با اجازه ی دوستمون 1731 برای چاپ جمله ی nام به تنهایی برنامشون رو کمی تغییر میدم.
با اجازه ی دوستمون 1731 برای چاپ جمله ی nام به تنهایی برنامشون رو کمی تغییر میدم.
Last edited by soroosh_cz; 31-10-2011 at 00:56.
سلام
من هر کاری میکنم نمیتونم تو زبان سی عدد تصادفی تولید کنم
نحوه کار کردن با تابع ()rand رو بلدم ولی وقتی واسه برنامه تعریف میکنم مثلا ()rand= متغیر
و بعد چاپ میکنم هیچ عددی بجز 346 بهم نمیده
خیلی از کامپایلر ها رو هم تست کردم ولی جواب نمیدن اگه تست کردید و شد لطفا لینک دانلود کامپایلر تست شده رو بهم بدین . mer30
لطفا یکی جواب بده اینو واسه پروژم لازم دارم لطفا جواب بدید
شما قبل از اینکه از دستور rand یا random استفاده کنید باید از دستور randomize استفاده کنید
مثال خیلی ساده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برای استفاده از تابع rand این رو میدونم که باید عبارت زیر رو هم وارد کنی:
مثلا برنامه ی زیر 50 تا عدد تصادفی چاپ می کنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن در ویژوال استادیو 2008 امتحان کردم ارور میده شاید توی dev یا ورژن های قبلی ویژوال، جواب میده.شما قبل از اینکه از دستور rand یا random استفاده کنید باید از دستور randomize استفاده کنید
این جمله رو مطالعه کنید
من هر کاری میکنم نمیتونم تو زبان سی عدد تصادفی تولید کنم
اول باید randomize رو import کنید
از همتون ممنونم که جواب دادید
همون randomize رو که اضافه کردم درست شد دمتون گرم خیلی لطف کردید
سلام مجدد
ظاهرا هنوز با random مشکل دارم
میخوام 9 تا خونه از یه آرایه 9*9 (آرایه y ) رو بصورت random با اعداد 1تا 9 (اعداد آرایه x ) پر کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارور میده expression syntax
فکر کنم برنامه ات رو از بیخ و بن اشتباه نوشتی البته اگر کد برنامه ات رو به صورت کامل اینجا قرار میدادی بهتر میشد راهنمائیت کرد
من یه نمونه کد برات اینجا قرار میدهم سعی کن به این نمونه کد نگاه کنی و برنامه دلخواه خودت رو بنویسی خیلی اسون تر از اون چیزی هست که فکر میکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)