![]()
مگه صفر نگرفتی؟؟؟؟ نه بابا 206 غلط کنه ازین ایرادها داشته باشه!!!!!
![]()
مگه صفر نگرفتی؟؟؟؟ نه بابا 206 غلط کنه ازین ایرادها داشته باشه!!!!!
یکی از دوستام 206 داشت میگفت نه همه 206 ها اینطورین . اول کپ میکنن . اما من اون روز به چشم خودم دیدم که یا رو همون اول روشن کرد راه افتاد.
بهر حال دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنین چیکار کنم . این ضعیف بودنش بد جوری رفته رو اعصابم . اصلا میخوام بفروشمش برم یه تیپ 5 بگیرم.
در مورد اون ورژن 8 و مشکلاتی که گفتم دوستان نظری ندارن.
در كل تيپ 2 هيچ چيز خاصي نداره كه بشه انتظارات براورده كنه! ولي ظاهر نسبتا به روزش نسبت به هم رديفاش مثل سمندو 405 باعث شده فروش خوبي داشته باشه..
شمام اگر ميتوني حتما تيپ 5 بخر ولي نه 0 و نه Ecu 7.4.5 اونوقت ميفهمي 206 واقعي چيه!
ممنون از راهنماییت دوست عزیز.
فکر کنم آخر سر هم برم تیپ 5 بگیرم . این تیپ 2 که اصلا مالی نیست . پراید بنظرم بهتر از اینه.
اما در اون مورد ecu ورژن 8 هم اگه ممکنه یه توضیحی بدین ببینم چیه قضیش.
در مورد دست دوم تیپ 5 آخه چون چند سالی تولید نشده فکر نمیکنم تمیزش اصلا پیدا بشه و اگه هم شد طرف به این راحتیا نمیفروشش. نظرتون در مورد این تیپ 5 جدیدا که دوباره داره تولید میشه چیه؟
با اون قبلیا تفاوتی کردن ؟ منظورم اینه بد تر که نشدن ؟چون تو ایران احتمال بهتر شدن یه ماشین تولید داخل تقریبا صفره.![]()
البته من دليل رو با خط قرمز در نقل قول شما گفتم ....
تيپ 5 هاي جديد رو من خودم باشم نميخرم چون اولا كيفيت سابق رو نداره مثل همه 206 ها .. كافيه كيفيت لوازم ظاهري مثل داشبورد و نيز صداهاي داخل كابين و كلا 206 هاي جديد رو 206 هاي قديم مقايسه كني متوجه ميشي
ECU قديمي ها قبل 85 خيلي بهتر از اين جديدها هست ....
البته حرف شمام درسته خوب تميزش كمه و خوب طبيعتا خرج هايي رو براي شما داره بعد از خريد .... اگر حاضري فرضا يك تيپ 5 تميز رو با 10 تومان يا نهايت 11 بخري و حسابي خرجش كني تا ايده ال بشه برو همون 7.4.4 رو بخر و واقعا لذت رانندگي با 206 رو تجربه كن! تجهيزات عالي + متور عالي تر!
ولي اين جديدها 100% كيفيت و شتاب قبلي ها رو نداره .... نمونش رو ميشه در اين پست خوند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز ورژن 9 اگه من گفتم 8 شرمنده چون الان ماشین خودتون 8 هست و باید آپگرید کنید به 9 و تویه کپ کردن اولیه و کمی هم مصرف موثر هست.
در ضمن اون بالا پایین رفتن دور موتورتون هم مربوط میشه به استپر موتور ماشینتون با یدونه اصلی عوض کنید بر طرف میشه.
ممنون دوست عزیز از راهنماییات. اینطوری که من متوجه شدم انگاری اوضاع خیلی خرابه
بگردیم بقول شما یه دونه دست دوم تمیزشو پیدا کنیم خیلی بهتره.
بقول معروف شده حکایت دست ما کوتاه و خرما بر نخیل .... این مملکت کی میخواد درست بشه خدا میدونه ... ای بابا بگذریم![]()
من تیپ5صفر تحویل گرفتم ابی رویال(یشمی)مثل تیپ5مدل85 که داشتم هستش هیچ بی کیفیتی یا شتاب کمتر صدا و...مشاهده نکردم فقط تنها تغییرش لاستیک ایرانیه اونه....
از تیپ2هم کم مصرفتره..
TU5تیپ5 هنوز کامل از فرانسه میاد و بسیار بی نظیره....206کارکرده یعنی دور ریختن پول مگر اینکه از اشنا خرید کنید...
پس خواهشا از تیپ5صفر انتقاد نکنید هنوز هم زیر20میلیون تکه که بعدش میشه ال90....
خوش بحالت دوست عزیز که واسه تو یکی سالم از آب در اومده ولی من این چند روزه پرس و جو کردم خیلیا از کیفیتش ناراضی بودن . اما همیشه ایرانخودرو اینطوریه یه ماشین خوب میشه یکی بد. مثل اینکه شانس شما خوب از آب در آمده . بهر حال مبارکت باشه.![]()
تو رو خدا اینجوری نگومن خودم نصف عمرمو با تیپ2 سر کردم.پراید چیه.تنها چیزی که پراید توش از 206 سرتره حجم صندوق عقبشه
جیگرم کباب شد. تیپ 5 که خداست. اصلا زیر 20 تومن فقط 206 تیپ 5
پیش یه متخصص نشون بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)