تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 196 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

AVG free هم براي سيستم هاي ضعيف خوب جواب ميده ولي خوب يكسري مشكلات خاص خودش رو داره! مثلاً به هيچ
    راهي غير فعال نميشه و وقتي به چيزي گير بده ديگه بايد فاتحه اون مورد رو خوند! چون ديگه ول كنش نيست!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سیستم من اینه :
    Model : Dell Netbook Mini 10
    V.G.A : Intel | Max : 253 | Min : 64 | Used : 18
    Ram : 0.99
    CPU : Intel 1.33 Atom
    H.D.D : 270 GB
    از نظر من سیستم ضعیفی نیست ! با این سیستم Avira AntiVir ورژن 10 رو پیشنهاد می کنید ؟

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از نظر من سیستم ضعیفی نیست ! با این سیستم Avira AntiVir ورژن 10 رو پیشنهاد می کنید ؟
    نود32 اینترنت سکیوریتی هم گزینه خوبیه .

4. این کاربر از dariushiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من Samsung N140 رو دارم که دقیقا سی پی یوش intel N270 هست. روی این سیستم KIS 9 موقع اسکن سرعت رو میگیره اما مواقع معمولی و گشت و گذار در اینترنت خوب عمل میکنه.

اما Avira 9 نسخه مجانیش رو که HTTP Scanner نداره رو که بعدا امتحان کردم بهتر از کسپرسکی روی این سیستم جواب داد. الان هم که نسخه 10 اومده و نصبش کردم خیلی خوب کار میکنه و سرعت سیستم رو هم نمیگیره.

شما بهتره نسخه مجانی یعنی Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus 10.0.0.561 را آزمایش بکنی. قبل از اینکه نصبش بکنی اول مقدار مصرف سی پی یو و رم رو توسط Task Manager کنترل کن.

بعد Avira یا هر آنتی ویروس دیگه ای که خواستی نصب کنی, بعد از نصب مقدار مصرف سی پی یو و رم رو قبل و بعد از نصب رو با هم مقایسه کن. اینطوری بهتر میتونی متوجه بشی که کدام آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. البته اگر مقدار مصرف رم توسط پروسه های اون آنتی ویروس رو هم در قسمت Proccesses نگاه بکنی میتونی مقدار مصرف رم توسط این پروسه ها را هم متوجه بشی.

در هر صورت من برای نت بوک ها Avira نسخه مجانی و در شرایطی Avira Antivir Premium را برای کسانی که اینترنت خوبی دارند پیشنهاد میکنم. چون نسخه های Avira Premium و Avira Security Suite دارای HTTP Scaner هستند و ممکنه در بعضی سیستم ها سرعت باز شدن صفحات اینترنتی و یا فیلم های آنلاینی مانند Youtube را کاهش بده اما در کاهش سرعت سیستم تاثیری نداره.
    Last edited by M E H R A N; 24-03-2010 at 16:21.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نود32 اینترنت سکیوریتی هم گزینه خوبیه .
    آنتی ویروس خوبیه اما پروسه کرنل ناد32 و همچنین HTTP Scanner روی نت بوک هایی با سی پی یوی اتم سرعت رو میگیره. گاهی مصرف سی پی یو توسط پروسه کرنل ناد32 از 90 درصد هم بالاتر میره و این برای سی پی یو های اتم یعنی فاجعه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فقط کاسپر سکای

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من Samsung N140 رو دارم که دقیقا سی پی یوش intel N270 هست. روی این سیستم KIS 9 موقع اسکن سرعت رو میگیره اما مواقع معمولی و گشت و گذار در اینترنت خوب عمل میکنه.

اما Avira 9 نسخه مجانیش رو که HTTP Scanner نداره رو که بعدا امتحان کردم بهتر از کسپرسکی روی این سیستم جواب داد. الان هم که نسخه 10 اومده و نصبش کردم خیلی خوب کار میکنه و سرعت سیستم رو هم نمیگیره.

شما بهتره نسخه مجانی یعنی Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus 10.0.0.561 را آزمایش بکنی. قبل از اینکه نصبش بکنی اول مقدار مصرف سی پی یو و رم رو توسط Task Manager کنترل کن.

بعد Avira یا هر آنتی ویروس دیگه ای که خواستی نصب کنی, بعد از نصب مقدار مصرف سی پی یو و رم رو قبل و بعد از نصب رو با هم مقایسه کن. اینطوری بهتر میتونی متوجه بشی که کدام آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. البته اگر مقدار مصرف رم توسط پروسه های اون آنتی ویروس رو هم در قسمت Proccesses نگاه بکنی میتونی مقدار مصرف رم توسط این پروسه ها را هم متوجه بشی.

در هر صورت من برای نت بوک ها Avira نسخه مجانی و در شرایطی Avira Antivir Premium را برای کسانی که اینترنت خوبی دارند پیشنهاد میکنم. چون نسخه های Avira Premium و Avira Security Suite دارای HTTP Scaner هستند و ممکنه در بعضی سیستم ها سرعت باز شدن صفحات اینترنتی و یا فیلم های آنلاینی مانند Youtube را کاهش بده اما در کاهش سرعت سیستم تاثیری نداره.
    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    توضیحتون کاملا جامع و مفید بود . خیلی ممنون
    من توی انجمن معرفی و دانلود نرم افزار و توی قسمت مربوط به محصولات Avira (صفحه آخر) این مورد رو پیدا کردم . به نظر شما خوبه که نصب کنم ؟
    Avira AntiVir Personal 10.0.0.911 | 29.48 MB
    http://dlce.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/pecl/avira_antivir_personal_en.exe
    یه سوال دیگه هم داشتم . اگه بخام روزانه آویرا رو آپدیت کنم حجم آپدیت هاش چقدره ؟
    موفق باشید

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    jax2 عزیز اینکار رو کردم، سرعت کمی بهتر شده ولی همچنان سرعت کمه ! ممنون بابت توجهتون .
    M E H R A N و alireza_farshid عزیز ممنون از راهنماییتون .
    با این حساب من Avira AntiVir ورژن 10 رو نصب می کنم .
    ممنون از راهنمایی و توجهتون
    موفق باشید
    جتما آویرا نصب کن
    یه چیز دیگه است .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

روزانه کمتر از 1 مگ آپدیت داره. حتی گاهی 200 ک.ب بیشتر نمیشه.
    برای دانلود شما از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    استفاده کنید بهتره . لینک اصلیه

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    توضیحتون کاملا جامع و مفید بود . خیلی ممنون
    من توی انجمن معرفی و دانلود نرم افزار و توی قسمت مربوط به محصولات Avira (صفحه آخر) این مورد رو پیدا کردم . به نظر شما خوبه که نصب کنم ؟
    Avira AntiVir Personal 10.0.0.911 | 29.48 MB
    http://dlce.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/pecl/avira_antivir_personal_en.exe
    یه سوال دیگه هم داشتم . اگه بخام روزانه آویرا رو آپدیت کنم حجم آپدیت هاش چقدره ؟
    موفق باشید
    بهتره Avira Antivir premium نصب کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •