چون پیام خصوصیتون فعال نشده همینجا توضیح می دم:
استفاده از هر لینکی که به نحوی باعث معرفی یک محصول همراه فروشنده اش بشه ممنوع است. آدرس مشخصات لپتاپ رو می تونید از سایت سازنده بدید.
چون پیام خصوصیتون فعال نشده همینجا توضیح می دم:
استفاده از هر لینکی که به نحوی باعث معرفی یک محصول همراه فروشنده اش بشه ممنوع است. آدرس مشخصات لپتاپ رو می تونید از سایت سازنده بدید.
REGISTERED جان شما مگه DELL XPS M1530 T9300 با اين كانفيگ امده اگر هست از كجا ميتونيم بگيريم و قيمتش چند هست.
البته شاید من دقیق نگفتم حدود 530 تومن یعنی 120 تومن اختلاف (به هر حال ممکنه برای یکی همین هم به درد کارش بخوره و با باقی قضایا چیزای دیگه بخره مثل کیف و .....)
سلام آقا خسته نباشید من واقعا گیج شدم دیگه یعنی لپ تاپ Dell Xps M1530 T9300 در ایران موجود نیست؟؟؟ پس من چی کار کنم؟
من می خوام لپ تاپی داشته باشم که بتونم با هاش هم بازی کنم و هم برنامه نویسی و هم اینکه عمر باتریش زیاد باشه (8 الی 9 ساعت)و از نظر بازی و کار با برنامه ها قوی باشه مثل خصوصیات همین Dell Xps M1530 T9300 .
و قیمتش تا سقف 1.650.000 باشه آیا چنین چیزی واقعا وجود نداره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
من که راجع به این لپ تاپ تحقیق کردم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کردم لطفا
مراجعه کنید که به گفته ی اونا خصوصیاتش بدین سان بود:
BRAND DELL
MODE LXPS 1530 CPU2.2-4MB-FSB800
RAM2G
HDD160
DRIVEDVD RW
LCD15.4WXGA
VGA1024 Geforce
OSVista-H
WEIGHT2.8
MADE INIRLAND OTHER1 Year / BT/Web cam/FP/Bag/9cell/
PRICE(Rial )15,600,000
Last edited by Pooyan.Scorpion; 14-06-2008 at 21:24.
من میخوام یه لپ تاپ با 800 تومن بودجه بخرم
برای کارای انمیشن سازی میخوام
ابا Cpu های AMD Turion™ 64 X2 برای بازیها و کارای بالا خوب هست یا نه؟
ممنون
Last edited by Amin_0913; 14-06-2008 at 23:32.
امين جان با اين بودجه يكي از دو مورد زير رو بايد بيخيال بشي:
1- انيميشن سازي 2- لپ تاپ
اگر دومي رو بيخيال شدي مبتوني با همين بودجه يه سيستم نسبتا مناسب براي كار انيميشن ببندي. البته تاكيد ميكنم نسبتا مناسب! چون بستگي به نوع ايميشن شما داره
در بين لپ تاپ هاي با پردازنده AMD هم لپ تاپهاي بسيار خوبي پيدا ميشه. نمونه اون مدل HP Pavilion DV6815 با قيمتي حدود 1.050.000 تومن با گارانتي ايران
Last edited by erayan.com; 14-06-2008 at 23:40.
حالا اگه تا 1 میلیون بشه چی؟
جواب امضا :امضاء سايت محفوظ. فقط مدير محترم بفرمائيد اگه ما اسم فروشگاهمون رو اينجا بنويسيم بدون لينك حلاله؟ يا اونم كارت زرد و قرمز و اين حرفا؟؟؟؟؟؟
جناب آقای erayan ... کلا فعالیت ها با نام تجاری فروشگاه ها ممنوع هست ... در هر صورت برخورد میشه
تبلیغات از طریق پیغام خصوصی هم ممنوعه ... اینجا محلی برای اشترام اطلاعات و تجربیاته نه کشیدن به سمت یک فروشگاه تازه تاسیس و بی نام و نشان
لطفا از تبلیغ در هر صورت خودداری کنید
کا رمنو راه میندازه؟
جمله بي نام و نشان كه گفتين برام جالب بود. عمق ديد رو نشون ميداد. بهتره بيشتر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)