تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 413 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

مهاجم بارسلونا، لیونل مسی، اعتراف می کند که او چیزهای زیادی را مدیون فرانک ریکارد است و اصرار می کند که سقوط اخیر در فرم بازیکنان اشتباه مربی نیست.

آبی و اناری ها در این فصل در فرم بدی قرار داشتند. خروج آنها از لیگ قهرمانان به خوبی رشته نتایج ضعیف، سبب شد که موقعیت ریکارد تحت موشکافی ریزبینانه قرار بگیرد و او در این ماه باشگاه را ترک خواهد کرد.

مسی سرشار از تحسین برای این مربی بود و او مصر است که این هلندی نباید مسئول تمام اشتباهات تیم قلمداد شود. «من باور دارم که او، کارهای بزرگی را برای باشگاه انجام داده است. من فکر نمی کنم او باید برای هر چیزی که اشتباه پیش رفته است، مورد سرزنش قرار بگیرد و فکر می کنم که هواداران این را می دانند و به همین دلیل است که آنها در روز یکشنبه، قدردانی شان را به او نشان دادند. من از او سپاسگذارم برای تمام چیزهایی که او انجام داده است و من می خواهم که از او تشکر کنم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

یحیی توره سه شنبه با موفقیت مورد جراحی قرار گرفت، آن گونه که پزشک انریک کاسراس توضیح می دهد. انتظار می رود که او بین 6 تا 8 هفته به جهت بهبودی دور از میادین باشد.

این بازیکن بین المللی ساحل عاجی سه شنبه توسط دکتر انریک کاسراس مورد عمل جراحی قرار گرفت. توره به دلیل مشکلی که در دیسکش در ماه مارس تشخیص داده شده بود، نیازمند عمل جراحی بود. این بازیکن در ابتدا تحت درمان های موقتی قرار گرفت و به همین دلیل توانست تا آخر فصل بازی کند.

عمل موفقیت آمیز

پس از عمل، دکتر انریک کاسراس، مسئول جراحی، به همراه دکتر تیم اصلی، ریچارد پرونا، در کنفرانس مطبوعاتی صحبت کرد. دکتر کاسراس اعلام کرد که عمل جراحی به خوبی پیش رفت و او قادر بود که قسمتی از دیسک را که عصب را تحت فشار قرار داده بود، بردارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

مدافع آرژانتینی، گابی میلیتو، سه شنبه از ناحیه رباط صلیبی پای راستش مورد عمل جراحی قرار گرفت، و حداقل 6 ماه از میادین دور خواهد بود.

متخصص رامون کوگات این عمل را بر روی این بازیکن انجام داد که در دور دوم لیگ قهرمانان در الدترافورد برابر منچستر یونایتد مصدوم شده بود. این عمل در کلینیک کویرون در بارسلونا انجام شد.

رباط پاره شده

دکتر رامون کوگات پروسه طی شده را شرح داد، او گفت: «ما ابتدا تشخیص آرتروسکوپی را انجام دادیم، که از نتیجه آن متوجه شدیم که رباط بدون تردید پاره شده است. در نتیجه، ما از تاندون زانوی پای چپ برای استفاده در زانوی مجروح، پای راست، استفاده کردیم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

روز چهارشنبه، مهاجم مكزيكي، جيواني دوس سانتوس به خبرنگاران گفت كه اين فصل پيشرفت قابل توجهي در زمينه شخصي كرده است، و اميدوارست در آينده حتي بهتر هم عمل كند. «من بخوبي شرايط باشگاهي كه در آن بازي مي كنم را مي دانم و بيشتر از حد تصورم هم بازي كرده ام، اما در همين زمان از خودم توقع دارم و مي دانم که مي توانم بهتر عمل كنم.»

او مجبور بود با مشكل قوزك پاي چپش به ميدان برود، مسئله اي كه مي توانست بر روي بازي هايش تاثير گذاز باشد، اما او به خبرنگاران اطمينان داد كه دنبال بهانه نيست.

تمركز روی عمل جراحی و بارسا

جيواني روز دوشنبه يك عمل جراحي بر روي قوزك دردسر سازش در پيش دارد و انتظار مي رود كه در طول سه تا چهار هفته بتواند تمرينات آماده سازی را شروع كند. اگر چه بعضي از تماشاگران نارضايتي خود را در آخرين بازي خانگي اظهار داشتند، اما او خيلي از بودن در اين باشگاه خوشحال است و قصد دارد براي مدت زيادي اينجا بماند

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا مجتبی ممنون بخاطر این خبر هایی که گذاشتین.

دوستان نظر شما در مورد آلوس چیه؟؟بدرد بارسا می خوره؟؟

حیف شد که اتوو می خواد بره.واقعا بازیکن خوبی برای بارسا بود.

همون بهتر که دکو بره.من که تو این چند وقت اخیر هیچی ازش ندیدم.

ایول به اینیستا و مسی که از رایکارد تشکر کردن.واقعا برای بارسا زحمت کشید.

چی شده که 3 تا 3 تا عمل میکنن؟؟؟

حیف توره که از بارسا بره.میلیتو هم که هیچ کاری نکرد.

راستی بازی بعدی بارسا شنبه هست یا یکشنبه؟؟؟

تی وی بازی رو میزاره؟؟

داره خودمونی میشه Heru Goroth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بازی مورسیا شنبه هست... آلوس که خوبه، بازیکن به این با استیلی... به نظر من اگه دیمیتری برباتوف بیاد بارسا که خیلی خوبه... شم گلزنی خوبی داره!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بازی دیشب چی شد؟؟

آخه چرا تی وی بازیشو نزاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی تا حالا بازی های لیک فرانسه رو کذاشته بود که دیشب گذاشت؟؟؟؟؟؟؟

من هنوز بازی بارسا رو با این مربی جدید ندیدم.خیلی دوست دارم ببینم چطوری بازی میکنه.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

بارسا 5-3 با گلهای هانری-اتوئو-دوس سانتوس(3 گل) برد.

بارسا با کریم بنزما به توافق نهایی رسید.

داره خودمونی میشه taghi444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رئال فصل بعد سوسک میشه

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

کیتا رو خرید بارسا. از سویا.

تلاش دو روزه سران كاتالان

كيتا به بارسلونا پيوست

خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا موفق شد هافبك تهاجمي سويا را در كمتر از دو روز مذاكره رسمي به خدمت بگيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، مسئولين بارسلونا موفق شدند با مبلغ 14 ميليون يورو، سيدو كيتا بازي ساز اهل مالي سويا را به خدمت گيرند.
    اين بازيكن مي تواند جاي خالي دكو هافبك پرتغالي را پر كند، چرا كه او قصد ترك تيم را به مقصد احتمالي چلسي دارد.
    بارسلونا در ادامه مذاكرات پيشرفته خود با باشگاه سويا مي كوشد دانيل آلوس را نيز به تركيب خود اضافه كند.
    آلوس كه در پست دفاعي خود درخشش قابل توجه در تركيب مايوركا و سپس سويا داشت، ثابت كرده كه مي تواند در بازي سازي و كارهاي تهاجمي نيز موفق عمل كند تا جايي كه پپ گوارديولا نام وي را در فهرست هافبك هاي تهاجمي درخواستي خود لحاظ كرده است.
    Last edited by vahid_civil; 25-05-2008 at 19:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •