سلام
حامد جان بله که ادامه بدین
اگه هم نه که کارت شارژ ما رو بدین)
سلام
حامد جان بله که ادامه بدین
اگه هم نه که کارت شارژ ما رو بدین)
حمید جان وقتی کسی به اینجا سر نمی زنه وقتی کسی آنلاین نیست .وقتی بچه ها اسم شون رو از p30 به یه چیز دیگه تغییر می دن چی رو ادامه بدیم؟
Salam be tamame doostan man too in mosabeghat sherkat kardam
ama modiriat zaif baese alaf shodane bacheha shod
khob mosabeghat cancel shod
ama dar morede in dooste khoobemoon ke mige p30 bezarim avale esmemoon ba ehteram be site p30.world
ama p30 hich rabti be hich jai nadare
pas avalin nafari ke too gameranger pishnahad dad esmeshoono az pc avaz konan bezaran iran ya pars man boodam ke aghalan be yejae irania bemase
sharmande vase fingilish neveshtan
comam farsi nadasht
hamed jan khaste nabashi ke 2 hafte har rooz saat 5 maro alaf kardi
سلام .
حمید جان با توجه به این که احترام زیادی بهت قائل هستم ولی متاسفانه خودت هر هقته یه بار به تاپیک سر می زنی ! انتظار داری جایزه هم ببری ؟
خیلی ممنون از جملات زیبات !حرف دل منو زدی !
منو باش رفتم تو انجمن های دیگه دارم مشتری جذب می کنم و میگم اول اسمتون بزارید P30 . اونا میگن وقتی یوزر های خود پی سی ورد این کارو نکردن چرا ما بکنیم ؟راس میگه خوب ! یکی گذاشته [Pars] یکی [Alone] !!!
حالا انتظار جایزه هم دارید ؟
آخه عزیز دلم من چی کار کنم ؟ وقتی رقیب شما نمیاد من چی کار کنم ؟ من به خاطر شماها رفتم تو سایت های دیگه دارم تبلیغ می کنم که بیان و تو مسابقات شرکت کنند ! ولی شما خودت الان میگی اسمتو به پارس تغییر دادی ! منظور من از پی سی این بود که این ها می تونن تو مسابقات پی سی ورد شرکت کنند !!
** من خیلی از این کار های ایرانی کردم ! نترس بهت هیچی نمی رسه هیچ چند تا هم فحش بارت می کنن !!متاسفانه سابقه ی خوبی نداریم ! همه چیتر های جهان ایرانی هستن !! آبرو واسه آدم نمی زارید که !
تاپیک به این خوبی چرا داره میره پایین ؟ همتون بازی کردید و دیگه مارو تحویل نمی گیرید ؟ یا مثل علی متال دانشگاه قبول شدید ؟؟![]()
سلام من با Hamachi سعی کردم با دوستم بازی کنم ولی نشد.
تنظیمات داخل بازی نمی دونیم میشه یکی از دوستان توضیح بده؟
ما اینجا بدون هاماچی بازی می کنیم ! شما پست اول رو نگاه کنی همه چی رو توضیح دادم !!!![]()
من نمی دونم مشکل کانکشن من چی نه با اون برنامه نه با hamechi نمی تو نم بازی کنم.
ی error میده.
بعد میگه lern more رو بزن این سایت رو میده
من نمی فهمم باید چی کا ر کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم بگم من با ADSL ن می تونم Host شم نه Join
ولی دوستم با diul up راحت با همین برنامه شما Host شد.
ای پی شما NAT ( یا همون Invalid ) شدست !! با بعضی از ایرانی ها و خارجی ها نمی تونی بازی کنی !
اگه می خواین راحت بازی کنید باید یه ای پی Valid داشته باشید !!![]()
بعضی از ای اس پی ها مجانی این کار رو انجام میدن و بعضی ها هم با پول !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)