تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 905 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

چه نوع شمعي گذاشتين؟ چه ماركي و از چه مدلي؟
    شمعهاي ويژه خودروهاي دوگانه سوز به بازار آمده( البته بيشتر تبليغي هست تا واقعيت)
    اگر از شمع دوپلاتينه استفاده كنين بهتره..البته مشكل ماشين شما ظاهرا به تنظيم مقدار سوخت(گاز) با هوا برميگيرده بخصوص اينكه بصورت دستي و خارج از كارخانه گازسوز شده.
    ممنون

شمع اي كيوم58 استفاده كردم . والا مرگزي كه خودروهاي گازسوز ميكنه و تعميرگاهشه اول بهم گفت از شمع هاس وقتي عوض كردم و خوب نشد بهش گفتم گفت شايد واير شمع هات خراب باشه عوضشون كن ولي من عوض نكردم .

به يه مكانيك كه سابقه خوبي هم داره و سرش ميشه مراجعه كردم گفت كاري به واير و شمع نداره چون فقط رو گاز اينطور ميشه برام انژكتور ماشين را با اسپره هاي مخصوصش تميز كرد تا 3 روز خوب شد ولي دوباره بعد 3 روز مثل قبل شد يه بار ديگم انژكتور را با اسپره تميز كرد دوباره تا 2 روز خوب بود ولي بعدش مثل قبل دوباره تقه ميزنه

هنوز نفهميديم مال چيه اگه كسي بلده بيشتر كمك كنه

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بزرگترين مشكل خودروهاي گاز سوز كثيف بودن گاز هست و اينكه مدام بايد فيلتري رو كه سر راه لوله گاز گذاشتن تعويض كرد..شايد ماهي دوبار..بستگي به مقدار مصرف گاز و مسافت طي شده داره..من مشتري داريم هفتگي -فيل تر- گاز رو عوض ميكنه و ميگه اگر اين كار رو نكنم موتور بد كار ميكنه..
    شما سر راه لوله گاز به موتور -فيل تر گذاشتي؟ معمولا از اين مدل فيلترهاي شفاف ميگذارن كه كثيف شدن فيل تر رو ببينن و زمان تعويض اون را متوجه بشن..
    Last edited by camaro lt; 27-10-2011 at 23:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته بنظر بنده در خودروهای CNG مشکل کثیفی فیلتر گاز بسیار کمتر بوده و بیشتر در LPG سوزها نمود پیدا میکنید.
    دوست گرامی اگر خودروی شما CNG است بهتر است رگلاتور را بررسی کنید این مشکل کم آوردن موتور اغلب در خودروهای دوگانه فابریک از ECU گاز بوده و در کارگاهی ها از رگلاتور و شیر سر مخزن.
    در صورت سلامت این دو واحد کویل را نیر بررسی کنید و درصورت ناکارآمدی با کوبل دوبل که بازده بیشتری دارد تعویض کنید.
    قیمت ک دوبل شرکتی نیز در حد 30000 تومان است.
    تعویض فیلتر هوا در بازه های زمانی نزدیک نیز باعث تنفس بهتر و جلوگیری از ناک موتور میشود.

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دهانه شمع رو اگه زیادتر کنم شتاب ماشین بیشتر میشه یا کم کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دهانه شمع رو اگه زیادتر کنم شتاب ماشین بیشتر میشه یا کم کنم؟؟؟
    دهانه شمع بايد مطابق با دستورالعمل كارخانه سازنده خودرو تنظيم بشه و در غير اين صورت باعث بالا رفتن مصرف سوخت و كم شدن شتاب و قدرت موتور ميشه.
    واقعا 25000؟؟؟؟

آخه طرف گفت 200 هزار تومن پول هر سوزن اش هست!!!!!!!!!!!
    200 هزار تومان؟ متوجه نشدم! تا الان كه من ميفروختم نهايتا 28 تومان بوده( البته براي مدلهاي مختلف خودرو فرق داره) ولي حدود همان 25 تا 30 در نظر بگيريد.احتمالا چون ديده شما خانم هستي فكر كرده از قيمتها خبر نداري و يا پرس و جو نخواهي كرد. اگر اينبار رفتين چيزي نگيد و ازش يك پيش فاكتور با توضيح كامل نوشته شده بخواهيد و بگيد براي خريد بايد به شركت بدم.( با مهر و امضاء) اونوقت با اين سندي كه داريد ميتوني به مجمع امور صنفي شكايت بكني.
    حق گرفتني است ، نه دادني..

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دهانه شمع بايد مطابق با دستورالعمل كارخانه سازنده خودرو تنظيم بشه و در غير اين صورت باعث بالا رفتن مصرف سوخت و كم شدن شتاب و قدرت موتور ميشه.
    بعضی مکانیک ها فک کنم کم میکنن تا سرعت جرقه بیشتر شه!

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلام:رینگ و پیستون پراید رو عوض کنم،با مزد دست چند میشه و اینکه ترمر دستی سابیده و نمیشه ازش استفاده کنم،خرج اون حدودآ چند میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

سلام

من یه تویاتا کریسدا مدل 92 دارم .وقتی روشن می کنم حتما باید 5 دقیقه کار کنه (توی گرما و سرما فرقی نداره ) و گرنه موقع حرکت تا چند کیلومتر ماشین ریپ میزنه .یه سوال دیگه اینکه آپ آب ماشین بعضی وقت یعدفه میره بالا بعد دوباره میاد سر جاش .ممنون می سم راهنمایی بفرماید .
    سلام
    طبق اطلاعاتی که بنده در نت خوندم , استِپر موتور کار همون ساسات در ماشینهای قدیمی رو انجام میده .
    یعنی به طور اتوماتیک و از طریق اطلاعاتی که از کامپیوتر بهش میرسه باعث میشه موتور با سوخت زیاد روشن بشه و با گرم شدن موتور یعنی حدود 20 ثانیه در هوای معمولی , خاموش میشه .
    حالا اگر مشکلی داشته باشه خاموش نمیشه و درست مثل این هست که ساسات همیشه کشیده شده باشه .
    فکر کنم با یک آزمایش ساده میشه کارش رو چک کرد .
    فیشش رو بکشید تا از کار بیافته , باید لرزش از بین بره سریعا .
    اگر نتیجه ی این آزمایش منفی بود , پس استپر سالمه .
    =============================

اگر تو حرکت یکدفعه حرارت میره بالا و میاد پایین , ترموستات خرابه .
    اگر تو ترافیک و ایستادن میره بالا , احتمالا آب رادیات کم هست . تانک ذخیره رو چک کنین اگر خالیه تا حد لازم کولانت بریزین توش .
    فقط کولانت . آب معمولی و فیلتر شده و مقطر بلایِ جانِ رادیات و واترپمپ و شبلنگها و موتور و .سرسیلندر و ترموستاته .
    سلام
    ممنون که جواب دادید

ببخشید میشه بگید این استپر کجا هستش وچه شکلی داره تا بتونم این کار رو بکنم .
    در مورد آپر هم اره توی حرکت یکدفعه میره بالا و بعد فوری یا چند دقیقه طول میکشه میاد پایین
    اين حرفا كدومه ميخاي بسوزونيش مگه درحال كار فيششو بكني

استپر موتور يه همچين قيافه اي داره رو دريچه گازم وصل ميشه

براي تستش ماشين خاموش بازش كن درش بيار هواست باشه فشنگش شليك نشه بپره بيرون دو نفري بايد اين كارو

نفر دوم استپر بازو تو دستش ميگيره فشنگم نرم نگه داشته كه نپره بيرون وقتي روشن شد

نفر اوف سويچو باز ميكنه
    اگهه استپر از چاش تكون نخورد خرابه

ر استي تميزشم كنيدا :دي بدون كلينر با دسمال كاغذي

هزارتا علت ميتونه داشته باشه از مپ سنسورت بگير تا سيستم برقو و پمپ بنزينت و .....
    سلام

ببخشید من نتوستم این قطعه رو پیدا کنم .اصلا از چند نفر پرسیدم گفتن که این ماشین (تویاتا کریسیدا مدل 92 ) اصلا همچین چیزی نداره .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

سلام

دوستان خواهشا جواب ما رو بدبد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب mahmood_t
    شما اول دقيق بگو سيستم سوخت رساني خودروي شما انژكتوري است يا كاربراتوري؟
    و چند تصوير واضح هم از موتور خودرو بگذار تا بهتر مشخص بشه چي به چيه.

جناب SANR
    تا موتور باز نشه نميشه گفت هزينه تعمير چقدر هست. ممكنه با يك تعويض رينگ كار انجام بشه( كه بعيد ميدونم) و اكثرا نياز به تراشكاري و سايز بالاتر رينگ و پيستون دارند.
    حدود قيمت رينگ و پيستون پرايد 25000 تا 30.000 تومان هست البته به نوع جنس و مارك اون هم بستگي داره.
    در مورد دستمزد اين بيشتر توافقي هست و ميتونه بر اساس مقدار كاري كه انجام ميشه تغيير بكنه.اين سايت شايد بتونه مقداري به شما كمك بكنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اما جناب oghyanoos
    سرعت جرقه بيشتر بشه را متوجه نشدم يعني چي؟!
    اگر منظور سرعت جرقه زدن باشه كه اين هيچ ارتباطي با دهانه شمع نداره و به مقدار دور موتور و گردش اون بستگي داره كه در دورهاي بالاتر سرعت جرقه زدن بيشتر ميشه( با توجه به تايمينگ و زمان احتراق و نه همينجوري)
    اگر منظور قدرت جرقه زني باشه كه معمولا با استفاده از كابلها و وايرهايي با توان بالاتر رسانايي استفاده ميشه كه اونهم چندان مورد استفاده در خودروهاي شخصي نيست.
    احتمالا منظور اين مكانيك مقدار طول جرقه بوده كه اينهم باز درست نيست و اگر دهانه از حدي بيشتر يا كمتر بشه ديگه كارايي موتور از دست ميره. ميتونين امتحان كنين!
    بهترين كار همان تنظيم بر اساس دستور كارخانه سازنده است و اگر نه استفاده كه شمهعاي داراي دو پلاتينه هست.البته من استفاده از اين نوع شمعها رو در پرايد بنزين سوز توصيه نميكنم چون گفته ميشه در دورهاي بالا به موتور صدمه ميزنه و گويا چنين چيزي هم هست و تجربه شده( من اطلاع دقيق ندارم) .
    Last edited by camaro lt; 29-10-2011 at 14:53.

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

و اما جناب oghyanoos
    سرعت جرقه بيشتر بشه را متوجه نشدم يعني چي؟!
    اگر منظور سرعت جرقه زدن باشه كه اين هيچ ارتباطي با دهانه شمع نداره و به مقدار دور موتور و گردش اون بستگي داره كه در دورهاي بالاتر سرعت جرقه زدن بيشتر ميشه( با توجه به تايمينگ و زمان احتراق و نه همينجوري)
    اگر منظور قدرت جرقه زني باشه كه معمولا با استفاده از كابلها و وايرهايي با توان بالاتر رسانايي استفاده ميشه كه اونهم چندان مورد استفاده در خودروهاي شخصي نيست.
    احتمالا منظور اين مكانيك مقدار طول جرقه بوده كه اينهم باز درست نيست و اگر دهانه از حدي بيشتر يا كمتر بشه ديگه كارايي موتور از دست ميره. ميتونين امتحان كنين!
    بهترين كار همان تنظيم بر اساس دستور كارخانه سازنده است و اگر نه استفاده كه شمهعاي داراي دو پلاتينه هست.البته من استفاده از اين نوع شمعها رو در پرايد بنزين سوز توصيه نميكنم چون گفته ميشه در دورهاي بالا به موتور صدمه ميزنه و گويا چنين چيزي هم هست و تجربه شده( من اطلاع دقيق ندارم) .
    بعضی مکانیک ها دهانه شمع رو زیاد میکنن تا طول جرقه زیاد شه. در نتیجه شتاب بیشتر میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •