با سلام
من به تازگی یه n73 خریدم بعضی جاها موقع فیلم برداری باهاش یه صدای دیززززززززز رو صدای فیلم گرفته شده میفته ممنون میشم اگه بگید مشکل از چیه؟
با سلام
من به تازگی یه n73 خریدم بعضی جاها موقع فیلم برداری باهاش یه صدای دیززززززززز رو صدای فیلم گرفته شده میفته ممنون میشم اگه بگید مشکل از چیه؟
کلا n73 در کنار ویژگی های منحصر به فردش مشکلات خیلی زیادی داره که اصلا جای نگرانی نداره. و همشون به راحتی قابل برطرف کردن هستند
من خودم وقتی گوشی رو خریدم چند تا مشکل اساسی داشت.
1- موقع فیلمبرداری یه صدای ویز ویز همیشه توش بود
2-سرعتش تو انتقال پوشه ها مخصوصا تو اس ام اس ها خیلی کم بود که گریه آور بود
3-موقع مکالمه وقتی اسپیکر رو روشن می کردیم صدای اسپیکر بسیار ضعیف بود
اما خیلی راحت با یه آپدیت نیم ساعته (البته با اینترنت پر سرعت) تمام مشکلاتش برطرف شد و الان هم خیلی راضی هستم از خریدش.
شما اگه آپدیت کنی مشکلت حل میشه.
یعنی مال من که حل شد.![]()
کلا n73 در کنار ویژگی های منحصر به فردش مشکلات خیلی زیادی داره که اصلا جای نگرانی نداره. و همشون به راحتی قابل برطرف کردن هستند
من خودم وقتی گوشی رو خریدم چند تا مشکل اساسی داشت.
1- موقع فیلمبرداری یه صدای ویز ویز همیشه توش بود
2-سرعتش تو انتقال پوشه ها مخصوصا تو اس ام اس ها خیلی کم بود که گریه آور بود
3-موقع مکالمه وقتی اسپیکر رو روشن می کردیم صدای اسپیکر بسیار ضعیف بود
اما خیلی راحت با یه آپدیت نیم ساعته (البته با اینترنت پر سرعت) تمام مشکلاتش برطرف شد و الان هم خیلی راضی هستم از خریدش.
شما اگه آپدیت کنی مشکلت حل میشه.
یعنی مال من که حل شد.![]()
درسته، با آپدیت بیشتر مشکلات کوچک گوشی حل می شه.ولی یادت باشه اگه خواستی آپدیت کنی با اینترنت پر سرعت این کار رو بکن و حتما از اطلاعات گوشی روی مموری کارت بکآپ بگیر.
اگه آپديت كنم آيا اطلاعات داخل گوشيم مثل شماره تلفن ها پاك ميشه يا نه؟
آره پاک میشه. از کانتکت هات یه بک آپ روی کامپیوترت بگیر.
سعی کن مموریت رو فرمت کنی.
البته الزامی نیست. ولی برنامه هایی که قبلا نصب کردی اصلا توی فریم ور جدید خوب جواب نمی ده
آره، پاک میشه.ولی به راحتی می تونی اطلاعان فون مموری رو روی مموری کارت بکآپ بگیری...
روي lcd گوشيم يه خط سفيد تقريبآ يك سانتي جديدآ ديده ميشه هر كار ميكنم كه پاك بشه نميشه فكر كنم از داخل lcd باشه آيا مربوط به تنظيمات گوشي هست يا گوشيم خراب شده؟
وقتی گوشی خاموش باشه خطه میره؟
شاید خش افتاده...اگه در حال خاموشی خطه باشه یعنی خشه...
موقعي كه دارم فيلمبرداري ميكنم خيلي تابلو ديده ميشه اما موقعي كه گوشي خاموشه اصلآ ديده نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)