سلام دوستان کسی هست در مورد امنیت در اکسس 2007 و مجوزهای دسترسی کاربران و حقوق دسترسی کمک کنه خیلی فوری هست.......
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام دوستان کسی هست در مورد امنیت در اکسس 2007 و مجوزهای دسترسی کاربران و حقوق دسترسی کمک کنه خیلی فوری هست.......
سلام به همه دوستان
آغازی دوباره بر یک پایان را به سرور می نشینم و آن را با شما تقسیم می کنم
امیدوارم این پایانی بر یک آغاز باشد
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
سلام دوست عزیز
سوالت رو درست متوجه نشدم
دقیقا می خوای چیکار کنی؟
آیا هدفت ایجاد چند کاربر و تعیین دسترسی های مختلف برای اونهاست؟
یا حفاظت از فایلت و کدهای نوشته شده توسط شما؟
یا فقط هدفت اینه که بتونی یوزر پسورد برای کاربرات تعریف کنی؟
سوالت رو واضح بگذار اگه علممون رسید کوتاهی نمیکنیم
انشاالله
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
سلام
آقا اینی که گفتی احتمالا کار انیشتینی یا دانشمند دیگه ای باشه!!!!!!
یه کمی از حوزه بحث این فروم و علم ما خارجه
موفق باشید
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
سلام
دنبال گزینه Record Sorce بگرد و از لیست جلوی اون اسم جدولت رو انتخاب کن
انشاالله مشکلت رفع میشه
موفق باشید
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلام
رم کامپیوتر شما چنده؟
اگه بیشتر از 512 هست که احتمالا ویندوزتون ویروسی شده و اجازه اجرای برنامه ها رو بهتون نمیده بهتره یه ویروس کش خوب نصب کنین و بعد از ویروس کشی ویندوزتون رو عوض کنین.
انشاالله مشکلتون حل میشه
موفق باشید![]()
با سلام خدمت دوستان
من برنامه هایی دارم که در با اکسس 2003 نوشته شده اند. چند وقت پیش تصمیم گرفتم که آفیس 2003 را حذف و آفیس 2007 یا آفیس 2010 را نصب نمایم که همین کار را هم انجام دادم. حالا تمام برنامه هایم که با اکسس 2003 میباشند اجرا نمیشوند.مشکل چیست؟ متشکرم
سلام
شما مي تونيد اطلاعات بسيار مفيد و جالبي رو در زمينه امنيت در اكسس 2007 در گوگل بدست آوريد.
لينك جستجو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برو توی Access Options و Trust Center
دكمه trust Center setting رو بزن و تنظیمات VBA و ماكرو ها رو به دلخواه تنظیم كن.
سلام دوستان
میخواستم بدونم که در بخش کوری چطور می شه یه ستون داشته باشم که مثل اتونمبر کار کنه با این تفاوت که عدد 1 را 25 با و عدد2 را 25 بار .... نشون بده
با تشکر در صورت امکان یه فایل نمونه هم بذارید ممنون می شم
سلام
سوالت رو درست متوجه نشدم
باور کن اگه کار و مشکلت رو دقیقتر بگی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
موفق باشید![]()
من فایلهای dbf رو با اکسس باز میکنم ولی متنهای نوشته شده فارسی رو اجغ وجغ نشون میده؟
میشه در این زمینه راهنمایی کنید.
شاد باشید![]()
با سلام
یه سوال داشتم
می خواستم بدونم که چطور در اکسس رکوردهای بین محدوده تاریخ ( یعنی بین دو تاریخ متفاوت ) که تاریخ هارو خودمون وارد کنیم رو نمایش بده یعنی یه پنجره ای باز شه که از ما محدوده تاریخ بخواد
فرمت فیلدها Date/Time هست و ویندوز رو تاریخ شمسی کردم با تشکر
سلام
بهترین مبدلی که تا حالا دیدم اینه که برات گذاشتم(ولی قول بده که به کسی در موردش نمیگی!!!!!!)
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
سلام دوست عزیز
آقا تو این برنامهیه ماژول تاریخ گذاشتم آخر کاراییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بهترین توصیم اینه که فیلدهای تاریخت رو از نوع number انتخاب کن تا پیدا کردن رکوردهای بین دو محدوده راحت تر باشه
موفق باشید
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
آقا تو رو خدا تو این نظر سنجیه هم شرکت کنین آمارش بالا بره ما هم دلمون شاد شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)