تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 949 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوست عزیز بی زحمت مشکل من رو هم پیگیری کن
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب چون نام کاربریتونو وارد سیستم که می کنن اسمتون فوری میاد دیگه.
    حالا اینکه ایشون راست گفتن که 250 نفر یا 50 تا 5 نفر دیگه نمی دونم. البته تا جایی که من میدونم ایشون کاره ای نیستن تو شرکت که براشون سودی داشته باشه که همچین حرفی زده باشن. ایشون یکی از همون مسئولان پشتیبانی هستن
    عزیزم
    دیگه اینقدر ها هم نه دیگه
    خودم صدای همشونو دیگه از برم که کی به کیه
    ما شاء الله مشکل ما یکی 2 تا نیست که
    در 24 ساعت باید 5 بار زنگ بزنیم یکی درست جواب بده تازه اگه موفق بشیم صحبت کنیم
    مردشوره این مرکز رو ببرن
    طرز پاسخگویی اپراتور هم که عالی
    میگم چرا قطعه؟ میگه فعلا همینه
    موقع پول گرفتن که میشه 1000 تا ایمیل میاد بیا شارژ کن ولی موقع خرابی 1 ساعتم پشت خط باش انگار نه انگار
    حالا این پشتیبانا کجان....

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب عزيز احتمالا همه شما خانم تشكري رو ميشناسيد همونيكه بداخلاقه و تند جواب ميده ها يا خانم مبيني كه خيلي شل حرف ميزنه
    خوب بله 250 تااپراتور شما كه هر روز زنگ نميزنيد در طول ماه شايد 5بار بزنگيد درسته اتفاقي هم گير اينا بيوفتيد
    والا من سودي ندارم تو شركت دروغ بگم يه كارمند بي نوا
    اخی کارمند بی نوا دلم کباب شد
    ولی راستش من بیشتر با اقایون موافقم ترم. اگه دست من بود همه خانوم هارو با اقایون عوض می کردم.هر وقت زنگ میزنی شرکت و یه خانوم بر میداره انگار اون طرف خط روی میخ نشسته و داره جوابتو میده.می خواد قطع کنه فوری. مغرور و از خود راضی. صداشونم بالا نمیاد انگار یکی گلوشونو گرفته می خواد خفشون کنه همش باید بگی: بله؟ جان؟ چی؟ ولی خب، بدم نیستن
    من خوشم از اقای اخگری میاد. با اینکه نمی دونم چه کارست ولی همه گره ها توسط ایشون باز میشه توی شرکت، نسبتا خوش برخورد هم هستن. راستی چه کارن ایشون؟ مدیر عامل؟
    اینم feedback تون.

عزیزم
    دیگه اینقدر ها هم نه دیگه
    خودم صدای همشونو دیگه از برم که کی به کیه
    ما شاء الله مشکل ما یکی 2 تا نیست که
    در 24 ساعت باید 5 بار زنگ بزنیم یکی درست جواب بده تازه اگه موفق بشیم صحبت کنیم
    مردشوره این مرکز رو ببرن
    طرز پاسخگویی اپراتور هم که عالی
    میگم چرا قطعه؟ میگه فعلا همینه
    موقع پول گرفتن که میشه 1000 تا ایمیل میاد بیا شارژ کن ولی موقع خرابی 1 ساعتم پشت خط باش انگار نه انگار
    حالا این پشتیبانا کجان....
    موافقم با 99 درصد حرف هات

ولی حالا که همه رو میشناسین، مثلا gtaexcess کیه که همش میگه مهربون مهربون
    Last edited by whitewolf; 24-07-2010 at 00:30.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

خوب اقاي اخگري بخش فروش كار ميكنن و مسئول فروش هستند اگر قصد خريد سرويس داريد ايشون به احتمال زياد گوشيو برميدار بسيار خوش برخورد و اروم صحبت ميكنه معمولا پيگير كاره و اگرم كار درست پيش نره عذر خواهي هم مكينه حتما
    به نوعي اچار فرانسه خانوم ها هم هست وقتي سيستمشون هنگ ميكنه يا نميدونن مشترك چي ميگه
    اما نكته دوم
    اولا هر كسي بگه من كيم تو شركت يك گيگ رايگان بهش ميدم بي برو برگرد
    دوما خوب شد گفتي يادم باشه از فردا ديگه مهربون نگم كه زود لو برم چون تكه كلامم هم هست
    نكته سوم : اين ايدي در پي سي ورد متعلق به دوستم و برادرشه و منم استفاده ميكنم البته فقط در اين بخش بخش برنامه نويسي برادر دوستمه و بخشاي ديگه خوده دوستم بنابراين اگر در هرجاي فوروم چيزي نوشته اي از ايدي من ديديد بدونيد شخص من نيست و من فقط در همين تايپيك مينويسم
    نكته بعدي من نميدونم چرا ميترسيد نام كاربريتونو بديد براتون چك كنم والا الان دونفر دادن هيچي نشده بقيه نميدونم چرا ميترسن والا من قطعش نميكنم به فن اوا فوشم بديد
    Last edited by شـیـفــو; 24-07-2010 at 01:35.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقای اخگری بله. بنده خدا اون دفعه موبایلشو شخصا بهم داد که اگه مشکلی پیش اومد با خودشون تماس بگیرم

اولا هر كسي بگه من كيم تو شركت يك گيگ رايگان بهش ميدم بي برو برگرد
    دوما خوب شد گفتي يادم باشه از فردا ديگه مهربون نگم كه زود لو برم چون تكه كلامم هم هست
    نكته سوم : اين ايدي در پي سي ورد متعلق به دوستم و برادرشه و منم استفاده ميكنم البته فقط در اين بخش بخش برنامه نويسي برادر دوستمه و بخشاي ديگه خوده دوستم بنابراين اگر در هرجاي فوروم چيزي نوشته اي از ايدي من ديديد بدونيد شخص من نيست و من فقط در همين تايپيك مينويسم
    نكته بعدي من نميدونم چرا ميترسيد نام كاربريتونو بديد براتون چك كنم والا الان دونفر دادن هيچي نشده بقيه نميدونم چرا ميترسن والا من قطعش نميكنم به فن اوا فوشم بديد

من میدونم اسمو ولی نمیگم . برای روز مبادا گذاشتمش
    حالا وقعا میدین اون 1 گیگ رو؟ توی توضیحاتش چی میخواین می نویسین اونوخ؟ مثلا "حدس زدن اسم من" ؟

بعدش عمرا نتونی ترک کنی تکه کلامو. به این راحتی ها نمیشه ترک کرد. از ترک اعتیاد بدتره. من تجربشو دارم
    ولی اگرم ترک نکنی تابلو میشی باید 1 گیگ به همه بدی
    Last edited by whitewolf; 24-07-2010 at 04:41.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان ظاهرا فن آوا تو منطقه ما سرویس میده.می خواستم بدونم چه جور شرکتیه و خدماتش چه جوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه در مناطقي كم نشده در چهار منطقه مخابراتي تهارن افت سرعت از ساعت 2تا4:30 وجود داره كه تا دو هفته ديگه رفع ميشه البته قطعيم ممكنه داشته باشه ولي كانكشنتون قطع نميشه فقط چيزي بالا نمياد اينا عاديه چند روز

اي واي از دست اين نمايندگي ها ميان بازم نمايندگي ميدن به اين و اون
    پارسي نت نماينده فن اوا هست ولي كيا نت نداريم ما تو ليست مستقيم بزنگ خوده پارسي اونا راحت ميتونن پيگيري كنن اينام گوشيو برنميدارن ماله همينه زنگ زدي پشتيابني با خانم عبدالهي صحبت كن واردتر از همه هست سيستمشم نو هست بهتر جواب ميده
    بايد نام كاربريتو بدي چك كنم ايميلمو برات پيام خصوصي ميكنم به اون بزن اينجا بذارم لو ميرم كيم چيكارم فردا اخراج ميشم
    سلام عزیز ,آقا پیغام خصوصویتون نیومد اگه میشه دوباره بفرست ایمیلتو
    اگه احیانا تو زحمت میافتی نمی خواد. من خودمم دارم بی خیال میشم امروزم به همین کیانت زنگ زدم شماره رو گرفت گفت فردا صبح تماس بگیر حالا فردا ببینیم چی میشه اگه حل شد که خیلی خوبه اگه هم نشد که این 2-3 هفته هم صبر میکنیم میریم از جای دیگه سرویس میگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ظاهرا فن آوا تو منطقه ما سرویس میده.می خواستم بدونم چه جور شرکتیه و خدماتش چه جوریه ؟
    فن آوا خوبه ولی...
    برو ببین اگه مخابرات تومنطقتون ارائه میده ازمخابرات بگیر
    جدیدا محدودیت سرعتشو برداشته و تا 512 هم میده البته نامحدود
    قیمتش هم مفته 512 نامحدود 20,000 تومن!!!!!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

اقای اخگری بله. بنده خدا اون دفعه موبایلشو شخصا بهم داد که اگه مشکلی پیش اومد با خودشون تماس بگیرم
    من میدونم اسمو ولی نمیگم . برای روز مبادا گذاشتمش
    حالا وقعا میدین اون 1 گیگ رو؟ توی توضیحاتش چی میخواین می نویسین اونوخ؟ مثلا "حدس زدن اسم من" ؟

بعدش عمرا نتونی ترک کنی تکه کلامو. به این راحتی ها نمیشه ترک کرد. از ترک اعتیاد بدتره. من تجربشو دارم
    ولی اگرم ترک نکنی تابلو میشی باید 1 گیگ به همه بدی
    گفتم كه اخگري جزو معدود ادمايي كه من مخلصشم دربست
    در مورد تكه كلام راست ميگي همين امروز اصلا حواسم نبود 100بار گفتم الان كه نوشتتو ديدم يادم افتاد
    حالا هركسي بگه فاميليه من كيه اول از همه بگه نه اينكه همه بگن بهش يك گيگ ميدم باور كنيد يك گيگ شارژ ميزنم براش تو توضيحاتشم يه چيزي مينويسيم ديگه
    مثلا چميدونم احتساب شبانه ( يعني شبانه كانكت شده و پول افتاده و الان من برگشت زدمش) اينطوري

10. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یکی از کسانی که من باهاش مشکل داشتم خانم عباسی بود
    انگار از جیب اون کم میشه یه لطف در حق کسی بکنه
    در ضمن شما میتونی کسی رو بزاری رو سرویس T در جایی که این پوشش رو ندارین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •