تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 506 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من پارسال یه 206 تیپ 2 صفر گرفتم ولی کلا خوشم نیومد از این ماشین . راستش انتظارات منو برآورده نکرد چون فکر نمیکردم اینقد از نظر موتوری ضعیف باشه . تو سربالایی در برابر پراید هم کم میاره! تو تاپیک مشاوره پرسیدم یکی از دوستان گفت ببر نمایندگی ecu رو آپدیت کنن ورژن 8 بریزن شاید درست بشه.
    میخواستم بدونم این ورژن 8 چیه و چیکار میکنه؟
    من یه مشکل دیگه هم دارم اینه که وقتی ماشین سرده و روشنش میکنم اگه تو 40 ثانیه اول گاز بدم موتور کپ میکنه و دور موتور یهو میاد پایین و خاموش میشه! اگه یکم گاز بدم مثلا دور موتور میره حدود 2000 هی نوسان داره تو یک دقیقه اول هی میره رو 2000 باز میاد پایین و باز دو باره میره بالا. بعد حدود 30 40 ثانیه این نوسانها کمتر میشه تا اینکه اخر روی 2000 ثابت میشه! این از اول همینطوری بود . فکر میکنم مشکل از ماشین منه چون تو پارکینگ که بودم صبح رفتم ماشینو روشن کردم و طبق معمول حدود 1 دقیقه صبر کردم تا این وضعیتش درست بشه ، همسایه مون که تازگی یک 206 مثل ماله من خریده آمد ماشینشو روشن کرد و به محض استارت زدن گازشو گرفت رفت بدون اینکه این مشکل من واسش پیش بیاد!!! دهنم همینطوری واموند
    بنظر شما مشکل از کجاست؟
    یه ایراد دیگه ای هم که داره همیشه وقتی تو جاده دارم میرم یهو این چراخ انجینش شروع میکنه به بوق زدن .یکی دو بار بردم نمایندگی دیاگ زدن گفتم چیه گفت هیچی اررور لحظه ای این انداخته چیز مهمی نیست!
    این مورد اکثر مواقع برام پیش میاد. ممکنه از این باشه . یه نمایندگی درستو حسابی که با انصاف باشن سراغ دارین ما ببریم از این قضیه سر در بیاریم یا نه.
    مگه صفر نگرفتی؟؟؟؟ نه بابا 206 غلط کنه ازین ایرادها داشته باشه!!!!!

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یکی از دوستام 206 داشت میگفت نه همه 206 ها اینطورین . اول کپ میکنن . اما من اون روز به چشم خودم دیدم که یا رو همون اول روشن کرد راه افتاد.
    بهر حال دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنین چیکار کنم . این ضعیف بودنش بد جوری رفته رو اعصابم . اصلا میخوام بفروشمش برم یه تیپ 5 بگیرم.
    در مورد اون ورژن 8 و مشکلاتی که گفتم دوستان نظری ندارن.

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

دوستان من پارسال یه 206 تیپ 2 صفر گرفتم ولی کلا خوشم نیومد از این ماشین . راستش انتظارات منو برآورده نکرد چون فکر نمیکردم اینقد از نظر موتوری ضعیف باشه . تو سربالایی در برابر پراید هم کم میاره! تو تاپیک مشاوره پرسیدم یکی از دوستان گفت ببر نمایندگی ecu رو آپدیت کنن ورژن 8 بریزن شاید درست بشه. كلا 206 خصوصا Tu3a به دليل دريچه برقي گاز قدرت كمتري نسبت به Tu3 داره ... و كلي تر اينكه اين موتور 1400 واقعا به نظر من ضعيفه ! پس فكر شتابو از سرت بيرون كن ....
    میخواستم بدونم این ورژن 8 چیه و چیکار میکنه؟
    من یه مشکل دیگه هم دارم اینه که وقتی ماشین سرده و روشنش میکنم اگه تو 40 ثانیه اول گاز بدم موتور کپ میکنه و دور موتور یهو میاد پایین و خاموش میشه! اگه یکم گاز بدم مثلا دور موتور میره حدود 2000 هی نوسان داره تو یک دقیقه اول هی میره رو 2000 باز میاد پایین و باز دو باره میره بالا. بعد حدود 30 40 ثانیه این نوسانها کمتر میشه تا اینکه اخر روی 2000 ثابت میشه! این از اول همینطوری بود . فکر میکنم مشکل از ماشین منه چون تو پارکینگ که بودم صبح رفتم ماشینو روشن کردم و طبق معمول حدود 1 دقیقه صبر کردم تا این وضعیتش درست بشه ، همسایه مون که تازگی یک 206 مثل ماله من خریده آمد ماشینشو روشن کرد و به محض استارت زدن گازشو گرفت رفت بدون اینکه این مشکل من واسش پیش بیاد!!! دهنم همینطوری واموند
    بنظر شما مشکل از کجاست؟
    دريچه گاز در وحله اول تميز كن و چك كن ....
    یه ایراد دیگه ای هم که داره همیشه وقتی تو جاده دارم میرم یهو این چراخ انجینش شروع میکنه به بوق زدن .یکی دو بار بردم نمایندگی دیاگ زدن گفتم چیه گفت هیچی اررور لحظه ای این انداخته چیز مهمی نیست!
    اين دفعه بردي دياگ زدي اسم ارور رو بپرس ... ولي احتمالا انتي پوليشن اگر اشتباه نكنم هست
    این مورد اکثر مواقع برام پیش میاد. ممکنه از این باشه . یه نمایندگی درستو حسابی که با انصاف باشن سراغ دارین ما ببریم از این قضیه سر در بیاریم یا نه.يك تعميركار حرفه اي و با تجربه خيلي از نمايندگي بهتره
    در كل تيپ 2 هيچ چيز خاصي نداره كه بشه انتظارات براورده كنه! ولي ظاهر نسبتا به روزش نسبت به هم رديفاش مثل سمندو 405 باعث شده فروش خوبي داشته باشه..
    شمام اگر ميتوني حتما تيپ 5 بخر ولي نه 0 و نه Ecu 7.4.5 اونوقت ميفهمي 206 واقعي چيه!

4. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در كل تيپ 2 هيچ چيز خاصي نداره كه بشه انتظارات براورده كنه! ولي ظاهر نسبتا به روزش نسبت به هم رديفاش مثل سمندو 405 باعث شده فروش خوبي داشته باشه..
    شمام اگر ميتوني حتما تيپ 5 بخر ولي نه 0 و نه Ecu 7.4.5 اونوقت ميفهمي 206 واقعي چيه!
    ممنون از راهنماییت دوست عزیز.
    فکر کنم آخر سر هم برم تیپ 5 بگیرم . این تیپ 2 که اصلا مالی نیست . پراید بنظرم بهتر از اینه.
    اما در اون مورد ecu ورژن 8 هم اگه ممکنه یه توضیحی بدین ببینم چیه قضیش.
    در مورد دست دوم تیپ 5 آخه چون چند سالی تولید نشده فکر نمیکنم تمیزش اصلا پیدا بشه و اگه هم شد طرف به این راحتیا نمیفروشش. نظرتون در مورد این تیپ 5 جدیدا که دوباره داره تولید میشه چیه؟
    با اون قبلیا تفاوتی کردن ؟ منظورم اینه بد تر که نشدن ؟چون تو ایران احتمال بهتر شدن یه ماشین تولید داخل تقریبا صفره.

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

فکر کنم آخر سر هم برم تیپ 5 بگیرم . این تیپ 2 که اصلا مالی نیست . پراید بنظرم بهتر از اینه.
    در مورد دست دوم تیپ 5 آخه چون چند سالی تولید نشده فکر نمیکنم تمیزش اصلا پیدا بشه و اگه هم شد طرف به این راحتیا نمیفروشش. نظرتون در مورد این تیپ 5 جدیدا که دوباره داره تولید میشه چیه؟
    با اون قبلیا تفاوتی کردن ؟ منظورم اینه بد تر که نشدن ؟چون تو ایران احتمال بهتر شدن یه ماشین تولید داخل تقریبا صفره.
    البته من دليل رو با خط قرمز در نقل قول شما گفتم ....
    تيپ 5 هاي جديد رو من خودم باشم نميخرم چون اولا كيفيت سابق رو نداره مثل همه 206 ها .. كافيه كيفيت لوازم ظاهري مثل داشبورد و نيز صداهاي داخل كابين و كلا 206 هاي جديد رو 206 هاي قديم مقايسه كني متوجه ميشي
    ECU قديمي ها قبل 85 خيلي بهتر از اين جديدها هست ....
    البته حرف شمام درسته خوب تميزش كمه و خوب طبيعتا خرج هايي رو براي شما داره بعد از خريد .... اگر حاضري فرضا يك تيپ 5 تميز رو با 10 تومان يا نهايت 11 بخري و حسابي خرجش كني تا ايده ال بشه برو همون 7.4.4 رو بخر و واقعا لذت رانندگي با 206 رو تجربه كن! تجهيزات عالي + متور عالي تر!
    ولي اين جديدها 100% كيفيت و شتاب قبلي ها رو نداره .... نمونش رو ميشه در اين پست خوند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ورژن 9 اگه من گفتم 8 شرمنده چون الان ماشین خودتون 8 هست و باید آپگرید کنید به 9 و تویه کپ کردن اولیه و کمی هم مصرف موثر هست.
    در ضمن اون بالا پایین رفتن دور موتورتون هم مربوط میشه به استپر موتور ماشینتون با یدونه اصلی عوض کنید بر طرف میشه.

9. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

البته من دليل رو با خط قرمز در نقل قول شما گفتم ....
    تيپ 5 هاي جديد رو من خودم باشم نميخرم چون اولا كيفيت سابق رو نداره مثل همه 206 ها .. كافيه كيفيت لوازم ظاهري مثل داشبورد و نيز صداهاي داخل كابين و كلا 206 هاي جديد رو 206 هاي قديم مقايسه كني متوجه ميشي
    ECU قديمي ها قبل 85 خيلي بهتر از اين جديدها هست ....
    البته حرف شمام درسته خوب تميزش كمه و خوب طبيعتا خرج هايي رو براي شما داره بعد از خريد .... اگر حاضري فرضا يك تيپ 5 تميز رو با 10 تومان يا نهايت 11 بخري و حسابي خرجش كني تا ايده ال بشه برو همون 7.4.4 رو بخر و واقعا لذت رانندگي با 206 رو تجربه كن! تجهيزات عالي + متور عالي تر!
    ولي اين جديدها 100% كيفيت و شتاب قبلي ها رو نداره .... نمونش رو ميشه در اين پست خوند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون دوست عزیز از راهنماییات. اینطوری که من متوجه شدم انگاری اوضاع خیلی خرابه
    بگردیم بقول شما یه دونه دست دوم تمیزشو پیدا کنیم خیلی بهتره.
    بقول معروف شده حکایت دست ما کوتاه و خرما بر نخیل .... این مملکت کی میخواد درست بشه خدا میدونه ... ای بابا بگذریم

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

من تیپ5صفر تحویل گرفتم ابی رویال(یشمی)مثل تیپ5مدل85 که داشتم هستش هیچ بی کیفیتی یا شتاب کمتر صدا و...مشاهده نکردم فقط تنها تغییرش لاستیک ایرانیه اونه....
    از تیپ2هم کم مصرفتره..
    TU5تیپ5 هنوز کامل از فرانسه میاد و بسیار بی نظیره....206کارکرده یعنی دور ریختن پول مگر اینکه از اشنا خرید کنید...
    پس خواهشا از تیپ5صفر انتقاد نکنید هنوز هم زیر20میلیون تکه که بعدش میشه ال90....

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من تیپ5صفر تحویل گرفتم ابی رویال(یشمی)مثل تیپ5مدل85 که داشتم هستش هیچ بی کیفیتی یا شتاب کمتر صدا و...مشاهده نکردم فقط تنها تغییرش لاستیک ایرانیه اونه....
    از تیپ2هم کم مصرفتره..
    TU5تیپ5 هنوز کامل از فرانسه میاد و بسیار بی نظیره....206کارکرده یعنی دور ریختن پول مگر اینکه از اشنا خرید کنید...
    پس خواهشا از تیپ5صفر انتقاد نکنید هنوز هم زیر20میلیون تکه که بعدش میشه ال90....
    خوش بحالت دوست عزیز که واسه تو یکی سالم از آب در اومده ولی من این چند روزه پرس و جو کردم خیلیا از کیفیتش ناراضی بودن . اما همیشه ایرانخودرو اینطوریه یه ماشین خوب میشه یکی بد. مثل اینکه شانس شما خوب از آب در آمده . بهر حال مبارکت باشه.

13. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو رو خدا اینجوری نگو من خودم نصف عمرمو با تیپ2 سر کردم.پراید چیه.تنها چیزی که پراید توش از 206 سرتره حجم صندوق عقبشه جیگرم کباب شد. تیپ 5 که خداست. اصلا زیر 20 تومن فقط 206 تیپ 5
    پیش یه متخصص نشون بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •