ممنون . اینا رو باهم قبلا بحث کرده بودیم ، میخوام بدونم که به کدوم پراکد تغییر بدم ؟
ممنون . اینا رو باهم قبلا بحث کرده بودیم ، میخوام بدونم که به کدوم پراکد تغییر بدم ؟
اینم پروداکت کد فارسی برای N85 :
0561234
سلام.
بچه ها n82 رو با چه پروداکت کدی آپدیت کنم که فارسی شه
پروداکت کد فارسی N82 :
0551525
سلام
دوستان من میخوام گوشیم رو اپدیت کنم اما همش این ارور رو میده!!
من از خط adsl استفاده میکنم .حتی در ساعت های 3 و 5 صبح هم امتحان کردم امانشد.!
فایروال ویندوز و انتی ویروسم رو خاموش کردم اما باز.....
البته اینم بگم که من از ویندوز7 استفاده میکنم و فایل های ورژن 20 رو هم دارم
لطفا منو راهنمایی کنید دیگه دارم کلافه میشم
با تشکر
من میخوام گوشیمو آپگرید کنم (n95) برنامه nokia software updater دانلود کردم از سایت نوکیا، ولی موقع update بعد از اینکه حدود 45 مگ دانلود میکنه error زیرو میده !!!!!!!!!
Downloading update failed
for optimum connectivity , your USB cable should be connected to the PC , and not via a USB hub , USB keyboard or laptop docking station.
nokia Software Updater has attempted to download your software your software but has failed more than three times .
This could be because of a poor-quality , slow or intermittent internet connection .
This could also be because of problems with our servers.
Please try again later.
خط adsl دارم . سیستم هم laptop DELL Inspiron 6400 هست .
4 تا پورت usb داره به هر کدوم که وصل کردم بازم همین error رو میده .
ممنون میشم راهنماییم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم دقيقا همين مشكلو دارم ،به نظر شما مشكل از سايت نوكيا هست؟
![]()
سلام ودورود ب دوستان.
کوشی من n82 با فریم ور 30بود و زبان فارسی روش نصب بود،با آپگرید کردنش به فریم ور31 بدون بهم خوردن تنظیمات ،آپگرید انجام شده ولی متاسفانه دیگه تو تنظیمات تایین زبان فارسی وجود ندارد.تنها زبانهای موجود،انگلیسی-فرانسه-عربی وگزینه اتوماتیک می باشد.وبه نظرم بعد از آپگرید گوشی بزبان فرانسه بالا اومد.در آموزش تغییر کد توسط نرم افزار NSS نوشته شده که بعد از تغییر کد ،آپگرد بشه .پس در اینصورت بازهم زبان فارسی از بین خواهد رفت. لطفا راهنمایی بفر مایید .در ضمن پروداکت کد فارسی برای n82 را از کجا باید پیدا کنم.باتشکر
شما پروداکت کد رو عوض کن و آپدیت کن زبان فارسی بهش اضافه میشه(100%)
پروداکت کد رو هم آقا مجید تو پست 1094 گفته.
اینم کد گوشیه خودمه: 0561032
هر کدومو خواستی استفاده کن.
باتشکر از جوابتون.یعنی با این حساب چون با فزیم ور 31 آپگرد شده این سری فلش بحساب میاد،درسته؟مشکلی که پیش نمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)