تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 649 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

خیلی هم عالی.دستت درد نکنه.نظرت چی هست دسته بندی بشه.یا همینطوری بهتره؟مثلا قسمت مولتی مدیا یک جاو...

من هر عکسی رو که خودم قبلا گذاشته بودم رو تبدیل به لینک کردم تا صفحه اول سبک تر بشه.

================================================== ==============
    این هم یک منبع برای اطلاعات مختلف در مورد x1:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستت درد نکنه حامد جان. خسته نباشی.

صفحه اول رو نگاه کردم. همینوطری که گذاشتی عالیه. به نظرم چون فعلا مطالب اینقدر زیاد نشده که نشه مطلب
    مورد نظر رو پیدا کرد همین طوری خوبه. اما به مرور زمان هر چقدر این مطالب زیاد شد اونوقت میشه مطالب رو
    دسته بندی هم کرد. ببین هر طور که خودت فکر میکنی برای دوستان پیدا کردنشون راحت تره همون کار رو بکن.

از این به بعد هم هر مطلبی اضافه شد میتونی همینطوری بصورت لینک اون پست در اول یا آخر مطالب پست
    اول اضافه کنی. اینطوری دیگه تاپیک اکسپریا کاملترین تاپیک بخش پاکت پی سی ها میشه. البته با همکاریه
    همدیگه و بقیه دوستانی که برای این تاپیک زحمت میکشند.

فقط میمونه اضافه کردن مطالب مهم در صفحه اول که باید به آخر اسم کلوپ سونی اریکسون اکسپریا اضافه
    بشه که اونم فکر کنم باید مدیران زحمتش رو بکشند.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

باشه.پس همینطور خوبه.عکسهای صفحه اول رو ادیت کنم که فقط لینک باشه یا همینطوری خوبه؟

3. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تست مصرف باطری در XPERIA

قبل از اینکه بریم سر بحث مصرف باطری باید بدونیم که چه چیزهایی مصرف باطری رو در یک گوشی بالا میبرند. چون
    اگر ندونیم که چه چیزی و چه کاری باعث مصرف بیشتر باطری خواهد شد اونوقت نمیتونیم قضاوت درست رو در مورد
    مصرف باطری گوشی که داریم بکنیم.

در این گوشی و کلا گوشی هایی که امکاناتی مانند این گوشی را دارند بیشترین مصرف باطری توسط کارهای زیر
    انجام میشه.

1. فعال کردن WiFi و گشتن در اینترنت یا گوش دادن و نگاه کردن به رادیو ها و تلویزیونهای آنلاین.
    2. نگاه کردن به فیلم از طریق گوشی.
    3. فعال بودن بلوتوث و فرستادن موزیک از اکسپریا به یکی از دستگاه های پخش موزیک مانند هندزفری یا ضبط.
    4. صحبت کردن با تلفن از طریق خطوط 3G. صحبت کردن و تماس گرفتن از طریق خطوط GSM مصرف خیلی کمتری رو
    نسبت به خطوط 3G داره.
    5. فعال بودن برنامه هایی که نباید فعال باشند در حافظه گوشی.
    6. اجرا شدن اتوماتیک برنامه ها و پلاگین هایی که بعدا بر روی این گوشی نصب کردید و همراه با روشن شدن گوشی
    اتوماتیک فعال میشند.

البته موارد دیگه ای هم مانند فیلم برداری کردن و عکس گرفتن هست اما این مواردی که اشاره کردم به نظرم
    مهمتر هستند و هر کسی باید اول به این نکات توجه بکنه تا مصرف باطری گوشی رو تا حد ممکن پایین بیاره.

الان من در تستی که انجام دادم اول اومدم و باطری گوشی رو بعد از خالی شدن کامل شارژ کردم. یعنی شارژ
    گوشی 100 درصد شد. بعد بخاطر اینکه Windows Media Player سی پی یوی کمتری مصرف میکنه (رجوع کنید
    به بحث های قبلی در صفحه اول همین تاپیک) اومدم و از طریق این پلیر و با هندزفری سیم دار خود XPERIA
    شروع کردم به موزیک گوش دادن.
    در ضمن بلوتوث و WiFi هم غیر فعال هستند.

این کار را به مدت 2 ساعت و 10 دقیقه انجام دادم و در تمام طول این مدت صدای گوشی و صدای خود پلیر بر روی
    حدکثر یعنی 100 درصد قرار داشت. بعد از گذشت 2 ساعت و 10 دقیقه ای که به موزیک گوش دادم اومدم و از
    مقدار باقی مانده باطری یک عکس گرفتم.

مقدار باطری که برای گوش دادن به موزیک در طول این 2 ساعت مصرف شده حدودا 10 درصد است. البته برنامه
    هایی وجود دارند که در حافظه خود گوشی میشینند و باطری مصرفی رو به درصد نشون میدن اما همانطور که قبلا
    گفتم چون مجموع همین برنامه ها و پلاگین های اضافی باعث مصرف بیشتر باطری در یک گوشی میشند من
    همچین برنامه هایی رو بر روی گوشی نصب نکردم.
    اما اگر به تعداد قسمت هایی که در نوار سبز رنگ باطری مشخصه دقت کنید میبینید که به 10 قسمت مساوی
    تقسیم شده و اگر فول شارژ مساوی با 100 درصد باشه پس در نتیجه هر قسمت این نوار سبز رنگ برابر با 10
    درصد خواهد بود.

پس تا اینجا حدود 2 ساعت موزیک گوش گوش کردن 10 درصد باطری رو خالی کرد.

حالا بخاطر اینکه اکثر کسانی که وارد این انجمن میشند از ایران هستند و در ایران هم از خطوط GSM استفاده
    میشه من اومدم و باند ارتباطی Xperia را از خط 3G که من استفاده میکنم به خط GSM تغییر دادم. این کار را
    هم با گوشی پی1 انجام دادم و هم با گوشی اکسپریا. چون همانطور که قبلا اشاره کردم مصرف باطری در
    زمان صحبت کردن با گوشی از طریق خطوط 3G خیلی بیشتر از خطوط GSM است.

تماس تلفنی از گوشی P1 به X1

این تماس تلفنی حدود یک ساعت و نیم طول کشید. عکس زیر...

همانطور که میبینید این تماس دقیقا 1 ساعت و 27 دقیقه طول کشید و من هم مجبور به قطع تماس شدم چون
    قبلش پی1 رو شارژ نکرده بودم و چون باطری پی1 به آخراش رسیده بود مجبور شدم تماس تلفنی رو قطع کنم در
    حالی که خودم تصمیم داشتم حداقل تا 2 ساعت ادامه پیدا کنه.

بهر حال شارژ باقی مانده بعد از 2 ساعت موزیک گوش دادن با صدای 100 درصد گوشی و 1 ساعت و نیم تماس
    تلفنی در عکس زیر معلوم است.

همانطور که میبینید تا اینجا 7 قسمت شارژ یعنی 70 درصد شارژ باقی مونده.

بعد از کارهای بالا دوباره اومدم و به مدت نیم ساعت موزیک گوش دادم اما این بار از طریق هدفون زیر...

بعد حدود 10 دقیقه از طریق Wi-Fi رفتم تو یوتوب...

بعد نزدیک به 10 دقیقه ای هم به رادیو از طریق Wi-Fi گوش دادم.

همینطور که به رادیو گوش میدادم یک سر هم به سایت سونی اریکسون زدم تا ببینم پنل جدیدی اومده یا نه.
    یخورده هم اونجا چرخیدم و بعد همه برنامه هایی که باز بودند رو بستم و اومدم بیرون و از باطری باقی مودنده
    یک عکس دیگه گرفتم.

6 ردیف یعنی 60 درصد باطری باقی مودنده بود.

خلاصه این تست فقط برای نشان دادن میزان مصرف باطری در اکسپریا انجام شد وگرنه من بعضی روزها سر هم
    اگر حساب بکنم فقط 15 دقیقه تماس تلفنی دارم اما در عوض به موزیک بیشتر گوش میدم.

اگر به موزیک بصورت عادی گوش بدم و تماس های تلفنیم هم هر روز حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت بشه و 3 الی
    4 تا اس ام اس و 2 تا ایمیل هم بفرستم راحت راحت تا 3 الی 4 روز شارژ رو نگه میداره.

اما اگر به موزیک گوش ندم و هر وقت تماسی داشتم جواب بدم و روزی 3 الی 4 تا اسم ام اس هم بفرستم و
    گاهی هم آب و هوا رو نگاه بکنم و یخورده هم ایمیل هامو چک بکنم راحت تا 1 هفته شارژ دارم.

یعنی شارژ گوشی چیزی نیست که بگم اگر شما این کار رو بکنید 100 درصد 4 روز شارژ دارید. همه چی بستگی
    به خودتون داره که چه کارهایی رو با گوشی انجام بدید و یا چه برنامه هایی رو در گوشی نصب کنید که باعث
    مصرف بیشتر باطری بشند.

بعضی ها تا یک گوشی جدید دستشون میوفته سریع میرم از این رام های کوک شده ای که تو خونه میشینن
    درست میکنند روی گوشی نصب میکنند و بعد میان و هزار تا غر میزنند که آی فلان شد و بلان شد. یکی نیست
    به اینها بگه مگه رام اصلی و ویندوزی اورجینالی که الان رو گوشیت داری چشه که میری عوضش میکنی.
    حالا اشکالی نداره شاید بعضی ها اصلا دوست داشته باشند این کار رو اما همین افراد باید توجه کنند که اگر
    خودشون تصمیم به همچین کاری گرفتند بعد نباید بیان و مشکلات بعد از نصب رام رو روی گوشی خالی کنند.

امیدوارم که کسانی که خواهان این گوشی هستند هر چه سریعتر صاحب این گوشی بشند و خودشون این
    تست ها را انجام بدند چون واقعا دقیق بودن در این تست هایی که بستگی به موارد زیادی داره سخته. اما در
    کل من از باطری این گوشی واقعا راضی هستم و هیچ کمبودی را در اون احساس نمیکنم. برای یک پاکت
    پی سی با این قدرت یک همچین باطری هم لازم بود.
    Last edited by M E H R A N; 26-11-2008 at 23:39.

5. 14 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

باشه.پس همینطور خوبه.عکسهای صفحه اول رو ادیت کنم که فقط لینک باشه یا همینطوری خوبه؟
    مرسی حامد جان. به نظرم همینطوری خوبه. از این بهتر نمیشه.

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عالی بود مهران

حامد دستت طلا پست اول خیلی خوب شده واقعا یه مرجع درست وحسابی

میتونم بگم یه همچین گایدی رو خود سونی اریکسون هم نمیتونست واسه کاربراش ردیف کنه

واقعا دمتون گرم

8. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام آقا مهران جدآ میگم هنوز تحلیل و بررسی به این کاملی واسه هیچ گوشی ندیده بودم.
    1 سوال داشتم lcd اکسپریا مثل p1 بدون محافظه؟ یا مثل HTC دیاموند روکش محافظ داره یا مثل W960

در ضمن انگار اکسپریا واقعآ شتاب سنج نداره چون تو هیچ سایتی اعلام نشده. اگه داره باید بازی های براساس شتاب سنج رو با تکان دادن گوشی بشه انجام داد مثل اونی که رو HTC touch HD هست. اگه اجرا کردید کار کرد ما رو بی خبر نذارید.
    ممنون

10. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام آقا مهران جدآ میگم هنوز تحلیل و بررسی به این کاملی واسه هیچ گوشی ندیده بودم.
    1 سوال داشتم lcd اکسپریا مثل p1 بدون محافظه؟ یا مثل HTC دیاموند روکش محافظ داره یا مثل W960

در ضمن انگار اکسپریا واقعآ شتاب سنج نداره چون تو هیچ سایتی اعلام نشده. اگه داره باید بازی های براساس شتاب سنج رو با تکان دادن گوشی بشه انجام داد مثل اونی که رو HTC touch HD هست. اگه اجرا کردید کار کرد ما رو بی خبر نذارید.
    ممنون
    Mah12 عزیز ممنون.
    ال سی دی اکسپریا تقریبا مثل پی1 میمونه و لایه اضافی روش نداره.

اون شتاب سنجی که شما میگید در این گوشی وجود نداره. معمولا در بعضی گوشی هایی که شتاب سنج وجود داره
    فقط برای روتیت کردن و چرخوندن صفحه این شتاب سنج رو قرار دارند اما همانطور که خودتون هم گفتید در بعضی
    گوشی ها کارایی های دیگه ای هم داره مثلا ممکنه بعضی از بازی ها رو بر اساس همین شتاب سنج بسازند.

حالا در اکسپریا هم با باز کردن کیبورد میشه روتیت کرد و هم با تنظیم کردن یکی از سافت کی ها.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مهران خوان من هم به تو خواهم پيوست!
    خيلي زيباست

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نبود شتاب سنج به نظر من بزرگترین و البته تنها کمبود این گوشیه، نه به خاطر چرخیدن ال سی دی که خیلی وقتا هم دردسر سازه،بلکه به خاطر برنامه ها و کارهای زیادی که میشه باهاش کرد

من نمیدونم برای ویندوز چقد با شتاب سنجش برنامه و بازی نوشتن ولی برای آیفون و آیپاد تاچ که خودم دارم خیلی ازش استفاده شده و بازی هایی با شتاب سنج انجام میشه که لذتش چند برابره

مثلا یه بازی هواپیما هست که با تکون دادن گوشی جهت حرکت هواپیما عوض میشه ،و این حرکت با شتاب سنج اینقد نرم و روون اجرا میشه که آدم واقعا فکر میکنه فرمون هواپیما تو دستشه

من خودم اصلا فکر نمیکردم اس ای بتونه اینقد گوشی کاملی رو بده بیرون ، ولی باید اعتراف کرد که اکسلرومتر رو از قلم انداخته

14. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی ازش زیر نور مستقیم آفتاب استفاده کردید؟ میشه ازش تو اون حالت عکس بذارید؟ اگه گذاشتید کجاست؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •