تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 110 از 159 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ولی کایت خیلی زود ارتفاع کم میکنه اصلا حال نمیده نمیشه برای مسافت های طولانی ازش استفاده کرد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی کایت خیلی زود ارتفاع کم میکنه اصلا حال نمیده نمیشه برای مسافت های طولانی ازش استفاده کرد
    خوب کایت صرفا برای مسافرت نیست بلکه برای فرود اومدن امن هست واسه همین روی ارتفاعات گذاشتن

داره خودمونی میشه black-devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مپ تو ادیتورش رو ، چه جوری باید سیو کرد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مپ تو ادیتورش رو ، چه جوری باید سیو کرد؟
    ctrl + S میزنی خیلی ساده هست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به نظر من که این نظر سنجی زیاد جالب نیست.( نه اینکه بخوام توهین کنم) ولی به هیچ وجه far cry به crysis نمی رسه. با اومدن crysis دهن همه ی کنسول ها بسته شد.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

با اومدن crysis دهن همه ی کنسول ها بسته شد
    اگر يك مقداري مؤدبانه تر نظرتون رو ميگفتين
    و به كنسول ها كاري نداشتين خيلي بهتر بود !!!
    چون امكان داره دوباره بحث مقايسه ي pc و كنسول ها شروع بشه !!!
    ممنون ...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اگر يك مقداري مؤدبانه تر نظرتون رو ميگفتين
    و به كنسول ها كاري نداشتين خيلي بهتر بود !!!
    چون امكان داره دوباره بحث مقايسه ي pc و كنسول ها شروع بشه !!!
    ممنون ...

من منظورم توهین به کنسول یا علاقه مند های کنسول نبود.و مقصودم نشان دادن برتری crysis بود و این حرفم بخاطر این بود که تا زمانی که gear of war 2 نیومده بود کنسول دیگه حرفی برای گفتن نداشت.

8. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من که این نظر سنجی زیاد جالب نیست.( نه اینکه بخوام توهین کنم) ولی به هیچ وجه far cry به crysis نمی رسه. با اومدن crysis دهن همه ی کنسول ها بسته شد.
    نه عزیز کریسیس فقط و فقط گرافیک داشت دیگه تمام نه موضوع جذابی داره نه به عنوان یه بازی اکشن فارکرای کاملترین هست به نظر وجود 30 اسلحه واقعی توی بازی کافیه که حتی از لحاظ غنی بودن اسلحه ها از بازیهایی نظیر cod هم سرتر باشه گیم پلی و هوش مصنوعی دقیق بازی دقت روی جزئیات بازی واقعا توی farcry 2 یه افتخار برای بازیهای کامپیوتری محسوب میشه شما اگه وقت کردی پست اول همین تاپیک رو مطالعه کن اونوقت متوجه میشی که چه ویژگیهای منحصر به فردی توی بازی هست فارکرای 2 تا مدتها به عنوان نمونه بازیهای کامپیوتری مطرح میشه یه بازی با این همه کیفیت و داستان بلد و داشتن این همه آبجکت فقط توی 1 دی وی دی جا شده در حالیکه بازی مضخرف توروک که یکی از افتضاح ترین بازیهای اول شخص مطرح شد و کاملا هم تائئد میشه این مسئله میبینی 3 دی وی دی هست این نشون میده که این بازی یعنی فارکرای 2 چقدر روش کار شده و براش هزینه شده به نظرم فارکرای 2 شاهکار یوبی سافت هست و من فارکرای 2 رو به عنوان بهترین بازی (که توی سال 2008 بازی کردم) انتخاب میکنم من شخصا به عنوان یه کابر توی انجمن که توی تعدادی از تاپیک های بازیهای پرطرفدار مشترک بحث هستم هیچ بازی رو به اندازه فارکرای 2 تحسین نمیکتم. در کل من به نظر شما احترام میذارم من هم کریسیس رو شدیدا دوست دارم و بخصوص وارهد رو مخصوص دوست دارم تنها نقطه مشترک کریسی و فارکرای 2 توی دوربین اول شخص هست جایی برای مقایسه این دو بازی نیست به نظر من و بهتر بود حتی توی نظر سنجی هم این 2 تا مقایسه نمیشد ولی خوب من به شخص با تمام علاقه ای که به کریسیس دارم امتیاز بهتر و بالا رو به فارکرای2 میدم

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نه عزیز کریسیس فقط و فقط گرافیک داشت دیگه تمام نه موضوع جذابی داره نه به عنوان یه بازی اکشن فارکرای کاملترین هست به نظر وجود 30 اسلحه واقعی توی بازی کافیه که حتی از لحاظ غنی بودن اسلحه ها از بازیهایی نظیر cod هم سرتر باشه گیم پلی و هوش مصنوعی دقیق بازی دقت روی جزئیات بازی واقعا توی farcry 2 یه افتخار برای بازیهای کامپیوتری محسوب میشه شما اگه وقت کردی پست اول همین تاپیک رو مطالعه کن اونوقت متوجه میشی که چه ویژگیهای منحصر به فردی توی بازی هست فارکرای 2 تا مدتها به عنوان نمونه بازیهای کامپیوتری مطرح میشه یه بازی با این همه کیفیت و داستان بلد و داشتن این همه آبجکت فقط توی 1 دی وی دی جا شده در حالیکه بازی مضخرف توروک که یکی از افتضاح ترین بازیهای اول شخص مطرح شد و کاملا هم تائئد میشه این مسئله میبینی 3 دی وی دی هست این نشون میده که این بازی یعنی فارکرای 2 چقدر روش کار شده و براش هزینه شده به نظرم فارکرای 2 شاهکار یوبی سافت هست و من فارکرای 2 رو به عنوان بهترین بازی (که توی سال 2008 بازی کردم) انتخاب میکنم من شخصا به عنوان یه کابر توی انجمن که توی تعدادی از تاپیک های بازیهای پرطرفدار مشترک بحث هستم هیچ بازی رو به اندازه فارکرای 2 تحسین نمیکتم. در کل من به نظر شما احترام میذارم من هم کریسیس رو شدیدا دوست دارم و بخصوص وارهد رو مخصوص دوست دارم تنها نقطه مشترک کریسی و فارکرای 2 توی دوربین اول شخص هست جایی برای مقایسه این دو بازی نیست به نظر من و بهتر بود حتی توی نظر سنجی هم این 2 تا مقایسه نمیشد ولی خوب من به شخص با تمام علاقه ای که به کریسیس دارم امتیاز بهتر و بالا رو به فارکرای2 میدم

چه چیز far cry از crysis بهتر بود.مراحلش که تکراری بود. یا باید می رفتی یک جا را پاک سازس می کردی( تازه اونجا پاک نمی شد و می رفتی و بر می گشتی دوباره پر از آدم می شد.)یا باید می رفتی کتاب می دادی قرص می گرفتی.اصلحه هاش که upgrade درست و حسابی نداشت و وسیله ی دیگری روی اصلحه نمی تونستی بندازی و یا شخصیت های جالبی نداشت و یا صحنه های گرافیکی نداشت که یک مقدار به این بازی هیجان بده. در کل چند مرحله که می رفتی بازی برات تکراری می شد.این تمام چیز هایی بود که crysis داشت و far cry نداشت.البته من به نظر شما احترام می ذارم.بالاخره هر کسی یک نظری داره و قابل احترام.

12. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله مشکل بزرگ فارکرای تکراری بودن ماموریت ها بود و اینکه نکته ای که شما اشاره کردی البته من گفته بودم تو تاپیک این مسئله رو که وقتی یه منطقه گارد رو پاکسازی میکردی برگشتنی بازم پر میشد حتی وقتی تصرف میکرد و آنلاک میشد

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •