تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 110 از 2550 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

فردا حتما میرم سیم رو بگیرم میگم که خیلی خوبش رو بده ..
    راستی نرافزار رو امتحان کردم همش قرمز اومد
    ولی نفهمیدم مشکل از کجاست

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

بالاخره پس از 1 ساعت تمام تلاش، تونستم یه تست بگیرم. (گرفتن تست، یک ساعت طول کشید)
    ویرایش: (به قول دوست عزیزم Zed2 جون):
    و خداوند، اینترنت پرسرعت را آفرید . . .

برای سرعت 512 این تست رو گرفتم:

موفق باشید
    عجب تست موفقيت اميزي
    راستي bizimt مودم من smc شركت هماراست من نميدونم چطوري بايد كانكشن ايجاد كنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب تست موفقيت اميزي
    کامران جون، راستش رو بخواهی من بلدم؛ ولی حوصله تایپ کردن ندارم.
    در : تاپيك جامع راه اندازي Adsl ،‌ خريد مودم ،‌ بررسي مشكلات مودم و . . . توضیح داده شده.
    یه سرچ کنی، پیدا میکنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق و پیروز باشید
    Last edited by tohidkh; 18-09-2008 at 09:21.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عجب تست موفقيت اميزي
    راهنمای نصب مودم smc موجوده در تاپیک مقالات ( البته اگر همان مدل یا مشابه اش باشه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

سلام Bizimt جان

من نرم افزار AnalogX netStar Live رو دانلود كردم و نصب كردم ... تشكر

فقط ممنون ميشم يه توضيح كوچولو در موردش بدي ؟

والا من كه ازش سر درنياوردم...

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1- ابتدا برنامه AnalogX Netstat Live را از
    کد:
    دانلود کنید و بعد طبق روال همه ی برنامه ها که بی وقفه در حین نصبشان next را کلیک می کنید نصبش نمائید! بعد مسیر زیر را دنبال کنید تا برنامه را اجرا نمائید، Start -> All Programs -> AnalogX -> Netstat Live -> Netstat Live.

2- در جائی از پنجره ی Analog X Netstat Live (فرقی ندارد کجا) کلیک کنید و بعد از منویی که باز می شود گزینه یConfigure را انتخاب نمائید.

3- در پنجره ی Configure برخی از گزینه ها به صورت پیش فرض غیر فعال یا همان Disabled هستند، گزینه های Auto Minimize و Auto Start و همینطور Close Minimizes را با کلیک بر روی دکمه ی زیرشان همانطور که در شکل نشان داده شده است فعال یا Enable کنید.

4- با فعال سازی این گزینه ها برنامه ی Analog X Netstat هر باری که ویندوز روی کامپیوتر شما بالا می آید و شروع به کار میکند به صورت خودکار اجرا می شود و در System Tray مینشیند، در عین حال اگر برنامه را از داخل System Tray فراخوانی کنید و بعد از اینکه کارتان تمام شد دکمه ی ضربدر را بزنید برنامه بسته نمی شود و دوباره در System Tray جا خوش میکند. نکته ی مهم اینجاست که برنامه ی Analog X Netstat همیشه فعال باشد تا همیشه میزان آپلود و دانلود شما را تحت نظر داشته باشد.

5- البته می توانید برخی از گزینه ها را هم در این برنامه غیر فعال سازید، برای اینکار کافی است بر روی پنجره ی این برنامه کلیک راست کنید و بعد موس خود را بر روی گزینه ی Statistics ببرید، در اینجا منویی باز می شود که سایر گزینه هایی که Analog X Netstat مانیتور میکند را نمایش می دهد. در اینجا اگر دوست داشتید می توانید Remote Machine و System Threads و CPU Usage را غیر فعال کنید و الباقی گزینه ها بهتر است فعال باقی بمانند.

6- حالا می توانید وضعیت استفاده از پهنای باندتان را با این نرم افزار مورد بررسی قرار دهید و مقدار دانلود و آپلود خود را مشاهده کنید. زیر عبارت Incoming totals می توانید مقدار دانلودتان در ماه گذشته، ماهی که درش به سر می برید و همینطور از زمان آخرین ریبوت کامپیوترتان تا الان را مشاهده کنید، در عین حال در زیر عبارت Outgoing Total می توانید همین موارد را منتها اینبار در مورد میزان آپلودتان مشاهده کنید.

7- اگر در خانه چند کامپیوتر دارید که یک اشتراک اینترنت را بر روی همه ی آنها تقسیم کرده اید بد نیست نرم افزار Analog X Netstat را بر روی همه ی آنها نصب کنید تا در آخر ماه بتوانید با یک جمع بندی ساده میزان واقعی دانلود و آپلودتان را به دست آورید.
    Last edited by Hossein Adeli; 18-09-2008 at 13:06.

8. 3 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1- ابتدا برنامه AnalogX Netstat Live را از
    کد:
    دانلود کنید و بعد طبق روال همه ی برنامه ها که بی وقفه در حین نصبشان next را کلیک می کنید نصبش نمائید! بعد مسیر زیر را دنبال کنید تا برنامه را اجرا نمائید، Start -> All Programs -> AnalogX -> Netstat Live -> Netstat Live.

2- در جائی از پنجره ی Analog X Netstat Live (فرقی ندارد کجا) کلیک کنید و بعد از منویی که باز می شود گزینه یConfigure را انتخاب نمائید.

3- در پنجره ی Configure برخی از گزینه ها به صورت پیش فرض غیر فعال یا همان Disabled هستند، گزینه های Auto Minimize و Auto Start و همینطور Close Minimizes را با کلیک بر روی دکمه ی زیرشان همانطور که در شکل نشان داده شده است فعال یا Enable کنید.

4- با فعال سازی این گزینه ها برنامه ی Analog X Netstat هر باری که ویندوز روی کامپیوتر شما بالا می آید و شروع به کار میکند به صورت خودکار اجرا می شود و در System Tray مینشیند، در عین حال اگر برنامه را از داخل System Tray فراخوانی کنید و بعد از اینکه کارتان تمام شد دکمه ی ضربدر را بزنید برنامه بسته نمی شود و دوباره در System Tray جا خوش میکند. نکته ی مهم اینجاست که برنامه ی Analog X Netstat همیشه فعال باشد تا همیشه میزان آپلود و دانلود شما را تحت نظر داشته باشد.

5- البته می توانید برخی از گزینه ها را هم در این برنامه غیر فعال سازید، برای اینکار کافی است بر روی پنجره ی این برنامه کلیک راست کنید و بعد موس خود را بر روی گزینه ی Statistics ببرید، در اینجا منویی باز می شود که سایر گزینه هایی که Analog X Netstat مانیتور میکند را نمایش می دهد. در اینجا اگر دوست داشتید می توانید Remote Machine و System Threads و CPU Usage را غیر فعال کنید و الباقی گزینه ها بهتر است فعال باقی بمانند.

6- حالا می توانید وضعیت استفاده از پهنای باندتان را با این نرم افزار مورد بررسی قرار دهید و مقدار دانلود و آپلود خود را مشاهده کنید. زیر عبارت Incoming totals می توانید مقدار دانلودتان در ماه گذشته، ماهی که درش به سر می برید و همینطور از زمان آخرین ریبوت کامپیوترتان تا الان را مشاهده کنید، در عین حال در زیر عبارت Outgoing Total می توانید همین موارد را منتها اینبار در مورد میزان آپلودتان مشاهده کنید.

7- اگر در خانه چند کامپیوتر دارید که یک اشتراک اینترنت را بر روی همه ی آنها تقسیم کرده اید بد نیست نرم افزار Analog X Netstat را بر روی همه ی آنها نصب کنید تا در آخر ماه بتوانید با یک جمع بندی ساده میزان واقعی دانلود و آپلودتان را به دست آورید.
    از نوشتن راهنما ممنون .خواهشا این را در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وارد کنید که بعدا دیگران هم بتونن استفاده کنند
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا به نظر من برعکسش درسته
    اونی که اینترنت 5 مگی داره زیاد به حالش فرق نمیکنه نویز باشه یا نه ولی اونی با کلی زحمت رفته یه DSL 64 گرفته تا مثلا تو هزینه هاش صرفه جویی کنه برا اون مهم میشه
    اصلا تایید نمیشه.
    میدونم که به حالش فرقی نمیکنه. ولی افت سرعت در اونی که از 5 مگ استفاده میکنه، بیشتره. نسبت به کسی که با کلی زحمت رفته 64K گرفته.
    منظورم از پست قبلی، این بود.
    موفق باشید

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

سلام
    من نمي تونم از سايت 4shared.com دانلود كنم ...
    هر فايلي رو كه تو اين سايت آپ شده رو وقتي ميخوام دانلود كنم تا 7 الي 10 درصد ميره بعد يهو سرعت دانلود ميشه صفر و قطع ميشه

در ضمن با DAP دانلود ميكنم

مشكل كجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام Bizimt جان
    من نرم افزار AnalogX netStar Live رو دانلود كردم و نصب كردم ... تشكر
    فقط ممنون ميشم يه توضيح كوچولو در موردش بدي ؟
    والا من كه ازش سر درنياوردم...
    از دوست خوبمان Hossein Adeli تشکر می کنیم که توضیح فرمودند.

سلام
    من نمي تونم از سايت 4shared.com دانلود كنم ...
    هر فايلي رو كه تو اين سايت آپ شده رو وقتي ميخوام دانلود كنم تا 7 الي 10 درصد ميره بعد يهو سرعت دانلود ميشه صفر و قطع ميشه
    در ضمن با DAP دانلود ميكنم
    مشكل كجاست ؟
    من با dap صلاح نمی دونم دان کنید.
    حالا مهم نیست شما از طریق دانلودر خود ویندوز کمک بگیر ببینید باز هم این چنین میشه یا نه . همه این مشکلات در 94% مربوط به برنامه دانلود و سیستم کاربر هست.

تشکرات.

13. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •