تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 306 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام.
    ببخشید من با آپدیت آنلاین اویرا به مشکل برخوردم هر چی آپدیت رو میزنم میگه آپدیت کرده ولی اخطاری که واسه آپدیت نکردن بیش از 7 روز میده وجود داره.
    مشکل از کلیدمه؟(من کلید کل برنامه و کلید 3 ماهش رو از soft goza.r گرفتم.
    سرعت اینترنتم هم خوبه.
    فقط میتونم از طریق آپدیت آفلاین آپدیتش کنم که اون هم حجم آپدیتش خیلی زیاده(نزدیک 30 مگ) و نمی صرفه هر دفعه انجوری آپدیت ها رو بگیرم.
    و یه سوال دیگه حجم هر آپدیت مثلا بعد از 3 روز آپدیت نکردن چقدره؟بیش تر از Nod هستش؟آخه من تازه از Nod اومدم سمت Avira.
    مرسی پیشاپیش
    همچین مشکلی در نگارشهای نسخه ی 9 و 10 از Avira تا جایی که خبر دارم تا حالا گزارش نشده. هر چی هست مشکل به سیستم شماست.

تاریخ سیستمتون به میلادی درسته ؟ تاریخ سیستمتون باید به میلادی و دقیق باشه نه اینکه حدودی تاریخ را انتخاب کنید.

2. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همچین مشکلی در نگارشهای نسخه ی 9 و 10 از Avira تا جایی که خبر دارم تا حالا گزارش نشده. هر چی هست مشکل به سیستم شماست.

تاریخ سیستمتون به میلادی درسته ؟ تاریخ سیستمتون باید به میلادی و دقیق باشه نه اینکه حدودی تاریخ را انتخاب کنید.
    پس لازم شد گزارش بدم

منم تو سیستم قبلیم همچین مشکلی داشتم
    با اینکه می دونستم آنتی ویروسم آپدیته، همش پیغام می داد آپدیت نیست !!!
    Avira 9 نسخه Free داشتم

4. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه تاریخ سیستمم دقیقه 25 march
    دارم نسخه 10 رو دانلود میکنم.
    بهتر از نسخه 9 هستش؟(از لحاظ سرعت اسکن و پایین آووردن سرعت سیستم خواهشا ان دوتا رو با هم مقایسه کنین)
    برای اولین آپدیتم از آپدیت آفلاین استفاده کنم و برای آپدیت های بعدی از آپدیت آنلاین استفاده کنم مشکلی پیش نمیاره؟(مثل مشکلی که الان دارم)؟
    پیشاپیش خیلی خیلی ممنون

6. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهتر از نسخه 9 هستش؟(از لحاظ سرعت اسکن و پایین آووردن سرعت سیستم خواهشا ان دوتا رو با هم مقایسه کنین)
    برای اولین آپدیتم از آپدیت آفلاین استفاده کنم و برای آپدیت های بعدی از آپدیت آنلاین استفاده کنم مشکلی پیش نمیاره؟(مثل مشکلی که الان دارم)؟
    پیشاپیش خیلی خیلی ممنون
    اینم تفاوت ها با نسخه 9 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Behavior-based protection with AntiVir ProActiv
    Enhanced security, thanks to shared intelligence on emerging viruses from the 100 million-plus strong Avira Community
    Generic repair of registry data and infected files
    Express installation, transparent user interface, slide-up virus information with one-click removal feature
    Parental Control feature in the Avira AntiVir Suite, including control over Internet surfing hours

8. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

پس لازم شد گزارش بدم

منم تو سیستم قبلیم همچین مشکلی داشتم
    با اینکه می دونستم آنتی ویروسم آپدیته، همش پیغام می داد آپدیت نیست !!!
    Avira 9 نسخه Free داشتم

سیستمتون داغونه میندازی گردن Avira

راستش نمیدونم عجیبه, من برای اولین باره اینو میشنوم. شاید به خاطر ضعیف بودن خطهای اینترنت باشه. من قبلا از نسخه 9 هم روی اکس پی و هم 7 استفاده کردم همچین مشکلی نداشتم. الان هم نسخه 10 رو نصب کردم باز هم مشکلی نداشتم.

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

پیشاپیش خیلی خیلی ممنون
    بله نسخه ی 10 بهتره.
    یادتون باشه که حتما نسخه 9 را اول کامل پاک کنید, ریستارت کنید و بعد نسخه ی 10 را نصب کنید. با این روش درصد خطا میاد پایین تر.

اما کسانی هم بودند که با پاک نکردن نسخه ی 9 اقدام به آپگرید به نسخه ی 10 کردند. اینها به 2 دسته تقسیم شدند. بعضی ها دچار مشکل شدند و بعضی ها هم دچار مشکل نشدند. برای آپدیت اول و بعدی هم سعی کن از آپدیت آنلاین استفاده کنی.

تصمیم با خودتونه. اما اولی پیشنهاد میشه.

10. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من نسخه 10 رو هم نصب کردم زدم آپدیت بشه ...آپدیت کرد و فایل آپدیتش هم نصب شد ولی بازم علامت تعجب مربوط به آپدیت نکردن از بین نمیره و هم چنین databaseش هم تاریخش به روز نشد
    خواهشا کمکم کنید تا فردا ظهر اگه نتونستم مشکلش رو بفهمم مجبورم برگردم سمت NOD32 و دیگه وقت عوض کردن ویروس کش رو ندارم
    خواهشا آخرین توصیه هاتون رو بگین.خیلی دوست دارم با AVIRA کار کنم
    مرسی پیشاپیش

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من نسخه 10 رو هم نصب کردم زدم آپدیت بشه ...آپدیت کرد و فایل آپدیتش هم نصب شد ولی بازم علامت تعجب مربوط به آپدیت نکردن از بین نمیره و هم چنین databaseش هم تاریخش به روز نشد
    خواهشا کمکم کنید تا فردا ظهر اگه نتونستم مشکلش رو بفهمم مجبورم برگردم سمت NOD32 و دیگه وقت عوض کردن ویروس کش رو ندارم
    خواهشا آخرین توصیه هاتون رو بگین.خیلی دوست دارم با AVIRA کار کنم
    مرسی پیشاپیش

دوست عزیز راستش آدم نمیدونه چی بگه. گفتنی ها گفته شد. تنها دلیلی که میتونست علامت اخطار رو نشون بده دقیق نبودن تاریخ کامپیوترتون بود. من خودم از نسخه رایگان Avira 10 استفاده میکنم. قبلش هم از 9 استفاده میکرد.

با وجود اینکه در سیستم من 3 آنتی ویروس نصب شده که یکیش کسپرسکی است اما با Avira 10 هیچ مشکلی ندارم.

شما این کار رو بکن ببینم چیکار میتونم براتون انجام بدم.

فایل زیر رو دانلود کن.

کد:
    بعد اجراش کن و I Agree را کلیک کن. دقت کن که باید به اینترنت وصل باشی.

بعد Create raport رو همزمان با اینکه به اینترنت وصل هستی کلیک کن و منتظر بمون. تموم که شد هم یک سایت برات باز میشه و هم در کپی موستون لینکی قرار داره که اگر در محیط نوشتاری کلیک راست کنید و paste را بزنید لینک وارد میشه.

این لینک رو اینجا بزار تا بررسی بشه.

13. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    منم ورژن جدید رو گرفتم ... برای آپدیت از آپدیت آفلاین هم می تونید استفاده کنید :

کد:
    من بدون مشکل آپدیت کردم ...

15. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بفرمائید اینم اون لینکی که گفته بودین
    کد:
    منتظرم

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من از ورژن 9به 10 آپدیت کردم.تنظیمات جدید تری که نسبت به ورژن 9 نداره؟(نیاز به تنظیمات جدیدی نیست که تو ستینگ اعمال کنم؟)

یه سوال، واسه زمانی که رو سر سیستم نیستیم،از کجا میشه تنظیم کرد که وقتی guard یه ویروس پیدا کرد،چه رفتاری باهاش داشته باشه؟(دیلیت،تعمیر،یا قرنتینه کردن)
    تو تنظیمات،قسمت guard که رفتم،گزینه ی خاصی برای این مورد نداشت.
    Last edited by Diego; 26-03-2010 at 20:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •