تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 1045 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مثلا من تقدیر نامه تایپ کردم میخوان این تقدیرنامه رو برای بیست نفر با اسمهای مختلف تایپ کنم و پرینت بگیرم راهی هست اسمها رو یه جا بدم خودش برای هر اسم اون تقدیر نامه رو بزنه ؟ یا نه باید بیست تا تقدیرنامه توی بیست صفحه بیارم و اسمهاشونو یکی یکی رو هر کدوم تایپ کنم بعد پرینت بگیرم ؟ ... رسوندم ؟
    سلام دوست من

اين كار توي ورد قابل انجام هست ولي ارزش وقت گذاشتن نداره

مخصوصا اگه كه فقط عوض كردن اسم و فاميل افراد مد نظر باشه

شما خيلي راحت يه فرم بساز و فقط اسم رو عوض كن و پرينت بگير

بالاخره هر كاري سختي خودشو رو داره

اگه نه تعداد فيلدها بيشتره دقيق تر بگو چيا هست تا كمك كنم

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

بچه ها يكي به داد من برسه!!!

يه فايل ورد بزرگ دارم كه بيش از 110 صفحه هست و حاصل چند روز زحمت من هست. تا 2 روز پيش خيلي خوب كار مي كرد. اما ديروز موقعي كه با فايرفاكس، حدوداً 50 تا صفحه اينرتنتي رو باز كرده بودم، سعي كردم اون فايل رو هم باز كنم كه با ارور زير مواجه شدم.

از اون موقع تا حالا هر كاري مي كنم دائم همين ارور رو ميده و برنامه ورد (2002) بسته ميشه. با ورد 2007 هم امتحان كردم (توي ويندوز ديگه) اما اون هم قفل مي كرد. جالب اينجاست كه ورد با هيچ فايلي مشكل نداره به جز همين يه دونه. حتي با بكاپ هايي كه از همين فايل (چند روز پيش) گرفته بودم هم مشكل نداره. اما اين فايل آخري رو از دو روز پيش تا حالا باز نمي كنه. اگه بخوام كارهاي چند روز گذشته رو هم دوباره انجام بدم خيلي سخته.

لطفاً كمك كنيد.
    با تشكر
    سلام جواد جان

نبينم مشكل داشته باشي و داد بزني

دوست داشتي فايلت رو بفرست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

پرسش من این است که آیا ممکن هست که در ورد نیز مثل زرنگار پاورقیها را در چند ستون تایپ کرد؟ در موارد زیادی پاورقی فقط یک کلمه یا یک عبارت بیشتر نیست (مثلا معادل لاتین یک کلمه در متن). وقتی که ورد به چنین پاورقی یک سطر کامل اختصاص بده تعداد صفحات زیاد میشه و برای ناشران صرفه جو خوب نیست. در ثانی اونقدرا هم قشنگ نیست....

لطفا اگه ممکنه به من کمک کنید.
    سلام دوست عزيز

براي من كه توي يه ستون ميندازه

اينم عكس

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام به دوستان با تجربه تر

یکی از مشکلات مهمی که من در هنگام فرمت کردن و آماده سازی فایلهای ورد دارم این شماره های اتوماتیک هست. بیشتر من با فایلهای حقوقی سر و کار دارم که پر هستند از ماده قانونی. این مواد قانونی هم تا دلت بخواد بند و تبصره دارند. طوری که هر ماده را به صورت یک لیست تعریف می کنیم مثلا این طوری:
    1.
    2.
    3.
    و بعد تبصره های هر بند رو هم به صورت الف، ب،....

تا اینجا مشکلی نیست. اما فکرشو بکنید که توی یک متن 200 ماده قانونی باشه. بعدش برای تایپ هر ماده فرمت list numbering رو انتخاب کنی. اون وقت به جای عدد 1 تمام لیستها اتوماتیک شمرده بشه و یهو مثلا عدد 349 بیاد. من در این موقع هر بار کلیک راست میکنم و میگم از اول بشمره. این یه کم وقت گیره ولی ای کاش ایراد همین بود فقط.

بارها شده در آخرین مراحل خود به خود تمام لیستها اتوماتیک شماره گذاری مجدد شده و مثلا آخرین بند یک ماده 4 بندی در آخرین صفحه سند عددش شده 579
    من از اول دوباره باید تک تک برم و برای هر لیست بگم از اول بشمار. باز هم تضمینی وجود نداره که دوباره به هم نریزه. چه طور میشه از شر این اتوماتیک بودن شماره گذاری خلاص شد؟؟؟؟"؟؟؟

ممنون میشم از کمکتون
    سلام

منظورت چيه كه اتوماتيك اونا زياد ميشن ؟ يعني خود بخود مثلا الان داره 20 نشون ميده بعد يهويي خودش ميشه 150 !!!!!!! مگه ميشه

ايا كپي مي كني كه اينطوري ميشه؟

وقتي داري شماره گذاري مي كني مگه بهت درست نشون نميده

ميتوني بيشتر توضيح بدي

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزيز
    پاورقيتون رو بذارين توي Text Box و خط دور تكست باكستون رو پاك كنين بعدش هم يه خط دستي براي خط جدا كننده بالاش بكشين و شماره پاورقيتون رو توي متن هم دستي بزنين و انديس بالا بهش بدين البته چون به صورت دستي اين كار رو انجام ميدين اگر مجددا تغييري در متنتون دادين حتما اين قسمت رو چك كنيد كه به هم نريخته باشه. به نظر من براي حل اين طور مشكلات كه به صورت اتوماتيك رخ ميده اين بهترين راه باشه ولي اگر كارتون صفحه بندي كتاب يا مجله هست بهتره توي نرم افزارهاي ديگه اين كار رو انجام بدين چون راحت تره
    البته
    ممنون دوست عزیز امتحانش میکنم بهت خبر میدم احتمالا کار میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلامی دوباره..منظورم از طرح یه چیزهایی تو مایه کلیپ آرت....ولی از تمام ابزار ورد استفاده شده باشه..مثل اتوشیپ و جدول و کلیپ ارت و اینا..کلان..
    ممنون میشم اگه لینکی سراغ دارید بگید؟
    راستی یه سوال....
    کتابی سراغ دارید که مرجع کامل ورد باشه...مثل همون مرجع هایی که خود مایکروسافت ترجمه میکنه؟
    در ضمن لینک دانلود کتابهای e-book آفیس2007 رو دارید؟ ممنون..منظورم همین کتابهای کامل و مرجع ورد و اکسل و پاورپینتو ایناست...بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین فرض کن تو صفحه 5 متن یه لیست تایپ کردی یه لیست 5 شماره ای. در صفحه 15 هم یه لیست دیگه میخوای شروع کنی شماره اتوماتیکش 6 میاد. خوب من راست کلیک میکنم میگم از اول بشمره (لیست جدید). شماره میشه 1. همین طور ادامه میدم توی یه متن 500 صفحه ای شاید 70 تا لیست باشه که همه از اول شروع شدند. (از 1 تا 5 بعضی تا 7 بعضی تا 13 و....). وقتی داری فایلو صفحه بندی میکنی یه تغییر کوچیک میدی یه فرمت update میشه. بعد نگاه میکنی میبینی همه 70 تا لیستت شدن 1 لیست. از 1 تا چه می دونم 576 شماره خوردن.... بعد باید دونه دونه بری سر هر کدوم از لیستا و کلیک راست کنی و بگی از 1 بشمره هفتاد بار باید این کارو بکنی. تازه شانس بیاری که این طوری درست بشه. چون گاهی من 3 یا 4 استایل برای listnumber باید استفاده کنم. یکی مثلا سطح اولش 1 باشه سطح دومش الف یکی سطح اولش 1 باشه سطح دومش a و....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه متن دو ستونی باشه پاورقی هم دوستونی میشه. بعنی زیر هر ستون یه ستون پاورقی ایجاد میشه.
    سوال من اینه که امکان داره که زیر یه ستون متن دو ستون یا بیشتر پاورقی ایجاد کرد. مثل حالت زیر:

این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است.
    این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این

1. مثال 2. مثال 3. مثال 4. مثال
    5. مثال 6. مثال 7. مثال 8. مثال

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ببین فرض کن تو صفحه 5 متن یه لیست تایپ کردی یه لیست 5 شماره ای. در صفحه 15 هم یه لیست دیگه میخوای شروع کنی شماره اتوماتیکش 6 میاد. خوب من راست کلیک میکنم میگم از اول بشمره (لیست جدید). شماره میشه 1. همین طور ادامه میدم توی یه متن 500 صفحه ای شاید 70 تا لیست باشه که همه از اول شروع شدند. (از 1 تا 5 بعضی تا 7 بعضی تا 13 و....). وقتی داری فایلو صفحه بندی میکنی یه تغییر کوچیک میدی یه فرمت update میشه. بعد نگاه میکنی میبینی همه 70 تا لیستت شدن 1 لیست. از 1 تا چه می دونم 576 شماره خوردن.... بعد باید دونه دونه بری سر هر کدوم از لیستا و کلیک راست کنی و بگی از 1 بشمره هفتاد بار باید این کارو بکنی. تازه شانس بیاری که این طوری درست بشه. چون گاهی من 3 یا 4 استایل برای listnumber باید استفاده کنم. یکی مثلا سطح اولش 1 باشه سطح دومش الف یکی سطح اولش 1 باشه سطح دومش a و....
    سلام دوست عزيز

به نظر راحت‌ـرين راه حل اينه كه شما وقتي از منوي فرمت اون شماره‌گذاريها رو شروع مي كنيقبل از اينكه اون كادر رو OK كني اون پايين Restart numbering رو هم علامت بزن

موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض جواد جون كسي نميتونه برات كاري بكنه

بچه ها يكي به داد من برسه!!!

يه فايل ورد بزرگ دارم كه بيش از 110 صفحه هست و حاصل چند روز زحمت من هست. تا 2 روز پيش خيلي خوب كار مي كرد. اما ديروز موقعي كه با فايرفاكس، حدوداً 50 تا صفحه اينرتنتي رو باز كرده بودم، سعي كردم اون فايل رو هم باز كنم كه با ارور زير مواجه شدم.

از اون موقع تا حالا هر كاري مي كنم دائم همين ارور رو ميده و برنامه ورد (2002) بسته ميشه. با ورد 2007 هم امتحان كردم (توي ويندوز ديگه) اما اون هم قفل مي كرد. جالب اينجاست كه ورد با هيچ فايلي مشكل نداره به جز همين يه دونه. حتي با بكاپ هايي كه از همين فايل (چند روز پيش) گرفته بودم هم مشكل نداره. اما اين فايل آخري رو از دو روز پيش تا حالا باز نمي كنه. اگه بخوام كارهاي چند روز گذشته رو هم دوباره انجام بدم خيلي سخته.

لطفاً كمك كنيد.
    با تشكر

جواد جان اين فايل رو روي يك يا دو كامپيوتر ديگه امتحان كن اگر باز هم باز نشد بايد بگم كه ميكروسافت بعضي وقتها از خجالت ما ايرانيها اينجوري در مياد مخصوصا از خجالت شما كه ديگه بدجوري در اومده اون هم موقع باز كردن فايل. به احتمال نود و نه مميز نه درصد هيچ راهي براش وجود نداره مگر اينكه از بك آپهايي كه قبلا ازش گرفتي استفاده كني. حالا ميگي مال دو روز پيشه، خب ديگه اين مشكل از خودت بوده كه دير به دير ازش بك آپ ميگرفتي. به نظر من همين الان شروع كن روي بك آپ هات كار كن كه فردا خيلي ديره.
    در ضمن اين مشكل به خاطر آسيب ديدن فايل شما هست و پس از اينكه ورد نتونست اين مشكل رو به صورت اتومات درست كنه يه پيغام به شما ميده كه اين خطا رو براي ميكروسافت بفرستين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •