همچین مشکلی در نگارشهای نسخه ی 9 و 10 از Avira تا جایی که خبر دارم تا حالا گزارش نشده. هر چی هست مشکل به سیستم شماست.
تاریخ سیستمتون به میلادی درسته ؟ تاریخ سیستمتون باید به میلادی و دقیق باشه نه اینکه حدودی تاریخ را انتخاب کنید.
همچین مشکلی در نگارشهای نسخه ی 9 و 10 از Avira تا جایی که خبر دارم تا حالا گزارش نشده. هر چی هست مشکل به سیستم شماست.
تاریخ سیستمتون به میلادی درسته ؟ تاریخ سیستمتون باید به میلادی و دقیق باشه نه اینکه حدودی تاریخ را انتخاب کنید.
پس لازم شد گزارش بدم
منم تو سیستم قبلیم همچین مشکلی داشتم
با اینکه می دونستم آنتی ویروسم آپدیته، همش پیغام می داد آپدیت نیست !!!
Avira 9 نسخه Free داشتم
نه تاریخ سیستمم دقیقه 25 march
دارم نسخه 10 رو دانلود میکنم.
بهتر از نسخه 9 هستش؟(از لحاظ سرعت اسکن و پایین آووردن سرعت سیستم خواهشا ان دوتا رو با هم مقایسه کنین)
برای اولین آپدیتم از آپدیت آفلاین استفاده کنم و برای آپدیت های بعدی از آپدیت آنلاین استفاده کنم مشکلی پیش نمیاره؟(مثل مشکلی که الان دارم)؟
پیشاپیش خیلی خیلی ممنون![]()
اینم تفاوت ها با نسخه 9 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Behavior-based protection with AntiVir ProActiv
Enhanced security, thanks to shared intelligence on emerging viruses from the 100 million-plus strong Avira Community
Generic repair of registry data and infected files
Express installation, transparent user interface, slide-up virus information with one-click removal feature
Parental Control feature in the Avira AntiVir Suite, including control over Internet surfing hours
سیستمتون داغونه میندازی گردن Avira
راستش نمیدونم عجیبه, من برای اولین باره اینو میشنوم. شاید به خاطر ضعیف بودن خطهای اینترنت باشه. من قبلا از نسخه 9 هم روی اکس پی و هم 7 استفاده کردم همچین مشکلی نداشتم. الان هم نسخه 10 رو نصب کردم باز هم مشکلی نداشتم.
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
بله نسخه ی 10 بهتره.
یادتون باشه که حتما نسخه 9 را اول کامل پاک کنید, ریستارت کنید و بعد نسخه ی 10 را نصب کنید. با این روش درصد خطا میاد پایین تر.
اما کسانی هم بودند که با پاک نکردن نسخه ی 9 اقدام به آپگرید به نسخه ی 10 کردند. اینها به 2 دسته تقسیم شدند. بعضی ها دچار مشکل شدندو بعضی ها هم دچار مشکل نشدند. برای آپدیت اول و بعدی هم سعی کن از آپدیت آنلاین استفاده کنی.
تصمیم با خودتونه. اما اولی پیشنهاد میشه.
من نسخه 10 رو هم نصب کردم زدم آپدیت بشه ...آپدیت کرد و فایل آپدیتش هم نصب شد ولی بازم علامت تعجب مربوط به آپدیت نکردن از بین نمیره و هم چنین databaseش هم تاریخش به روز نشد
خواهشا کمکم کنید تا فردا ظهر اگه نتونستم مشکلش رو بفهمم مجبورم برگردم سمت NOD32 و دیگه وقت عوض کردن ویروس کش رو ندارم
خواهشا آخرین توصیه هاتون رو بگین.خیلی دوست دارم با AVIRA کار کنم
مرسی پیشاپیش![]()
دوست عزیز راستش آدم نمیدونه چی بگه. گفتنی ها گفته شد. تنها دلیلی که میتونست علامت اخطار رو نشون بده دقیق نبودن تاریخ کامپیوترتون بود. من خودم از نسخه رایگان Avira 10 استفاده میکنم. قبلش هم از 9 استفاده میکرد.
با وجود اینکه در سیستم من 3 آنتی ویروس نصب شده که یکیش کسپرسکی است اما با Avira 10 هیچ مشکلی ندارم.
شما این کار رو بکن ببینم چیکار میتونم براتون انجام بدم.
فایل زیر رو دانلود کن.
بعد اجراش کن و I Agree را کلیک کن. دقت کن که باید به اینترنت وصل باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد Create raport رو همزمان با اینکه به اینترنت وصل هستی کلیک کن و منتظر بمون. تموم که شد هم یک سایت برات باز میشه و هم در کپی موستون لینکی قرار داره که اگر در محیط نوشتاری کلیک راست کنید و paste را بزنید لینک وارد میشه.
این لینک رو اینجا بزار تا بررسی بشه.
سلام ...
منم ورژن جدید رو گرفتم ... برای آپدیت از آپدیت آفلاین هم می تونید استفاده کنید :
من بدون مشکل آپدیت کردم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمائید اینم اون لینکی که گفته بودین
منتظرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من از ورژن 9به 10 آپدیت کردم.تنظیمات جدید تری که نسبت به ورژن 9 نداره؟(نیاز به تنظیمات جدیدی نیست که تو ستینگ اعمال کنم؟)
یه سوال، واسه زمانی که رو سر سیستم نیستیم،از کجا میشه تنظیم کرد که وقتی guard یه ویروس پیدا کرد،چه رفتاری باهاش داشته باشه؟(دیلیت،تعمیر،یا قرنتینه کردن)
تو تنظیمات،قسمت guard که رفتم،گزینه ی خاصی برای این مورد نداشت.
Last edited by Diego; 26-03-2010 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)