تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 1126 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام داش میثم گل
    من پیام it میخونم .دهنمون سرویس شد با این امتحانای مسخرش . منم عین شما جینگلبرت ها میحذفیدم سنگینتر بود فقط 5 واحد پاس کردم اونم با نمره مورد علاقم 10.
    بابا داریوش میاد فرافکنی میکنه همش جو مطلوب و استوایی اینجا رو متشنج میکنه .اسمش تو لیسته اینترپله حاجیت
    داریوش میبینی چه طوری پشت سرت حرف میزنم
    حالا چرا این رشته سخت رو انتخاب کردی ؟! تو پیام نور پاس کردن درسهای فنی خیلی سخته. ریاضی هم داره ؟
    ی
    ه سوال..در مورد قانون 6 نمره دقیقا فهمیدی چطوریاست ؟ اینطور که من فهمدیم اگه بریم سر کلاس این 6 نمره رو استاد میده یعنی اگه تو برگه بشی 6، استاد می تونه 6 نمره کلاسی بده بشی 12 اما اگه نری سر کلاس هر نمره ای که تو برگه گرفتی در 1.44 ضرب میشه..یه نفر دیگه میگفت اگه تو برگه نصف نمره رو بگیری سیستم 6 نمره بهت میده
    کدومشه ؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

كسي چيزي در اين مورد نميدونه ؟؟؟!!!
    سیستم و قوانین آموزشی پیام نور هنوز به صورت عمومی در نیومده بعنی قرار نیست هنوز همه در موردش چیزی بدونن ! این می تونه بخاطر این باشه که دست مسئولین تو اجرا یا عدم اجرای قوانین، با صلاحدید خودشون باز باشه

تنها جایی که می تونید برید و یپرسید، همون آموزش دانشگاه خودتونه.

3. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حالا چرا این رشته سخت رو انتخاب کردی ؟! تو پیام نور پاس کردن درسهای فنی خیلی سخته. ریاضی هم داره ؟
    والا چی بگم یه دفعه ای شد. آره ریاضی داره عمومی 1و 2 و ریاضی گسسته و معادلات دیفرانسیل.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

كسي چيزي در اين مورد نميدونه ؟؟؟!!!
    بله میتونید بهتون مدرک مصوب کاردانی میدن.در ضمن باید 70 تا 74 واحد پاس کرده باشین و معدل کلتون هم بالای 12 باشه.ولی به شرطی میتونید کاردانی به کارشناسی شرکت کنید که مشکل خدمت نداشته باشید.

6. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

سلام رفقا
    کسی میدونه کی حذف واضافه است
    متشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ی
    ه سوال..در مورد قانون 6 نمره دقیقا فهمیدی چطوریاست ؟ اینطور که من فهمدیم اگه بریم سر کلاس این 6 نمره رو استاد میده یعنی اگه تو برگه بشی 6، استاد می تونه 6 نمره کلاسی بده بشی 12 اما اگه نری سر کلاس هر نمره ای که تو برگه گرفتی در 1.44 ضرب میشه..یه نفر دیگه میگفت اگه تو برگه نصف نمره رو بگیری سیستم 6 نمره بهت میده
    کدومشه ؟!!
    والا اون جوری که به من گفتن و من خبر دارم بری سر کلاس و پروژه و فعالیت کلاسی و خلاصه نمرات کلاسی استاد کلا 6 نمره میشه.این 6 نمره به شرطی تو نمره کل تاثیر داره که شما آزمون پایانترم نصف نمره یعنی 7 رو گرفته باشی(از 14 بالای 7 بشی) .زیر 7 بشی نمره فعالیت کلاسی که استاد بهت داده حساب نمیشه.ولی اگه نری کلاس و اینا هرچی پایانترم گرفتی ضرب در 7/10 یا همون 1.44 میشه.در ضمن نمره نهایی اگه بین 9.5 تا 10 باشه همون 10 رو میزارن.یعنی شما اگه نمره نهایی بشی 9.5 نمیوفتی و 10 بهت میده سیستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام رفقا
    کسی میدونه کی حذف واضافه است
    متشکر
    8 تا 15 اردیبهشت. خیلی دیره کلا پیام نور برنامش خیلی چرته.آقا هرکی تا حالا نخونده بره بخونه از من به شما نصیحت از اول ترم عین بچه آدم نخونید عمرا امتحانات نمره بگیرید.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

8 تا 15 اردیبهشت. خیلی دیره کلا پیام نور برنامش خیلی چرته.آقا هرکی تا حالا نخونده بره بخونه از من به شما نصیحت از اول ترم عین بچه آدم نخونید عمرا امتحانات نمره بگیرید.
    چه فایده آخه؟!!

هر استادی میاد سر کلاس، 30 دقیقه از این سیستم میناله!!!

11. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چه فایده آخه؟!!

هر استادی میاد سر کلاس، 30 دقیقه از این سیستم میناله!!!
    چی بگم والا دانشگاهی که همه مسئولینش مشغول زدو بند های سیاسی و....... کی این وسط دلش به حال دانشجوهای بیچاره میسوزه.
    پریروز پانل نمرات رو نیگا میکردم. ریاضی عمومی 1 60% درصد افتاده بودن بقیه هم نمرات بین 10 تا 12 . نمره اول 14 بود. ازبین 200 نفر دانشجو که این درس رو ترم قبل انتخاب کرده بودن.بقیه درسها و رشته ها هم وضعیتشون زیاد جالب نیست.در کل اگه پیام نور با این وضعیت پیش بره کس جرات نمیکنه بیاد این دانشگاه بخونه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

والا اون جوری که به من گفتن و من خبر دارم بری سر کلاس و پروژه و فعالیت کلاسی و خلاصه نمرات کلاسی استاد کلا 6 نمره میشه.این 6 نمره به شرطی تو نمره کل تاثیر داره که شما آزمون پایانترم نصف نمره یعنی 7 رو گرفته باشی(از 14 بالای 7 بشی) .زیر 7 بشی نمره فعالیت کلاسی که استاد بهت داده حساب نمیشه.ولی اگه نری کلاس و اینا هرچی پایانترم گرفتی ضرب در 7/10 یا همون 1.44 میشه.در ضمن نمره نهایی اگه بین 9.5 تا 10 باشه همون 10 رو میزارن.یعنی شما اگه نمره نهایی بشی 9.5 نمیوفتی و 10 بهت میده سیستم.
    سوالمو اینطوری مطرح کنم بهتره :
    اگه سر کلاس رفته باشی و تو برگه بشی 8 اونوقت 6 نمره استاد بطور کامل بهت تعلق میگیره ؟ (یعنی 14 میگیری)

چون اگه نریم سر کلاس و تو برگه بشیم 8 سیستم در نهایت نمره 11.5 رو برامون ثبت میکنه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •