بازی های پلی 2 دیگه عرضه نمیشه و در واقع دیگه بازی براش ساخته نمیشه و همه دارن روی ps3 کار میکنن دیگه حالا شما هر بازی خواستی از ps2 با من تماس بگیر و بگو چی می خوای تا برات ردیف کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی های پلی 2 دیگه عرضه نمیشه و در واقع دیگه بازی براش ساخته نمیشه و همه دارن روی ps3 کار میکنن دیگه حالا شما هر بازی خواستی از ps2 با من تماس بگیر و بگو چی می خوای تا برات ردیف کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست محترم
من وقتی حرفی رو میزنم دلیل دارم
من تمامی version های این emulator و plug in های اون رو گرفتم و سال هاست دارم با version هاش کار میکنم
سیستمم هم خیلی بالاتر از اونهایی که گفتینه و اصلا ربطی به سیستم نداره
مهم اون core مربوط به emulator هست که به دلیل ساختار پیچیده معماری emotion engine داخل ps2 هنوز desinger نتونستن درست حسابی تحویل ملت بدنش
درسته که هر version بهتر از قبل شده
ولی هنوز خیلی خیلی هم از نظر texture هم fps هم bug فاصله داره با خود console
راجع به اون 2 بازی هم مطمنا اگه تو یک اتاق روی ps2 و pc اجرا کنید
برتری عظیم ps2 از هر فاکتوری کاملا مشهوده
pc کلا اوضاعش مشخصه چه برسه بخواد emulator هم باشه
بحث رو دیگه ادامه نمیدم
موفق باشید
خوب اینجور چیزا زمان میبره تا خوب خود کنسول فروشش رو کنه بعدتا بیاد طول میکشه مثه بازی های کنسول های قدیمی که الان دیگه همشون روی پی 30 اومده و مثلا الان همین تیم که تقربا کارشش روی پلی 2 تموم شده داره روی پلی 3 کار میکنه برای شبیه سازی!!!!!!!!!!!!یه مزیت های هم دارن که الان حوصلشو ندارم بگم بعدا میام توضیح میدم
و اینم بگم که الان پلی 2 خیلی خوب شده و مثه کره روی پی سی دیگه ردیفه و میتونید حالشو ببرید
دوست عزیز اقا پدرام از شما خواستن که به بحث ادامه ندید!
ببینید الان این تاپیک مخصوص PS2 هست
ما توی تاپیک GOD OF WAR میریم میگن شبیه سازتوی تاپیک PS2 میایم میگن شبیه ساز و توی تاپیک شبیه ساز ها هم که میریم میگن شبیه ساز.پس لطفا این بحث شبیه ساز رو ادامه ندن دوستان در این تاپیک!
باید بگم یه شبیه ساز به هیچ عنوان اون تجربه ای رو که PS2 به آدم میده نخواهد داد.مثلا من بشینم یه جای راحت دسته های PS2 رو بگیرم دستم دوستمم کنارمه.بشینیم TEKKEN 5 بازی کنیم و کل کل کنیم و از طرفی شوک دسته های PS2 هم هر لحظه شور و اشتیاق مارو بیشتر می کنه!تا اینکه بخوایم بشینیم جلوی یه مانیتور روی یه صندلی با کیبورد یا فوقش دسته بازی کنیم(دسته های PS2 به وسیله ی رابط هایی به PC میخوره)
نکته ی بعدی اینه که هرگز مشکلات شبیه ساز ها که شامل بیرون پریدن از بازی و هنگ کردن و ... هست تمام نخواهد شد
و آخرین نکته برتری به کاملا محسوس PS2 هست.مطمئنا به هیچ عنوان کیفیت بازی های PS2 بر روی PC به PS2 نخواهد رسید
درباره ی PS3 هم باید بگم اونا اگه می تونن اول PS3 رو کپی خور کنن لازم به ساختن شبیه ساز نیست!شما هم مطمئن باشید هیچ وقت این اتفاق نمیفته
بنده قصد بی احترامی ندارم دوست من
شما هم دوست عزیز من هستید
ولی واقعیت حاشا نداره
مطمئنا هر کسی بگه شبیه سازPC بهتره PS2 رو تجربه نکرده.پس بهتره این رو به خودمون تلقین هم نکنیم
بعضی وقتا پذیرش واقعیت سخته ولی آدم باید تحمل شنیدن واقعیت رو داشته باشه هرچند بر خلاف نظرش باشه.
از همه و مخصوصا از شما معذرت خواهی می کنم دوست عزیز
امیدوارم منو ببخشید
موفق باشید
یعنی شبیه ساز بهتر از خود دستگاه اجرا کنه ؟ جل الخالق !
تنها مزیتی که این شبیه سازها دارن اینه که میشه بازی رو هر لحظه دلت خواست سیو کنی
که اونم معمولا تر میخوره تو بازی و بیمزه میشه.
من هم موافقم که هیچچی جای خود کنسول رو نمیگیره.
والا چی بگم یحی و تقی جون
من کلی از وقتم و پولم رو صرف همین تحقیق کردم و نه تنها خودم بلکه روی چند تا سیستم به این نتیجه که گفتم رسیدم
حالا یک سری میان میگن مرغ یک پا داره
بهتره ادامه ندیم
هر کی هر جا راحته بشینه بازی کنه
موفق باشید
زین پس پست های بی ربط با این تاپیک پاک میشن ! شبیه سازها تاپیک دارن !
ولی نظرات جالبی مشاهده شد !
سلام دوستان ترخدا خواهش میکنم اگه کسی بازی به اسم Xena برای پی اس 2 میشناسه یه لینک خریدی چیزی به ما بده.دو ماهه من دنبال این بازی میگردم بیچاره شدم.ترخدا کمک کنید.
حس نوستالژی من گل کرده، چند وقت پیش یه جایی خوندم که برا پی اس2 یه دی وی دی وجود داره که کل بازی های کنسول سگا توشه،اگه امکان داره می خواستم ازتون جویا شم ببینم یه همچین چیزی وجود داره؟؟؟
اگه هست یه اطلاعاتی راجعش بدین
ممنونم
خیلی وقته هست دوست من ولی نه همه بازیها بلکه تعدادی از بازیها رو داره.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)