شاید چپی تصادفی یا مشکل خاصی داشته
پسر عمه ی من که سوناتا دارن 1 سال هم بیشتر میشه زیاد میرونه منم خیلی وقتها باهاشم راحتی ماکسیما رو نداره ولی اصلا سر و صدا نداره
شاید چپی تصادفی یا مشکل خاصی داشته
پسر عمه ی من که سوناتا دارن 1 سال هم بیشتر میشه زیاد میرونه منم خیلی وقتها باهاشم راحتی ماکسیما رو نداره ولی اصلا سر و صدا نداره
واسه توبه چشم
Last edited by HOOSEIN 105; 17-06-2008 at 15:00.
اقا حسین زبون نداریاین اس دی V1 نه ایربگ داره نه ABS داره نه ABD داره . تندر اگه از V8 کمتر باشه V1 رو میخوره
فقط تندرتندر یه چیز دیگس
شتاب ثانویه تندر خیلی بالاتر از ریو است
فقط تندر![]()
از همگی ممنونم --- >
سوناتا 2009 تو خانواده تصویب شد 4 سیلندر فول نظرتون چیه ؟
البته دو تا مخالف اساسی هم تو خانواده و هم توفامیل وجود داره !! اگر اونا پیروز بشن مزدا 3 تیپ 3 تصویب شد و اگر اینم نشد که میشه امرن بزارم ماشین بخریم جز اینا !
gen 2 ماشین فوقالعاده زیباییه دیروز رفتیم نمایندگیش دیدیم ولی به نظرم اصلا به قیمتش نمیرزه ، واسه پروتون 25 به بالا زیاده ، ولی تو نمایندگی اش یدونه نارنجی گذاشته بود دل آدمو آب می کرد یک ساله اونو با درای باز گذاشتن واسه نمایش درش تکون نمی خورد واقعا حیف اون ماشین گند زده بودن به دراش !من خودم یه ماشین دارم که به نظر من خوبه ببین نظرت در موردش چیه؟
gen2
من این ماشین رو بخاطر طراحی بسیار زیباش خریدم واقعا شیکه __________________
مگه میثم سراتو داره ! اوه اوه خطری شد ، پس هکتورم بخاطر این اینجوری کرد :در مورد سراتو هر چی میخوای بدونی به میثم admin سایت pm بده
همه چیزشو واست رو میکنه
نه بد که نیست اتفاقا خوب هم هست و من نظر قبلیم رو اصلاح میکنم اگه برداشت نادرست ازش شد.
(شوخی)علت هم اینه که کیا خیلی توی بازار داخلی محصولات درخشانی نداره.پراید و ریو رو تست کردم اصلا نکته ی مورد توجهی نداشتند.شاید این سابقه ی ذهنی از محصولات کیا باعث میشه درباره ی این خودروی 2008 هم ابتدا نظرات خیلی موافقی نشنوید شما!
تایید میشه تو این قمت بهترین ماشینه بعدشم مگان 2000 ، بنظرم هرکی میخواد 35 این دور و برا هزینه کنه این ماشین توپیه ، مخصوصا اینکه تو شرکت بهمن که اینو منتاژ می کنه مهندس ناظراشون ژاپنین !مزدا 3 تیپ 3 خیلی عالیه زود باش تا ...
منظورت 2007 بود ؟ ولی 6 سیلندر خیلی زیاده ، ( منظور تعداد سیلندراشه !) مخصوصا حالا که دارن سهمیه رو برمیدارن !هیوندای سوناتا 6 سیلندر . اگه پولت برسه
از همه بسیار ممنونم
خوب سراتو هم سهمیه نداره , مگان 2000 هم نمیدونم اصلا سهمیه داره نداره مشخص نیست اصلا ماشین داخلی حساب میشه یا خارجی .
منظورم اینه که ماشین 6 سیلندر توی این شهر مزخرف خیلی می خوره ، مگان 2000 توی شهر حدود 12 ، 13 می خوره .خوب سراتو هم سهمیه نداره , مگان 2000 هم نمیدونم اصلا سهمیه داره نداره مشخص نیست اصلا ماشین داخلی حساب میشه یا خارجی .
سراتو ، مگان 2000 - 1600(وارداتی) سهمیه ندارند ، کلا ماشینای وارداتی تو تابستون سهمیه ندارن ، بعد یواش یواش ماشینای داخلی بالای 2000 سهمیشون رو از دست می دن بعد کل ماشین ها به جز تاکسی ها آخرشم لابد تاکسی ها ، کلا کارت سوخت بهونه ایه واسه گرون کردن بنزین اونم جوری که مردم نفهمن اول از اونایی که دارن ( مایه ) شروع می کنن ( که صداشونم در نمی یاد ) بعد هم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)