اگه این ولوو سری جدید باشه عمرا به پا اکتروس جدید برسه.
خیلی سرو ساده هست.
اگه این ولوو سری جدید باشه عمرا به پا اکتروس جدید برسه.
خیلی سرو ساده هست.
محمد دقت کن هنوز کاور روش هست
اتاق جا دارتر شده تا حدودی از حالت قوس دار قبلی در اومده تا فضای در دسترس رو بیشتر بکنه
بله رامین جون.
اما آدم حس ولوو F12 قدیم بهش دست میده.
یعنی این اتاق رو بعدا بهش میرسن و تغییراتی ایجاد میکنن؟
احتمال زیاد کارهای زیادی روش انجام دادن با اون کاور کلا هیچی ازش معلوم نیست مثل اکتروس که با کاور هیچی ازش معلوم نبود
طرح اش رو نگاه میکنم یاد اکتروس جدید میافتم انگار ولوو هم میخواد یه طرح فضایی بزنه
بعدشم از بغل خیلی شبیه اکتروس مخصوصا طراحی در هاش ......
بدون تعصب هم بخوام قضاوت کنم طراحی اکتروس جدید در تاریخ صنعت حمل و نقل تا الان نظیر نداره![]()
وای پس منتظر ماگنوم جدید رنو باشیم پس
وحشتناک میشه این غول
سلام
آقا ما امروز یه تصادف جزئی با یکی از این کامیونهای اسکانیا کردیم بعد این چراغ راهنما و قاب روش شکست بعد توافق کردیم که پولش رو بدیم بره ولی گفت من اگه بخوام بخرم کلش رو باید بخرم(راهنما و جلو)حالا قیمتش در چه حدود هایی هست؟
ممنون
چراغش این شکلی بود
![]()
ماموت اسکانیا متفاوت می آورد
مشخصات فني: تانکر 27 متر مکعبی P340LB8×2MNA
ابعاد و فواصل (میلیمتر)
طول كاميون 9805 عرض كاميون ( كابين ) 2500 ارتفاع سقف اتاق كاميون تا سطح زمين 2837 فاصله محوري 5700 مركز محوز عقب تا انتها 1295
اوزان ( كيلوگرم )
GVW 34500 وزن كل شاسي ( بدون بار ) 8810 ظرفيت مجموع مجاز محور جلو ( حداكثر ) 8500 ظرفيت مجموع مجاز محور عقب ( حداكثر ) 26000
وزن شاسي شامل اتاق كامل – موتور – گير بكس – محورها – فنرها لاستيكها – مخزن سوخت – مايعات و ابزار مي باشد .
توجه :وزنها ممكن است 5/1 درصد زياد يا كم باشد .
موتور
مدل 1108DC استاندارد آلايندگي EURO3 قدرت موتور در 1900 دور در دقيقه 250 كيلووات (340 اسب بخار ) حداكثر گشتاور در 1300-1100 دور در دقيقه 1600 نيوتن متر تعداد سيلندر 6 حجم مجموع سيلندرها 6/10 ليتر قطر داخلي سيلندر 127 میلیمتر كورس پيستون 140 میلیمتر
جعبه دنده
مدل GR905 اسكانيا تعداد دنده ها 8 دنده جلو 1 دنده كرال عقب 1 دنده سنكرونيزه
كلاچ
مدل K432 20 اسكانيا نوع سيستم هيدروليك با كنترل بادي قطر صفحه 430 ميلي متر
سيستم تعليق
جلو: نوع سيستم پارابوليك ، داراي دو لايه فنر به همراه ميل موجگير.
عقب: نوع سيستم بادي با دو بالشتك ،داراي حافظه و با قابليت تنظيم ارتفاع از داخل اتاق ، كمك فنر ، مجهز به سيستم بالا برنده اكسل عقب
سيستم ترمز
ترمزهاي جلو و عقب ديسكي داراي دو مدار مستقل در جلو و عقب كه با هواي فشرده كار مي كند ، سيستم ترمز هوشمند الكترونيكي(EBS) ،سيستم ضد قفل ترمز (ABS) ، ترمز توقف اضافي روي محور جلو و ترمز اگزوز اتوماتيك
چرخها
رينگ ( يك تكه فولادي ) 5/22×00/9 لاستيك ( راديال ،بدون تيوب ) 5/22R
80/295
مخزن سوخت
از جنس آلومينيوم به ظرفيت 300 ليتر.
اتاق
مدل CP16L، از جنس فولاد گالوانيزه با پوشش مخصوص ضد زنگ مجهز به جك بالابر هيدروليكي بازاويه خم تقريبي 70 درجه .
جهيزات استاندارد
بوق بادي، زاپاس بند و لاستيك زاپاس ،آفتابگير داخلي ،قفل درب مخزن سوخت ، مه شكن عقب و جلو، ابزار آْلات ،گلگير عقب و جلو ، پيش گرمكن سوخت ، بوق دنده عقب ، مبدل 24 ولت به 12ولت ترانسفورمر راديوپخش ، مجموعه ابزار ، بخاري درجا ، قفل ديفرانسيل ،قطع كن باتري ، آينه قيچي ، آينه ديد جلو ، آينه جدول ،سيستم تهويه مطبوع ، آينه هاي گرمكن دار با تنظيم برقي ، 1عدد تخت خواب ، دريچه سقف ، شيشه بالابر برقي شاگرد و راننده ، بادگير سقف و كنار اتاق ، صندلي راننده تمام اتوماتيك و قابل تنظيم گرمكن دار.
قیمت نقد این ماشین به همراه تانکر:189 میلیون
ثبت نامی: هم 35 میلیون موقع ثبت نام و 22میلیون موقع تحویل بقیه هم قسط
شاسی همه تانکر ها طراحیشون اینطوریه؟
خیلی حال کردم باهاش
رفت واسه والپیپر !!! :
ادیت :
نمیدونم چرا احساس کردم کوتاه تر از اون عکس بالایی هست این عکس من :|
قدرت موتور و استاندارد آلایندگی رو باید ارتقا بدن.
اکتروس جدید داره رو یورو 6 مانور میده تازه با اون قدرت موتور.
این که باید بهتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)