تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 1126 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه kasra_masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

کلن اینجا پرنده پر نمیزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

فکر کنم اینجا فقط باید سوال کرد.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان سلام امروز داشتم اندرکاور بازی میکردم
    یهو دیدم گیر کرد اومدم بیرون دیدم hdd lifeارور میده میگه دمای هارد بالا است 46 درجه
    چیکار کنم
    ایا فن روی هارد نصب میشه ؟
    چجور فنی؟
    قیمتش چنده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید.من چند مدتیه که یک هارد 250 مکستور خریدم .متأسفانه چند مدتیه که درایوهای من به ترتیب از پایین به بالا در حال حذف شدن هستن و دیگه توی my camputer نشان داده نمی شوند.متأسفانه از طریق پارتیشن بندی خود ویندوز هم قابل حذف نیستند(برای پارتیشن بندی جدید).لطفاً راهنمایی کنید.

Dreamland
    Guest

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید.من چند مدتیه که یک هارد 250 مکستور خریدم .متأسفانه چند مدتیه که درایوهای من به ترتیب از پایین به بالا در حال حذف شدن هستن و دیگه توی my camputer نشان داده نمی شوند.متأسفانه از طریق پارتیشن بندی خود ویندوز هم قابل حذف نیستند(برای پارتیشن بندی جدید).لطفاً راهنمایی کنید.
    پدر جان مکستور آشغال هست

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پدر جان مکستور آشغال هست
    ممکنه بگید بر چه اساسی ؟ با مدرک معتبر ...
    نه بر حسب تجربه ...

ایا فن روی هارد نصب میشه ؟
    چجور فنی؟
    قیمتش چنده ؟
    بله .. من تازگیا خریدم .. 3 تومان ... دو فنه هم هست تک فن هم هست ولی به نظر من چون تک فن هوای بیتشری رو یکدفعه منتقل میکنه بهتره !

Dreamland
    Guest

7

ممکنه بگید بر چه اساسی ؟ با مدرک معتبر ...
    نه بر حسب تجربه ...

بله .. من تازگیا خریدم .. 3 تومان ... دو فنه هم هست تک فن هم هست ولی به نظر من چون تک فن هوای بیتشری رو یکدفعه منتقل میکنه بهتره !
    چون چینی است
    و ارزان ترین و به در نخورترین مارک بازار است و حتی در سوپرمارکتها و روزنامه فروشی ها فروخته میشود
    البته مدل اینترنالش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نیار به برد هارد 40 مکستور

سلام دوستان من برد هاردم یکی از ic هاش سوخته نیلز دارم به بردش که اطلا عات رو برگردونم اگر کسی جایی سراغ ئاره که برد رو می فروشن خبر بده

از ایم مکستور که قطر زیاد دارن بار کد 301398100

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 یک فاجعه

سلام.یک هارد 80 maxtorدارم.وقتی کامپیوترو روشنش میکنی این ارورو میدهa disk read error occurred ولی از توی biosهارد رو میخونه زیاد بهش ور رفتم ولی فایده ای نداشت.حتی fdiskهم کردم یکی دو بار جواب داد ولی بازم همون ارورو میده ممنون میشم راه حلو بگید.ma_ke_midooni_kee@yahoo.com
    Last edited by only3d; 29-11-2008 at 15:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13 توروخدا كمكم كنيد فرمت شدن هارد

سلام دوستان تورخدا هرجوري شده امروز به سوالم جواب بديد من امروز ويندوز ويستا گرفتم بعد كه اومدم نصبش كنم نميدونم چي شد 4تا از درايوهاي هاردم پاك شد قبلا 6تا درايو داشتم يكي ماله اكس پي يكي ويستا و 1-برنامه ، 1-فيلم ، 1-آهنگ ، 1-تصاوير كه الان فقط پارتيشن ويستا و اكس پي (c و D) مونده بقيه درايوها پاك شده فكر كردم مشكل از ويندوزه كه پارتيشنارو شناسايي نميكنه ولي وقتي خواستم اكس پي نصب كنم ديدم تو محل پارتيشن بندي ويندوز فقط اسم c و d رو نوشته وپايينش هم يه پارتيشن 120گيگاباتي هست كه هنوز تعريف نشده يعني 4تا پارتيشن هاي قبلي من شدن يك پارتيشن من هم از ترس پارتيشنو تعريف نكردم تا شما يه راهي معرفي كنيد كه هر 4تا پارتيشن قبليو با يه برنامه برگردونم هاردم هيتاچي 160گيگ هست و تاحالا با اين مشكل برخورد نكردم
    دوستان موضوع خيلي حياتيه تويه او 4تا پارتيشن اطلاعات زيادي نطير اطلاعات شركت بابام عكس هاي خانوادگي و كلا هرچي طي 1سال پيش بود همه فقط تو اين 4 تا پارتيشن بود توروخدا كمكم كنيد . منتظر جوابم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •