تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 288 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.
    دوستان برای آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از جزوه های کدوم موسسه استفاده بشه بهتره، اصلاً توصیه میشه با توجه به زمان باقی مونده؟

با تشکر.
    سلام
    جزوات پارسه بد نیستن و البته مدرسان شریف هم در این امر خوب پیش رفته

2. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من دنبال نمونه سوالات آزمون های چند سال گذشته سراسری و آزاد هستم
    که ترجیحا با پاسخ باشن. کسی کتاب, سایت یا منبعی برای خریدش سراغ نداره؟
    سلام
    یه کتاب هست به نام مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق(البته برا برقا میدونم البته برا بقیه هم مسلما باید باشه)ماله انتشارات دانشگاه تهران هست!البته سراسری را فقط داره!
    از سال 1384تا1390

4. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. امسال می خوام در کنکور برق به طور ازمایشی شرکت کنم و سال دیگه از تجربه امسال استفاده کنم . برای بهروری از امسال چه کار می تونم بکنم . ایا وقت گذاشتن تنها روی درس زبان رشته برق بهترین کار با توجه به فرصت باقیمانده نیست یا فقط زدن تستهای سال قبل و حفظ کردن انها؟
    برای این کار برای زبان کتاب یا فلش یا برنامه خاصی می شناسید با توجه به زمان کم بیشتر نمره را از زبان بگیرم.

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای ارشد ادبیات انگلیسی کدوم موسسه جزوات بهتری داره بدون ازمون

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

برای ارشد ادبیات انگلیسی کدوم موسسه جزوات بهتری داره بدون ازمون
    یه چیزی واسه شما و همه دوستان بگن قبل خرید کتابهای ارشد به این نکات توجه بفرمائید ( من خوره کتابم اینا نتیجه تجربیاتم هستش

1. قبل خریدن کتاب ارشد به کتابفروشی های بزرگ برین و کتابهای انتشارات و موسسات مختلف رو ببینید هر کدوم پسندید بخرین

2. هر کتاب یا جزوه ای که تجدید چاپ بیشتری شده باشه طبیعتا پرفروش تر و بهتر هستش در 90 درصد مواقع

3. هر انتشارات یا موسسه تو چند رشته خوبه تو بقیه بد حتی در یک رشته خاص یک انتشارات خاض یه درس کتاب و جزوه عالی میده تو درس دیگه کتاب یا جزوش افتضاحه

4. الان تو اینترنت از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هست. بگردین از تجارب و توصیه و منابع ، کتابهای توصیه شده هم رشته های خودتون و رتبهای برتر استفاده کنید مثل سایت MODIR.IR برای رشته های مدیریت

8. 2 کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام. امسال می خوام در کنکور برق به طور ازمایشی شرکت کنم و سال دیگه از تجربه امسال استفاده کنم . برای بهروری از امسال چه کار می تونم بکنم . ایا وقت گذاشتن تنها روی درس زبان رشته برق بهترین کار با توجه به فرصت باقیمانده نیست یا فقط زدن تستهای سال قبل و حفظ کردن انها؟
    برای این کار برای زبان کتاب یا فلش یا برنامه خاصی می شناسید با توجه به زمان کم بیشتر نمره را از زبان بگیرم.
    سلام.

اولا خوندن زبان خيلي كمكت ميكنه هم براي امسال و هم براي سال بعد
    دوما اگه ترم هفت باشي احتمالا چند تا از درس هايي كه در طول ترمت گذروندي تو ارشد مياد پس يه مرور روي اون درسها داشته باش...اگه هم كه ترم 5 هستي همون زبان و اون درسهايي كه جزو ارشده و شما خوندين يه نگاهيي بكن ولي اگه ترم پنجي انتظار رتبه بالاي 7000 داشته باش
    سوما خوندن تست هاي سال قبل و حفظ كردن اونا به نظر من هيچ كمكي نميكنه چون اينقدر دايره سوالات زياده كه امكان سوال تكراري زير 5 درصده
    چهارما اگه ترم پنجي و يه زماني دري به تخته خور و رتبت خوب شد به هيچ عنوان انتخاب رشته نكن.....

10. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.

اولا خوندن زبان خيلي كمكت ميكنه هم براي امسال و هم براي سال بعد
    دوما اگه ترم هفت باشي احتمالا چند تا از درس هايي كه در طول ترمت گذروندي تو ارشد مياد پس يه مرور روي اون درسها داشته باش...اگه هم كه ترم 5 هستي همون زبان و اون درسهايي كه جزو ارشده و شما خوندين يه نگاهيي بكن ولي اگه ترم پنجي انتظار رتبه بالاي 7000 داشته باش
    سوما خوندن تست هاي سال قبل و حفظ كردن اونا به نظر من هيچ كمكي نميكنه چون اينقدر دايره سوالات زياده كه امكان سوال تكراري زير 5 درصده
    چهارما اگه ترم پنجي و يه زماني دري به تخته خور و رتبت خوب شد به هيچ عنوان انتخاب رشته نكن.....
    خوب زبان را چطوری و چی بخوانم که بیشترین درصد را بیارم

12. این کاربر از apadana34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

والا من بودجه بندي برق نميدونم چيه ولي به احتمال زياد تركيبي از زبان عمومي و تخصصي رشتتتونه.....

براي خوندن زبان عمومي فقط و فقط بايد لغت بخوني پس بگرد يه منبع خوب براي زبان عمومي كنكور برق پيدا كن لغت هاشو بخون البته اينم بگم فكر نكني اسمش عموميه بگي چيزي نداره و 4 تا لغت بچگونست در اصل لغت هاش از تخصصي سخت تره....

زبان تخصصي هم كه مختص رشاه خودتونه اونم 100 در 100 2 تا 4 تا ريدينگ داره پس برو باز يه منبع خوب براي زبان تخصي رشته برق پيدا كن و تا ميتوني ريدينگ بخون......

14. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام برا ارشد رشته برق زبان باید لغات کتاب 504 یا 1700 لغتو بخونی!

16. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بدترین دانشگاه ایران است

دانشگاه خواجه نصیر مزخرف ترین دانشگاه ایرانه. هی چیزش به درد نمیخوره. نه سطح علمی داره نه امکانات رفاهی.

18. این کاربر از hapoogold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •