فردا حتما میرم سیم رو بگیرم میگم که خیلی خوبش رو بده ..
راستی نرافزار رو امتحان کردم همش قرمز اومد
ولی نفهمیدم مشکل از کجاست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فردا حتما میرم سیم رو بگیرم میگم که خیلی خوبش رو بده ..
راستی نرافزار رو امتحان کردم همش قرمز اومد
ولی نفهمیدم مشکل از کجاست
عجب تست موفقيت اميزي
راستي bizimt مودم من smc شركت هماراست من نميدونم چطوري بايد كانكشن ايجاد كنم![]()
کامران جون، راستش رو بخواهی من بلدم؛ ولی حوصله تایپ کردن ندارم.
در : تاپيك جامع راه اندازي Adsl ، خريد مودم ، بررسي مشكلات مودم و . . . توضیح داده شده.
یه سرچ کنی، پیدا میکنی.
موفق و پیروز باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by tohidkh; 18-09-2008 at 09:21.
راهنمای نصب مودم smc موجوده در تاپیک مقالات ( البته اگر همان مدل یا مشابه اش باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Bizimt جان
من نرم افزار AnalogX netStar Live رو دانلود كردم و نصب كردم ... تشكر
فقط ممنون ميشم يه توضيح كوچولو در موردش بدي ؟
والا من كه ازش سر درنياوردم...![]()
1- ابتدا برنامه AnalogX Netstat Live را از
دانلود کنید و بعد طبق روال همه ی برنامه ها که بی وقفه در حین نصبشان next را کلیک می کنید نصبش نمائید! بعد مسیر زیر را دنبال کنید تا برنامه را اجرا نمائید، Start -> All Programs -> AnalogX -> Netstat Live -> Netstat Live.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- در جائی از پنجره ی Analog X Netstat Live (فرقی ندارد کجا) کلیک کنید و بعد از منویی که باز می شود گزینه یConfigure را انتخاب نمائید.
3- در پنجره ی Configure برخی از گزینه ها به صورت پیش فرض غیر فعال یا همان Disabled هستند، گزینه های Auto Minimize و Auto Start و همینطور Close Minimizes را با کلیک بر روی دکمه ی زیرشان همانطور که در شکل نشان داده شده است فعال یا Enable کنید.
4- با فعال سازی این گزینه ها برنامه ی Analog X Netstat هر باری که ویندوز روی کامپیوتر شما بالا می آید و شروع به کار میکند به صورت خودکار اجرا می شود و در System Tray مینشیند، در عین حال اگر برنامه را از داخل System Tray فراخوانی کنید و بعد از اینکه کارتان تمام شد دکمه ی ضربدر را بزنید برنامه بسته نمی شود و دوباره در System Tray جا خوش میکند. نکته ی مهم اینجاست که برنامه ی Analog X Netstat همیشه فعال باشد تا همیشه میزان آپلود و دانلود شما را تحت نظر داشته باشد.
5- البته می توانید برخی از گزینه ها را هم در این برنامه غیر فعال سازید، برای اینکار کافی است بر روی پنجره ی این برنامه کلیک راست کنید و بعد موس خود را بر روی گزینه ی Statistics ببرید، در اینجا منویی باز می شود که سایر گزینه هایی که Analog X Netstat مانیتور میکند را نمایش می دهد. در اینجا اگر دوست داشتید می توانید Remote Machine و System Threads و CPU Usage را غیر فعال کنید و الباقی گزینه ها بهتر است فعال باقی بمانند.
6- حالا می توانید وضعیت استفاده از پهنای باندتان را با این نرم افزار مورد بررسی قرار دهید و مقدار دانلود و آپلود خود را مشاهده کنید. زیر عبارت Incoming totals می توانید مقدار دانلودتان در ماه گذشته، ماهی که درش به سر می برید و همینطور از زمان آخرین ریبوت کامپیوترتان تا الان را مشاهده کنید، در عین حال در زیر عبارت Outgoing Total می توانید همین موارد را منتها اینبار در مورد میزان آپلودتان مشاهده کنید.
7- اگر در خانه چند کامپیوتر دارید که یک اشتراک اینترنت را بر روی همه ی آنها تقسیم کرده اید بد نیست نرم افزار Analog X Netstat را بر روی همه ی آنها نصب کنید تا در آخر ماه بتوانید با یک جمع بندی ساده میزان واقعی دانلود و آپلودتان را به دست آورید.
Last edited by Hossein Adeli; 18-09-2008 at 13:06.
از نوشتن راهنما ممنون .خواهشا این را در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وارد کنید که بعدا دیگران هم بتونن استفاده کنند
میدونم که به حالش فرقی نمیکنه. ولی افت سرعت در اونی که از 5 مگ استفاده میکنه، بیشتره. نسبت به کسی که با کلی زحمت رفته 64K گرفته.
منظورم از پست قبلی، این بود.
موفق باشید![]()
سلام
من نمي تونم از سايت 4shared.com دانلود كنم ...
هر فايلي رو كه تو اين سايت آپ شده رو وقتي ميخوام دانلود كنم تا 7 الي 10 درصد ميره بعد يهو سرعت دانلود ميشه صفر و قطع ميشه
در ضمن با DAP دانلود ميكنم
مشكل كجاست ؟
از دوست خوبمان Hossein Adeli تشکر می کنیم که توضیح فرمودند.
من با dap صلاح نمی دونم دان کنید.
حالا مهم نیست شما از طریق دانلودر خود ویندوز کمک بگیر ببینید باز هم این چنین میشه یا نه . همه این مشکلات در 94% مربوط به برنامه دانلود و سیستم کاربر هست.
تشکرات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)