AVG free هم براي سيستم هاي ضعيف خوب جواب ميده ولي خوب يكسري مشكلات خاص خودش رو داره! مثلاً به هيچ
راهي غير فعال نميشه و وقتي به چيزي گير بده ديگه بايد فاتحه اون مورد رو خوند! چون ديگه ول كنش نيست!
AVG free هم براي سيستم هاي ضعيف خوب جواب ميده ولي خوب يكسري مشكلات خاص خودش رو داره! مثلاً به هيچ
راهي غير فعال نميشه و وقتي به چيزي گير بده ديگه بايد فاتحه اون مورد رو خوند! چون ديگه ول كنش نيست!
دوستان عزیز سیستم من اینه :
Model : Dell Netbook Mini 10از نظر من سیستم ضعیفی نیست ! با این سیستم Avira AntiVir ورژن 10 رو پیشنهاد می کنید ؟
V.G.A : Intel | Max : 253 | Min : 64 | Used : 18
Ram : 0.99
CPU : Intel 1.33 Atom
H.D.D : 270 GB
نود32 اینترنت سکیوریتی هم گزینه خوبیه .
من Samsung N140 رو دارم که دقیقا سی پی یوش intel N270 هست. روی این سیستم KIS 9 موقع اسکن سرعت رو میگیره اما مواقع معمولی و گشت و گذار در اینترنت خوب عمل میکنه.
اما Avira 9 نسخه مجانیش رو که HTTP Scanner نداره رو که بعدا امتحان کردم بهتر از کسپرسکی روی این سیستم جواب داد. الان هم که نسخه 10 اومده و نصبش کردم خیلی خوب کار میکنه و سرعت سیستم رو هم نمیگیره.
شما بهتره نسخه مجانی یعنی Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus 10.0.0.561 را آزمایش بکنی. قبل از اینکه نصبش بکنی اول مقدار مصرف سی پی یو و رم رو توسط Task Manager کنترل کن.
بعد Avira یا هر آنتی ویروس دیگه ای که خواستی نصب کنی, بعد از نصب مقدار مصرف سی پی یو و رم رو قبل و بعد از نصب رو با هم مقایسه کن. اینطوری بهتر میتونی متوجه بشی که کدام آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. البته اگر مقدار مصرف رم توسط پروسه های اون آنتی ویروس رو هم در قسمت Proccesses نگاه بکنی میتونی مقدار مصرف رم توسط این پروسه ها را هم متوجه بشی.
در هر صورت من برای نت بوک ها Avira نسخه مجانی و در شرایطی Avira Antivir Premium را برای کسانی که اینترنت خوبی دارند پیشنهاد میکنم. چون نسخه های Avira Premium و Avira Security Suite دارای HTTP Scaner هستند و ممکنه در بعضی سیستم ها سرعت باز شدن صفحات اینترنتی و یا فیلم های آنلاینی مانند Youtube را کاهش بده اما در کاهش سرعت سیستم تاثیری نداره.
Last edited by M E H R A N; 24-03-2010 at 16:21.
آنتی ویروس خوبیه اما پروسه کرنل ناد32 و همچنین HTTP Scanner روی نت بوک هایی با سی پی یوی اتم سرعت رو میگیره. گاهی مصرف سی پی یو توسط پروسه کرنل ناد32 از 90 درصد هم بالاتر میره و این برای سی پی یو های اتم یعنی فاجعه![]()
فقط کاسپر سکای
با سلام خدمت شما دوست عزیز
توضیحتون کاملا جامع و مفید بود . خیلی ممنون
من توی انجمن معرفی و دانلود نرم افزار و توی قسمت مربوط به محصولات Avira (صفحه آخر) این مورد رو پیدا کردم . به نظر شما خوبه که نصب کنم ؟
Avira AntiVir Personal 10.0.0.911 | 29.48 MBیه سوال دیگه هم داشتم . اگه بخام روزانه آویرا رو آپدیت کنم حجم آپدیت هاش چقدره ؟
http://dlce.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/pecl/avira_antivir_personal_en.exe
موفق باشید
جتما آویرا نصب کن
یه چیز دیگه است .....
روزانه کمتر از 1 مگ آپدیت داره. حتی گاهی 200 ک.ب بیشتر نمیشه.
برای دانلود شما ازاستفاده کنید بهتره . لینک اصلیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره Avira Antivir premium نصب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)