تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 399 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان کسی میدونه تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد کی اعلام میشه ؟
    دوست عزیز نمیدونم چرا اصلا نمیگردین انجمنو
    بار ها و بارها این سوال پرسیده شده تو تاپیک مخصوص دانشگاه آزاد ...

اصلا معلوم نیست که تکمیل ظرفیت کی میاد
    چون یه سری بحثایی پیش اومده بین دکتر جاسبی و مسولین دولتی
    مسولین دولتی میگن ما میخوایم دانشجو دانشگاه دولتی بیشتر بشه و شاید تکمیل ظرفیت آزاد اصلا اعلام نشه
    دکتر جاسبی هم میگه من هنوز دانشجو میخوام و دانشگاه ها اعلام نیاز کردن
    به هر حال اگه اعلام بشه واسه این ترم که نمیشه میره واسه ترم مهر که اونم شهریور ماه اعلام میشه
    80 درصد احتمال داره که اعلام بشه

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشكر از دوست عزيز نادر1368

من هر 3 دفترچه رو نگاه كردم .. كارشناسي ناپيوسته گرافيك فقط دانشگاه علمي - كاربردي داره

البته من دفترچه هاي سراسري و آزاد و علمي - كاربردي امسال (1387) رو نگاه كردم .. شايد سالهاي قبل بوده و امسال نيست
    هست ...مگه میشه نباشه ؟؟ فکر کنم اوون دفترچه هایی که شما نگاه کردین دفترچه کارشناسی سراسری بوده که تیرماه کنکورشه نه ؟
    اونی که من میگم کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته است که مرداد ماه برگزار میشه !!!
    خب شما مثل اینکه نمی دونین و باید از جای دیگه جواب سوالمو بگیرم .. ممنون از وقتی که گذاشتین
    Last edited by feefy; 18-02-2009 at 13:57.

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

2

هست ...مگه میشه نباشه ؟؟ فکر کنم اوون دفترچه هایی که شما نگاه کردین دفترچه کارشناسی سراسری بوده که تیرماه کنکورشه نه ؟
    اونی که من میگم کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته است که مرداد ماه برگزار میشه !!!
    خب شما مثل اینکه نمی دونین و باید از جای دیگه جواب سوالمو بگیرم .. ممنون از وقتی که گذاشتین
    نه خير دوست عزيز بنده دفترچه هاي كارشناسي ناپيوسته (كارداني به كارشناسي) سراسري و آزاد و علمي كاربردي سال 87 رو نگاه كردم

ديگه اينقدر عقلم ميرسه كه دفترچه كنكور سراسري (كارشناسي پيوسته) كه بچه هاي ديپلمه ميدن رو نگاه نكنم ... در ضمن تو اون دفترچه سراسري كه تيرماه امتحانش برگزار ميشه خبري از رشته نيست و فقط ثبت نام و بس ... پس از اعلام نتايج دفترچه دومي مياد كه رشته ها توشه

جهت اطلاع :

رشته اي مثل it (فناوري اطلاعات) كارشناسي ناپيوسته نداره .. نه تو آزاد و نه تو سراسري و نه تو علمي كاربردي ... پس زياد تعجب نكنيد كه گرافيك نيست ... (مگه ميشه نباشه : بله داداش تو ايران هر اتفاقي ميشه و امكان داره)

به هر حال از هر كي كه ميخوايد سوالتونو بپرسيد .. من تا اين حد اطلاعات داشتم كه گفتم
    Last edited by vahid_203; 19-02-2009 at 01:16.

5. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahrokhjooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،من امسال ميخوام كنكور سراسري كارداني به كارشناسي رو شركت كنم،كارداني مكانيك دارم
    از دانشگاه جامع،گرايش كنترل كيفي قطعات خودرو
    لطف ميكنيد منو راهنمايي كنيد كه بايد جه دروسي رو بخونم
    اصلا چه جوري بخونم كه خودمو تا آزمون آماده كنم
    چه كتاب تست هايي رو بزنم؟
    اگه لازمه كلاس برم؟
    من هيچ كسو ندارم كه راهنماييم كنه
    بهم بگيد دفترچه ثبت نام اسفند ماه ميآد؟
    من اين سوالاتو 2_3بار از سايت تبيان پرسيدم ولي بهم جواب ندادن خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان،من امسال ميخوام كنكور سراسري كارداني به كارشناسي رو شركت كنم،كارداني مكانيك دارم
    از دانشگاه جامع،گرايش كنترل كيفي قطعات خودرو
    لطف ميكنيد منو راهنمايي كنيد كه بايد جه دروسي رو بخونم
    اصلا چه جوري بخونم كه خودمو تا آزمون آماده كنم
    چه كتاب تست هايي رو بزنم؟
    اگه لازمه كلاس برم؟
    من هيچ كسو ندارم كه راهنماييم كنه
    بهم بگيد دفترچه ثبت نام اسفند ماه ميآد؟
    من اين سوالاتو 2_3بار از سايت تبيان پرسيدم ولي بهم جواب ندادن خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد؟
    سلام دوست عزیز
    شما بهتره به یه کتابخونه مراجعه کنی و بگی چه کتابایی میخوای و بخری ( کتابای رشته ای که میخوای شرکت کنی مخصوص کنکور )
    در مورد خوندنم نباید زیادی به خودت فشار بیاری بهتره از دروس عمومی شروع کنی روزی 7 یا 8 ساعت هم کافیه واسه اولش
    کلاس هم بستگی به خودت داره که بری یا نه ...
    دفترچه هم 23 فروردین 88 میاد

8. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mahrokhjooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرشيد جونم الهي قربونت برم مرسي از راهنماييت
    آخه اول كه شروع كنم به خوندن دروس عمومي تا زمان امتحان يادم ميره
    به نظر بهتره از ابتدا از دروس تخصصي شروع كنم،چه طوره؟راستي عزيزه دلم امتحان كنكور چه تاريخي برگزار ميشه؟
    اگه امكان داره ميشه منو راهنماي كني كه بايد حدود چه در صد هايي رو بزنم تا رشته خودم مكانيك قبول بشم؟
    اصلا انتخاب رشته هاش چه جوريه؟مثل كارشناسي پيوسته است؟رقابت زياده؟يا كه پذيرش اسونه؟
    واقعا ازت ممنونم دوستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

vahid_203 خب ببین جووش نیار...منم گفتم هرکی میدونه بیاد بگه ... شما هم از چیزی که مطمئن نیستی با قاطعیت نگو نیست ... یه نگاه سایت سنجش بندازی میبینی ... منم گفتم شاید اینجا کسی شرکت کرده کمکم کنه همین

آخر فروم باز Mehdi.KinG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    [ گــلــسـتـان ایـــــران ]

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز

من امسال دارم براي كارداني به كارشناسي كامپيوتر ميخونم ظرفيت كلي 500 تا يعني فقط تا رتبه 500 قبول ميشن ؟

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

9

vahid_203 خب ببین جووش نیار...منم گفتم هرکی میدونه بیاد بگه ... شما هم از چیزی که مطمئن نیستی با قاطعیت نگو نیست ... یه نگاه سایت سنجش بندازی میبینی ... منم گفتم شاید اینجا کسی شرکت کرده کمکم کنه همین
    يعني چي جوش نيار ؟؟؟ مگه من چي گفتم ؟؟

من امسال (1387) تو امتحان كارشناسي ناپيوسته هر 3 دانشگاه (سراسري - آزاد - علمي كاربردي) شركت كردم و هر 3 دفترچه الان جلو چشممه ... براي بار سوم نگاه كردم .. گرافيك نيست

برادر عزيز من مطمئنم ( تو دفترچه كارشناسي ناپيوسته سال 1387 سراسري و آزاد رشته اي به نام گرافيك وجود نداره) .. نيست نيست

اگر دقت كنيد من در پست هاي قبلي گفتم شايد سالهاي قبل بوده و امسال نبوده ...

تو سايت سنجش چي نوشته ؟ نوشته هست ؟ نوشته رشته گرافيك تو كارشناسي ناپيوسته 1387 بوده ؟ لطف كن لينكشو بده نگاه كنم تا يه شكايت به سنجش بفرستم كه چرا دروغ نوشته وقتي تو دفترچه نبوده ؟؟

از دوستان اگه كسي امتحان كارشناسي ناپيوسته سراسري و يا آزاد داده بياد بگه كه نيست .. و اين دوستمون بفهمه كه من دروغ نگفتم

13. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دوستان اگه كسي امتحان كارشناسي ناپيوسته سراسري و يا آزاد داده بياد بگه كه نيست .. و اين دوستمون بفهمه كه من دروغ نگفتم
    منم گفتم که نیست ایشون میخواد بزور بگه هست!منم هر سه دفترچه رو نگاه کردم فقط علمی کاربردی کارشناسی ناپیوسته گرافیک دانشجو پذیرش میکند هیچ اثری از گرافیک در کارشناسی ناپیوسته دولتی و ازاد نمیبینم این دوستمون حتما منظورش ازمون سراسری هستش!اونم اگه پیش دانشگاهی یکی از گروه های اموزشی رو داشته باشی و کتاب های گروه اموزشی هنر رو مطالعه کنی میتونی اگر قبول شدی تو انتخاب رشته کارشناسی پیوسته گرافیک رو انتخاب کنی دفترچه های ثبت نامی کارشناسی ناپیوسته سال بعد هنوز نیومده!تا ببینیم هست یا نه!

15. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •