سلام جریان این چیه؟
دزدیده شده ؟
کی و چطوری؟
![]()
سلام جریان این چیه؟
دزدیده شده ؟
کی و چطوری؟
![]()
ناصر جان این واسه 6 ماه پیش هست .... یکی از دوستان مجید قطعات زیادی از آلبوم رو لو داد .... و در سایت ها به صورتی ماکت این کار واسه دانلود گذاشته شد متاسفانه
سلام
چیزی که همیشه منو تشویق به ادامه میکنه
اینه که وقتهایی که من کم کار هستم ، شما
همچنان با صبوری از من حمایت میکنید .
اما دوست دارم باور کنید که بیشتر از همیشه
درگیر آماده سازی خودم و کار هام برای ارائه به
شما هستم .
شک نکنید امسال سال شماست !
فقط باز هم صبر !
" گره باز شده ، فقط باید این طناب به شکل
قبلی برگرده "
دوستتون دارم ، میدونم که میدونین
تمام نظرات رو خوندم
نشد یه بار با خوندن این نظرات چشام اجازه
ادامه دادن به تایپ رو بهم بده
مواظب دلاتون باشین .
مجید خراطها 29 اردیبهشت 1391
سایت هوادارن مجید خراطها
سلام حسام جان به خدا منم دوست دارم خبر بزارم اما این سکوت مجید فعلا بدجوری ادامه داره .... اما خیلی به خبر های خوب و آلبوم دور نیستیم
سلام به همه طرفداران مجید
رامین جان خبری نیست از البوم ؟
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای امید اصفهانی به نام کاشکی بودی .... آهنگ ؛ شعر ؛ تنظیم : مجید خراطها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیران و سایر دوستان یه راهنمایی کنن در مورد این که چطوری فونت و قرار دادن عکس این ها رو ...... انجمن خیلی مدلش بد شده
من یه مدتی بود دور بودم
رامین عزیز هنوز آلبوم نیومده؟
نمیدونم این خبر صحت داره یا نه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه مطلع شدیم خواننده خوب کشورمون مجید خراطها به علت بیماری تنفسی به بیمارستان منتقل شد.
پس از زلزله آذربایجان شرقی اولین هنرمندی که در مناطق زلزله زده حضور داشت مجید خراطها بود که به مدت 4 روزاقامت درچادرهای روستایی به همراه طرفدارانش امداد رسانی کرد. اما به دلیل آلودگی وعفونی بودن منطقه در بیمارستان بستری شد.
عکس هایی از این هنرمند در مناطق زلزله زده در دست میباشد که به علت عدم رضایت ایشان منتشر نخواهد شد.
در صورت داشتن هر گونه طرح و پیشنهادی در حمایت به زلزله زدگان به سامانه پیامکی مجید خراطها به شماره 3000480480 پیامک بزنید .
برای سلامتی مجید خراطها دعا کنید.
واقعا !؟متاسفانه مطلع شدیم خواننده خوب کشورمون مجید خراطها به علت بیماری تنفسی به بیمارستان منتقل شد.
پس از زلزله آذربایجان شرقی اولین هنرمندی که در مناطق زلزله زده حضور داشت مجید خراطها بود که به مدت 4 روزاقامت درچادرهای روستایی به همراه طرفدارانش امداد رسانی کرد. اما به دلیل آلودگی وعفونی بودن منطقه در بیمارستان بستری شد.
عکس هایی از این هنرمند در مناطق زلزله زده در دست میباشد که به علت عدم رضایت ایشان منتشر نخواهد شد.
در صورت داشتن هر گونه طرح و پیشنهادی در حمایت به زلزله زدگان به سامانه پیامکی مجید خراطها به شماره 3000480480 پیامک بزنید .
برای سلامتی مجید خراطها دعا کنید.
رامین کجاس بگه همین جوریه یا نه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)