سلام
در اینکه sandisk بهترین کیفیت رو به نسبت قیمتش داره شکی نیست ولی یه جا توی اینترنت دیدم kingstone میفروخت 4گیگش رو 19 تومن که البته بعدش فهمیدم فروش عمده بوده =))
راستی قیمت 4 گیگ sandisk رو داری؟
سلام
در اینکه sandisk بهترین کیفیت رو به نسبت قیمتش داره شکی نیست ولی یه جا توی اینترنت دیدم kingstone میفروخت 4گیگش رو 19 تومن که البته بعدش فهمیدم فروش عمده بوده =))
راستی قیمت 4 گیگ sandisk رو داری؟
راستی همونطور که می دونید اگه یه تم رو روی میموری نصب کنید در بعضی frameware ها نمیشه اونو پاک کرد
یه راه حل برای پاک کردنشون پیدا کردم که اگه تکراری بود شرمنده: شما باید فایل ستاپ تمی رو که روی مموری نصب کردید رو دوباره اجرا کنید و replace کنید در phone memory و بعد می بینید که تمتون توی app. manager اومده که حالا اگه بخواید می تونید پاکشون کنید
من ميگم همون sandisk رو بگير...قيمت 4 گيگش هم 26000 تومان قيمت دارم...
اقایان محترم سلام
من یه سوال دارم میخواستم کمکم کنید به نظر شما اگه من این گوشی را که خیلی در موردش تحقیق کردم بخرم پشیمون میشم یا نه ؟
تو هر سایتی بگید رفتم ولی میخوام از زبون شما که اون را دارید بشنوم
سلام
دوست من شما كه تحقيق كردي بايد خودت بهتر سليقه خودتو بدوني...!شما دقيقا" منظورت از پشيموني چيه؟
ارزون شه؟ خز شه؟ ...؟
نه . تو علائدین 4 گیگ SanDisk قیمت دارم 18.5 ( 4 روز پیش )
ولی من Transcend را پیشنهاد می کنم با گارانتی ITR Service قیمت 4 گیگش هم 22 هست ( علائدین )
آره توشیبا Micro SD داره ولی خیلی گرونه مثلا 4 گیگش تو علائدین 48 تومن ولی san disk قیمت 18.5 و قیمت Transcend به قیمت 22 تومن
بله اما بنظر من هر مارکی گرفتی باید با گارانتی تعویض بگیری تا از لحاظ خراب شدن یا اصلی بودن مطمئن بشی
من هم می خوام بگیرم
احتمالا 8 گیگ Sandisk بگیرم
اگه تحقیق کردی خوب دیگه مسئله سلیقه و کارایی به تناسب نیاز هست
سه گوشی n81 n78 n82 از نظر قیافه و برخی امکانات شبیه هم هستند و فقط به تناسب نیاز و سلیقه باید انتخاب کنی. اگه بیشتر سیمبینش رو لازم داری خوب ن78 چون ورژن s60 جدید تره (fp2) و اگه دوربین و gps برات مهمه ن82 و اگه صدا و بازی 100% ن81
از نظر خز شدن و کم اوردن![]()
Last edited by prince72; 20-07-2008 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)