تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 165 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1649

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث در مورد Play Station 2 (فقط در اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هنوز هم براي ps2 بازي ساخته ميشه و از بورس نيافتاده.
    و در ماه هاي جولاي آگوست و سپتامبر و .... جمعا 16 بازي براي ps2 عرضه شده و خواهد شد.

براي پيدا كردن سايت هايي كه بازي مي فروشن كافيه در اينترنت كمي جستجو كنيد.
    بازی های پلی 2 دیگه عرضه نمیشه و در واقع دیگه بازی براش ساخته نمیشه و همه دارن روی ps3 کار میکنن دیگه حالا شما هر بازی خواستی از ps2 با من تماس بگیر و بگو چی می خوای تا برات ردیف کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب تا حدودی درست میگی حالا که ارزون شدن خوب آره اول باید بری برا سیستمت یه cpu 2 هسته ای بگیری و ارتقا بدی تا بتونی پلی 2 ها رو بیاری ولی خوب الان شبیه سازا خیلی خوب شدن و حرفتو قبول ندارم که میگی درست حسابی نیومده و الان pcsx2 جدید با ورژن های جدید و پلاگین ردیف اومده که........... و با کیفیت عالی و حتی بهتر میتونی با این گرافیک های جدید بازی هارو بیاری و لذت ببری خلاصه من الان کل کنسولارو شبیه سازی کردم روی سیستم و بازی های پلی 2 و 1 رو هم دارم هر کی میخواد
    منخودم دارم god of war2 . gta رو با کیفیت و سرعت عالی بازی میکنم
    سیستممو میزارم که بدونیدبعدا اینم لینک آخرین ورژن برنامه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست محترم
    من وقتی حرفی رو میزنم دلیل دارم
    من تمامی version های این emulator و plug in های اون رو گرفتم و سال هاست دارم با version هاش کار میکنم
    سیستمم هم خیلی بالاتر از اونهایی که گفتینه و اصلا ربطی به سیستم نداره
    مهم اون core مربوط به emulator هست که به دلیل ساختار پیچیده معماری emotion engine داخل ps2 هنوز desinger نتونستن درست حسابی تحویل ملت بدنش
    درسته که هر version بهتر از قبل شده

ولی هنوز خیلی خیلی هم از نظر texture هم fps هم bug فاصله داره با خود console

راجع به اون 2 بازی هم مطمنا اگه تو یک اتاق روی ps2 و pc اجرا کنید
    برتری عظیم ps2 از هر فاکتوری کاملا مشهوده

pc کلا اوضاعش مشخصه چه برسه بخواد emulator هم باشه

بحث رو دیگه ادامه نمیدم

موفق باشید

3. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست محترم
    من وقتی حرفی رو میزنم دلیل دارم
    من تمامی version های این emulator و plug in های اون رو گرفتم و سال هاست دارم با version هاش کار میکنم
    سیستمم هم خیلی بالاتر از اونهایی که گفتینه و اصلا ربطی به سیستم نداره
    مهم اون core مربوط به emulator هست که به دلیل ساختار پیچیده معماری emotion engine داخل ps2 هنوز desinger نتونستن درست حسابی تحویل ملت بدنش
    درسته که هر version بهتر از قبل شده

ولی هنوز خیلی خیلی هم از نظر texture هم fps هم bug فاصله داره با خود console

راجع به اون 2 بازی هم مطمنا اگه تو یک اتاق روی ps2 و pc اجرا کنید
    برتری عظیم ps2 از هر فاکتوری کاملا مشهوده

pc کلا اوضاعش مشخصه چه برسه بخواد emulator هم باشه

بحث رو دیگه ادامه نمیدم

موفق باشید
    خوب اینجور چیزا زمان میبره تا خوب خود کنسول فروشش رو کنه بعدتا بیاد طول میکشه مثه بازی های کنسول های قدیمی که الان دیگه همشون روی پی 30 اومده و مثلا الان همین تیم که تقربا کارشش روی پلی 2 تموم شده داره روی پلی 3 کار میکنه برای شبیه سازی!!!!!!!!!!!!یه مزیت های هم دارن که الان حوصلشو ندارم بگم بعدا میام توضیح میدم
    و اینم بگم که الان پلی 2 خیلی خوب شده و مثه کره روی پی سی دیگه ردیفه و میتونید حالشو ببرید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

خوب اینجور چیزا زمان میبره تا خوب خود کنسول فروشش رو کنه بعدتا بیاد طول میکشه مثه بازی های کنسول های قدیمی که الان دیگه همشون روی پی 30 اومده و مثلا الان همین تیم که تقربا کارشش روی پلی 2 تموم شده داره روی پلی 3 کار میکنه برای شبیه سازی!!!!!!!!!!!!یه مزیت های هم دارن که الان حوصلشو ندارم بگم بعدا میام توضیح میدم
    و اینم بگم که الان پلی 2 خیلی خوب شده و مثه کره روی پی سی دیگه ردیفه و میتونید حالشو ببرید
    دوست عزیز اقا پدرام از شما خواستن که به بحث ادامه ندید!
    ببینید الان این تاپیک مخصوص PS2 هست
    ما توی تاپیک GOD OF WAR میریم میگن شبیه سازتوی تاپیک PS2 میایم میگن شبیه ساز و توی تاپیک شبیه ساز ها هم که میریم میگن شبیه ساز.پس لطفا این بحث شبیه ساز رو ادامه ندن دوستان در این تاپیک!
    باید بگم یه شبیه ساز به هیچ عنوان اون تجربه ای رو که PS2 به آدم میده نخواهد داد.مثلا من بشینم یه جای راحت دسته های PS2 رو بگیرم دستم دوستمم کنارمه.بشینیم TEKKEN 5 بازی کنیم و کل کل کنیم و از طرفی شوک دسته های PS2 هم هر لحظه شور و اشتیاق مارو بیشتر می کنه!تا اینکه بخوایم بشینیم جلوی یه مانیتور روی یه صندلی با کیبورد یا فوقش دسته بازی کنیم(دسته های PS2 به وسیله ی رابط هایی به PC میخوره)
    نکته ی بعدی اینه که هرگز مشکلات شبیه ساز ها که شامل بیرون پریدن از بازی و هنگ کردن و ... هست تمام نخواهد شد
    و آخرین نکته برتری به کاملا محسوس PS2 هست.مطمئنا به هیچ عنوان کیفیت بازی های PS2 بر روی PC به PS2 نخواهد رسید
    درباره ی PS3 هم باید بگم اونا اگه می تونن اول PS3 رو کپی خور کنن لازم به ساختن شبیه ساز نیست!شما هم مطمئن باشید هیچ وقت این اتفاق نمیفته
    بنده قصد بی احترامی ندارم دوست من
    شما هم دوست عزیز من هستید
    ولی واقعیت حاشا نداره
    مطمئنا هر کسی بگه شبیه سازPC بهتره PS2 رو تجربه نکرده.پس بهتره این رو به خودمون تلقین هم نکنیم
    بعضی وقتا پذیرش واقعیت سخته ولی آدم باید تحمل شنیدن واقعیت رو داشته باشه هرچند بر خلاف نظرش باشه.
    از همه و مخصوصا از شما معذرت خواهی می کنم دوست عزیز
    امیدوارم منو ببخشید
    موفق باشید

6. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی شبیه ساز بهتر از خود دستگاه اجرا کنه ؟ جل الخالق !
    تنها مزیتی که این شبیه سازها دارن اینه که میشه بازی رو هر لحظه دلت خواست سیو کنی
    که اونم معمولا تر میخوره تو بازی و بیمزه میشه.

من هم موافقم که هیچچی جای خود کنسول رو نمیگیره.

8. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزیز اقا پدرام از شما خواستن که به بحث ادامه ندید!
    ببینید الان این تاپیک مخصوص PS2 هست
    ما توی تاپیک GOD OF WAR میریم میگن شبیه سازتوی تاپیک PS2 میایم میگن شبیه ساز و توی تاپیک شبیه ساز ها هم که میریم میگن شبیه ساز.پس لطفا این بحث شبیه ساز رو ادامه ندن دوستان در این تاپیک!
    باید بگم یه شبیه ساز به هیچ عنوان اون تجربه ای رو که PS2 به آدم میده نخواهد داد.مثلا من بشینم یه جای راحت دسته های PS2 رو بگیرم دستم دوستمم کنارمه.بشینیم TEKKEN 5 بازی کنیم و کل کل کنیم و از طرفی شوک دسته های PS2 هم هر لحظه شور و اشتیاق مارو بیشتر می کنه!تا اینکه بخوایم بشینیم جلوی یه مانیتور روی یه صندلی با کیبورد یا فوقش دسته بازی کنیم(دسته های PS2 به وسیله ی رابط هایی به PC میخوره)
    نکته ی بعدی اینه که هرگز مشکلات شبیه ساز ها که شامل بیرون پریدن از بازی و هنگ کردن و ... هست تمام نخواهد شد
    و آخرین نکته برتری به کاملا محسوس PS2 هست.مطمئنا به هیچ عنوان کیفیت بازی های PS2 بر روی PC به PS2 نخواهد رسید
    درباره ی PS3 هم باید بگم اونا اگه می تونن اول PS3 رو کپی خور کنن لازم به ساختن شبیه ساز نیست!شما هم مطمئن باشید هیچ وقت این اتفاق نمیفته
    بنده قصد بی احترامی ندارم دوست من
    شما هم دوست عزیز من هستید
    ولی واقعیت حاشا نداره
    مطمئنا هر کسی بگه شبیه سازPC بهتره PS2 رو تجربه نکرده.پس بهتره این رو به خودمون تلقین هم نکنیم
    بعضی وقتا پذیرش واقعیت سخته ولی آدم باید تحمل شنیدن واقعیت رو داشته باشه هرچند بر خلاف نظرش باشه.
    از همه و مخصوصا از شما معذرت خواهی می کنم دوست عزیز
    امیدوارم منو ببخشید
    موفق باشید
    یعنی شبیه ساز بهتر از خود دستگاه اجرا کنه ؟ جل الخالق !
    تنها مزیتی که این شبیه سازها دارن اینه که میشه بازی رو هر لحظه دلت خواست سیو کنی
    که اونم معمولا تر میخوره تو بازی و بیمزه میشه.

من هم موافقم که هیچچی جای خود کنسول رو نمیگیره.
    والا چی بگم یحی و تقی جون
    من کلی از وقتم و پولم رو صرف همین تحقیق کردم و نه تنها خودم بلکه روی چند تا سیستم به این نتیجه که گفتم رسیدم
    حالا یک سری میان میگن مرغ یک پا داره

بهتره ادامه ندیم
    هر کی هر جا راحته بشینه بازی کنه

موفق باشید

10. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

زین پس پست های بی ربط با این تاپیک پاک میشن ! شبیه سازها تاپیک دارن !

ولی نظرات جالبی مشاهده شد !

12. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان ترخدا خواهش میکنم اگه کسی بازی به اسم Xena برای پی اس 2 میشناسه یه لینک خریدی چیزی به ما بده.دو ماهه من دنبال این بازی میگردم بیچاره شدم.ترخدا کمک کنید.

داره خودمونی میشه PROJECT NATAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حس نوستالژی من گل کرده، چند وقت پیش یه جایی خوندم که برا پی اس2 یه دی وی دی وجود داره که کل بازی های کنسول سگا توشه،اگه امکان داره می خواستم ازتون جویا شم ببینم یه همچین چیزی وجود داره؟؟؟

اگه هست یه اطلاعاتی راجعش بدین

ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

حس نوستالژی من گل کرده، چند وقت پیش یه جایی خوندم که برا پی اس2 یه دی وی دی وجود داره که کل بازی های کنسول سگا توشه،اگه امکان داره می خواستم ازتون جویا شم ببینم یه همچین چیزی وجود داره؟؟؟

اگه هست یه اطلاعاتی راجعش بدین

ممنونم
    خیلی وقته هست دوست من ولی نه همه بازیها بلکه تعدادی از بازیها رو داره.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •