سلام
جزوات پارسه بد نیستن و البته مدرسان شریف هم در این امر خوب پیش رفته
سلام
جزوات پارسه بد نیستن و البته مدرسان شریف هم در این امر خوب پیش رفته
سلام
یه کتاب هست به نام مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق(البته برا برقا میدونم البته برا بقیه هم مسلما باید باشه)ماله انتشارات دانشگاه تهران هست!البته سراسری را فقط داره!
از سال 1384تا1390
سلام. امسال می خوام در کنکور برق به طور ازمایشی شرکت کنم و سال دیگه از تجربه امسال استفاده کنم . برای بهروری از امسال چه کار می تونم بکنم . ایا وقت گذاشتن تنها روی درس زبان رشته برق بهترین کار با توجه به فرصت باقیمانده نیست یا فقط زدن تستهای سال قبل و حفظ کردن انها؟
برای این کار برای زبان کتاب یا فلش یا برنامه خاصی می شناسید با توجه به زمان کم بیشتر نمره را از زبان بگیرم.
برای ارشد ادبیات انگلیسی کدوم موسسه جزوات بهتری داره بدون ازمون
یه چیزی واسه شما و همه دوستان بگن قبل خرید کتابهای ارشد به این نکات توجه بفرمائید ( من خوره کتابم اینا نتیجه تجربیاتم هستش
1. قبل خریدن کتاب ارشد به کتابفروشی های بزرگ برین و کتابهای انتشارات و موسسات مختلف رو ببینید هر کدوم پسندید بخرین
2. هر کتاب یا جزوه ای که تجدید چاپ بیشتری شده باشه طبیعتا پرفروش تر و بهتر هستش در 90 درصد مواقع
3. هر انتشارات یا موسسه تو چند رشته خوبه تو بقیه بد حتی در یک رشته خاص یک انتشارات خاض یه درس کتاب و جزوه عالی میده تو درس دیگه کتاب یا جزوش افتضاحه
4. الان تو اینترنت از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هست. بگردین از تجارب و توصیه و منابع ، کتابهای توصیه شده هم رشته های خودتون و رتبهای برتر استفاده کنید مثل سایت MODIR.IR برای رشته های مدیریت
سلام.
اولا خوندن زبان خيلي كمكت ميكنه هم براي امسال و هم براي سال بعد
دوما اگه ترم هفت باشي احتمالا چند تا از درس هايي كه در طول ترمت گذروندي تو ارشد مياد پس يه مرور روي اون درسها داشته باش...اگه هم كه ترم 5 هستي همون زبان و اون درسهايي كه جزو ارشده و شما خوندين يه نگاهيي بكن ولي اگه ترم پنجي انتظار رتبه بالاي 7000 داشته باش
سوما خوندن تست هاي سال قبل و حفظ كردن اونا به نظر من هيچ كمكي نميكنه چون اينقدر دايره سوالات زياده كه امكان سوال تكراري زير 5 درصده
چهارما اگه ترم پنجي و يه زماني دري به تخته خور و رتبت خوب شد به هيچ عنوان انتخاب رشته نكن.....
خوب زبان را چطوری و چی بخوانم که بیشترین درصد را بیارم
والا من بودجه بندي برق نميدونم چيه ولي به احتمال زياد تركيبي از زبان عمومي و تخصصي رشتتتونه.....
براي خوندن زبان عمومي فقط و فقط بايد لغت بخوني پس بگرد يه منبع خوب براي زبان عمومي كنكور برق پيدا كن لغت هاشو بخون البته اينم بگم فكر نكني اسمش عموميه بگي چيزي نداره و 4 تا لغت بچگونست در اصل لغت هاش از تخصصي سخت تره....
زبان تخصصي هم كه مختص رشاه خودتونه اونم 100 در 100 2 تا 4 تا ريدينگ داره پس برو باز يه منبع خوب براي زبان تخصي رشته برق پيدا كن و تا ميتوني ريدينگ بخون......
سلام برا ارشد رشته برق زبان باید لغات کتاب 504 یا 1700 لغتو بخونی!
دانشگاه خواجه نصیر مزخرف ترین دانشگاه ایرانه. هی چیزش به درد نمیخوره. نه سطح علمی داره نه امکانات رفاهی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)