فایلی که آقا محسن داد mod_yahoo_status.tar.gz به پسوند فایل توجه کن !!! در ضمن نصب شد مشکلشم این بود که واسه جوملا 1.5 نبود System legencey رو فعال کردم درست شد ولی مشکل داره شما لطف کن اونی که خودتون دارین رو اینجا بگذار
فایلی که آقا محسن داد mod_yahoo_status.tar.gz به پسوند فایل توجه کن !!! در ضمن نصب شد مشکلشم این بود که واسه جوملا 1.5 نبود System legencey رو فعال کردم درست شد ولی مشکل داره شما لطف کن اونی که خودتون دارین رو اینجا بگذار
من همینی که محسن جان گذاشت رو نصب کردم ...
در مورد فايل زبان مي تونيد دستي آپلود كنيد
در مورد كاركردش من يكبار نصب گردم
فكر كنم مشكلس نداشت
البته روي 1.0.13
به قالب هم ارتباطي نداره
نبايد مشكلي باشه
دستی نمیشه آپلود کرد چون don't Promise میده این سایت جوملا هم همه لینکاش خراب اونایی که موجود هست قابل دانلود نیست همین چندتا بود که اونم کار نکرد اونی که شما دادین رو 1.5 کار نکرد محسن جان راه دیگه ای نیست؟
البته من چند تاي ديگه هم ديده بودم
فكر كنم چند تا باشه
بعضي هاشون مولتي هستند
يعني هم msn , yahoo , icq و ...
ok حالا بی خیال این ما که چیز دیگه ای پیدا نکردیم حالا یه چیزه دیگه کسی کامپوننتی چیزی واسه گذاشتن کامنت توسط کاربر ها در سایت نداره واسه جوملا 1.5 چندتا پیدا کردم پولی بود
بعضي كامپوننتها هم از 1.0.13 و هم از 1.5 پشتيباني مي كنند
چرا قرمز شده آیا مشکل از کجا
Last edited by sezar & sanaz; 21-05-2008 at 23:32.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیر چراکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من نمی دانم در این خونه ها برای نصب جومفا چی بنویسم ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا محسن لطف کن اگه میشه اون کامپوننت ها رو بگذار یا لینکشو ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)