اینجا فقط در مورد cpu بحث میشه
با توجه به این که 600 تومن داری شما
میتوی cpu : e4600 ببندی 107 تومن
بقیه قطعات هم تو تایپیک خودشون.
پیشنهاد میکنم مانیتور رو هم نگهدار
اینجا فقط در مورد cpu بحث میشه
با توجه به این که 600 تومن داری شما
میتوی cpu : e4600 ببندی 107 تومن
بقیه قطعات هم تو تایپیک خودشون.
پیشنهاد میکنم مانیتور رو هم نگهدار
میشه دلایلتون رو هم بنویسید؟
در چه مورد؟
E2180 يا اوركلاك؟
به نظر شما الان زمان مناسبي براي ارتقاي كامپيوتر هست و كي اينتل سوكتهاش رو دوباره تغيير ميده ؟
abit ip 35 الان چه قيمته و گارانتيش چيه ؟
و آيا از نظر عمر و كيفيت مين abit به gig يا asus ميرسه يا نه؟
ممنون
Last edited by s-b; 02-06-2008 at 20:26.
من راهنمايي ميخوام
راستيتش تازه كار هستم ميخوام ببينم توي بازار چي تو بورس وبه مردم بيشتر مي فروشند
يعني كلا فروشگاه ها وشركت ها براي مردم واداره جات چه قطعاتي رو ميبندند چه مدلي توي مد است
براي CPU چه مدلي خوب است
دوهسته ويا معمولي
AMD & Intel
4و5 مدل رو بگيد با حدود قيمت كه اونها رو برم تهيه كنم
- در مورد جفتش، اساسا E2180 در مقابل پردازنده هایی مانند AMD 4800+ (غیر از اورکلاک) چه مزیت هایی دارد؟
- با توجه به مقدار بسیار محدود حافظه ی سطح دو (1 مگابایت ) این پردازنده ، توی پردازش های سنگین تر مثل encoding و decoding فایل های تصویری و صوتی کم نمی آورد؟
- هم چنین باس 800 این سری پردازنده ها در مقایسه با CORE 2DUO ها مشکل ساز نمیشود ( با توجه به این که اورکلاک رو هم منطور کردید)
- مناسب ترین CORE 2DUO که می توانم بخرم از لحاظ کارایی/قیمت کدام است و چه قیمتی دارد؟
- آیا مادربردی که معرفی کردید تا چه حد از قدرت اورکلاک برخوردار است (ّبه پای P5K - که البته فکر کنم از این مادربرد پیشنهادی شما گرونتر باشه) میرسه؟
- در آخر میشه یه قیمت از پردازنده های مناسب AMD و intel در اختیارم قرار بدید.
واقعا متشکر می شوم به سوالاتم -هم شما دوست عزیز و هم مدیران دیگه ای که در این زمینه تخصص و تجربه دارند- پاسخگو باشید.
با تشکر
Last edited by M659; 03-06-2008 at 12:00.
سلام به همگی !!
آقا میخواستم بدونم با فرض داشتن بودجه کافی برای خرید سی پی یو های نسبتا قوی و کارآمد برای سیستمی که قراره بازی های سنگین رو اجرا بکنه بین دو مدل Q6600 و E-8400 کدوم مدل ارجحیت داره ؟؟
و دوم اینکه درسته که میگن سی پی یو هایی که برپایه فناوری 45 نانومتری ساخته شده اند نسبت به سی پی یو های 65 نانومتری گرمای کمتری تولید میکنند ؟؟
ممنون میشم اگه یه توضیحی لطف کنید !!![]()
اینتل اواخر امسال با معرفی Nehalem سوکتهاش رو هم تغییر می ده. Abit جزو بهترین تولید کننده های مادربورد هست و از نظر کیفیت در کل چیزی نسبت به ASUS یا GIGABYTE کم نداره.
کلا سری Pentium Dual-Core مناسبترین سری ممکن در رده قیمتشون هستند. اگه اورکلاک رو در نظر نگیریم ( که یکی از بهترین خصوصیات E2180 همین اورکلاک هست ) با Athlon X2 4800 خیلی تفاوت Performance در 3D Rendering نداره.
تحت معماری Core Architecture مقدار حافظه L2 Cache اونقدرها توی رندرهای 3D یا حتی Encoding/Decoding تاثیر خیلی زیادی نداره.
در کل همین E2180 گزینه مناسبی برای بازی هست. اگه حتما دنبال اسم Core 2 Duo هستید می تونید به E7200 هم فکر کنید.
در حال حاضر که بازیها اکثرشون برای پردازنده های دو هستی Optimize شدند پردازنده های دو هسته ای با فرکانس بالاتر کارایی بهتری نسبت به پردازنده های چهار هسته ای با فرکانس پایینتر دارند. ولی تقریبا یک سال دیگه این وضع تغییر می کنه.
حق با شماست! پردازنده های 45 نانومتری نسبت به پردازنده های 65 نانومتری خنک تر هستند و گرمای کمتری تولید می کنند!
در حال حاضر بهترين پردازنده از جهت كارائي به قيمت E2180 هست ضمن اينكه قابليت اوركلاك فوق العاده اي داره كش كمتر اون رو هم ميتوني تو اين لينك ببيني كه تاثير چنداني نداره. همچنين باس كمتر تاثير چنداني نداره تازه واسه اوركلاكرها باس كمتر بهتر هست.
پردازنده بعدي از نظر كارائي/قيمت E7200 هست كه البته از اين لحاظ به پاي E2180 نميرسه
و بعدي بدون شك Q6600 هست.
Abit ip35-e هم با اينكه قيمتش 20-25 تومني از asus p5k ,وGA p3ds3l ارزونتره قابلايت اوركلاك فوق العاده اي داره و در سطح اين دو مادربرد يا حتي بيشتر به علت امكان ولت دهي هاي بيشتر واسه اوركلاكرهاي فوق حرفه اي هست.اصلا اين مادربرد واسه اوركلاك ساخته شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و متشکر از جواباتون.
- گفتین که باس کمتر برای اورکلاکر ها مناسب تره ، چرا ؟آیا محدودیت ایجاد نمی کنه (یعنی با توجه به ساپرت کردن این مادربرد از 1333 هرتز میشه با چنین پردازنده ای به این فرکانس مسیر یا نزدیکش رسید؟)
- اگر بخوام اورکلاک کنم ، برای رسیدن به فرکانس های بالا مثل 3.5 احتیاجی به تهیه ی خنک کننده قوی تر هستش؟
- با توجه به این که برای کارهای معمولی مثل وب گردی و غیره به فرکانس بالایی نیاز ندارم آیا نرم افزاری وجود داره که بتونی مثلا اورکلاک کارت گرافیک پروفایل عوض کنی و سرعت پردازنده رو از درون محیط سیستم عامل تغییر بدی؟
- خیلی شنیدم که اورکلاک عمر قطعات رو کم میکنه ، نظر شما در این باره چیه ؟
- در آخر میشه مراجع فارسی/ انگلیسی برای اورکلاک قطعات سیستم معرفی کنید؟
از شما و دیگر دوستان واقعا متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)