چرا که نه !!!
چرا که نه !!!
به نظر من برای سیستم شما این پاور مناسب نیست.سلام دوستان
این پاور(Green GP535A) برای این سیستم مناسبه ؟
Intel E8400
ASUS P5Q deluxe
HD 4870
4 gig ram
البته با اورکلاک سی پی یو.
680 میتونه بهترین انتخاب برای شما باشه.
این انتخاب خیلی محافظه کارانه است!
بله خوب جواب میده البته میتونی بهترش رو بگیری
نوشته شده توسط markIII [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این پاور(Green GP535A) برای این سیستم مناسبه ؟
Intel E8400
ASUS P5Q deluxe
HD 4870
4 gig ram
البته با اورکلاک سی پی یو
مادربرد پر مصرف - 4 گیگ رم - کارت گرافیک پر مصرف با حرارت زیاد که احتیاج به خنک کنندگی با فن های مناسب داره.این انتخاب خیلی محافظه کارانه است!
در کنار اورکلاک قطعات.
مگه اینا همه چقدر مصرفشونه ؟؟با کمترش هم جواب میده، گرافیک 110 وات و سی پی یو 120 یا 130 واتو....
حداقل پاور پیشنهاد شده برای کارتی مثل 4870 پاور 500 واته این دوستمون سیستم نسبتا سنگینی داره اگر کمی هم بخواد اور کنه بنظرم یه پاور قوی تر بگیره بهتره یه پاور 600 وات هم خوبه همیشه یه 50-100 واتی باید از مصرف احتمالی سیستمت بیشتر بگیری (15-20 درصد) چون هم راندمان پاورهای هیچکدوم 100% نیست هم پاور در طی مدت زمان افت توان داره که البته اون بستگی به کیفیت ساخت پاور هم داره .
Last edited by Bracket; 30-07-2008 at 14:02.
درسته.در نگاه اول یک پاور 300 واتی هم کار این سیستم رو راه می اندازه.ولی ما قصد داریم بهترین انتخاب رو داشته باشیم طوری که سیستم در بدترین شرایط ممکن ( رندرهای کاملا سنگین - راین چند برنامه سنگین و ...) براحتی و اطمینان کامل از نظر پاور مشکلی نداشته باشیم.پاور پیشنهادی برای کارت 4870 بالای 500 هست.مگه اینا همه چقدر مصرفشونه ؟؟با کمترش هم جواب میده، گرافیک 110 وات و سی پی یو 120 یا 130 واتو....
درست میگید" منم عرض کردم جواب میده ولی میتونید بهترش رو بگیرید"
من خودم از gp1030b استفاده میکنم و این مدل رو به همه پیشنهاد میکنم
سپاس از همه دوستان برای راهنمای تون.
پس حتما این مدل رو میخرم.Green GP680B
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)