ...
چرا آخه ؟
مثلا این رو یکی تست کنه
قیلتره ها ، باید با قیلتر گذر رد شید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
ادیت : ارورش اینه ، هر برنامه ای که تست می کنم ، همین ارور رو می ده ، برنامه ، تم
![]()
Last edited by akhoond; 03-02-2009 at 14:49.
منظورت اون 2-3 تا خطه زیر میانبر هاست؟ مثل وای فای ،سرچ و...؟ اگه آره که با یه پچ گمانم میتونستی برشون داری...الان خاطرم نیست کجا بود...ولی میشد..
تم هم فقط باید از اینجا دانلود کنی...راستش نمیدونم...شاید fp2 رو ساپورت نمیکنند...
شاد باشی![]()
آره ، همون ها ، باشه ، پیداش می کن ، مرسی
نه ، هر تمی از هر جا می گیرم این ارور رو می ده ...
کسی مشکل مشابه نداشته ؟
مرسی
سلام دوستان من فردا مخوام برم n78 را ب خرم آیا گوشی خوی هست یانه اگه نه پس چی بخرم و معایبش چیه؟
و الان قیمتش چنده؟
خیلی ممنون
سلام به همه ی دوستان یادتون هست گفتم می خوام گوشی دوستم رو اپدیت کنم بلاخره شد با وایرلس اپدیتش کردیم ولی الان دو تا سوال دارم
1:ورژن گوشی الان 12و خورده ای هست در صورتی که شما گفتید اخرین ورژن 20 هست؟!چرا اینطوریه؟(الان هم وقتی می خوایم عکس ببینیم وقتی عکس هارو عوض میکنیم هنگ میکنه)
2:بازی های ngage رو چجوری باید بریزیم توی گوشی(بدون هک کردن) یعنی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم توی کجا باید بریزیم؟(اگه نحوه ریختن برنامه هارو هم بگید ممنون میشم)
و اینکه بازی ها رو توی گوشی از کجا باید اجرا کنیم
وستان قیمت تین گوشی چنده
باتشکر
1- خب باید دوباره آپدیت کنی به ورژن 20 ......
2- نصب با هک :
بدون هک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش نصب بازی های N-Gage II برای گوشی هایی که N-Gage ساپورت می کنند بدون هک
( من اولی رو پیشنهاد میکنم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم سلام دوستان
اون مشکل بالا حل شد ، ریختم تو مموری ، اوکی شد
اما چند تا مشکل جدید ...
1 _ همیشه سایلنته گوشی ام ، پس تنها راه ، ویبره است ، گاهی ویبره اش آف می شه و تا ریست نکنم ، اوکی نمی شه ، کسی راهی نداره ؟ ( اگه کسی لینک برنامه برای ریست رو بده ، خیلی کار خوبی کرده ، هست ؟ )
2 _ امروز مشکل جدید این بود که دکمه ستاره کار نمی کرد ، و وقتی که گوشی لاک بود ، هیچ کاری نمی تونستم بکنم ، مگه باتری کشیدن ، یکی دو بار دیگه هم شد ، این چی اون وقت ؟ مشکل از کجاست ؟
3 _ همه برنامه های رکوردر ، بوق می زنن ، برنامه xelnex که بهترینه ، بوق میز نه ، و نمی شه تو 78 این بیپ لعنتی رو desable اش کرد ؟ راهی نیست ؟
4 _ برنامه webgate advane call manager کار نمی کنه ؟ هر کاری کردم ، انسر ماشین اش کار نکرد که نکرد ... ؟
ممنون می شم راه بدید ...
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)