سلام
ID من در p30world : Alireza_Shafaei_PCworld
ای دی من در یاهو ولی استفاده نمیکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای دی در گوگل
سلام
ID من در p30world : Alireza_Shafaei_PCworld
ای دی من در یاهو ولی استفاده نمیکنم
ای دی در گوگل
اثر دل سوزاندن
=--=-=-=-=-=-=
حضرت حجه الاسلام و المسلمین جناب حاج اقا فاطمی نیا فرمود :یکی از صالحان برایم نقل کرد:پیرزنی امد خدمت حاج شیخ رجب علی خیاط تهرانی که اهل مکاشفه بود و گفت که پسرم مریض شده هرچه حکیم و دوا کرده ایم بی فایده بوده و تمام اطبا جوابش کرده اند یک فکری بکنید,شیخ سرش را پایین انداخت لحظاتی تامل کردند بعد فرمودند پسرت سلاخ است گفت بله شیخ فرمود خوب نمی شود گفت چرا؟ فرمود بخاطر اینکه گوساله ای را جلوی چشم مادرش کشته و پسر شما دو سه روز بیشتر زنده نیست ,دل سوزانده انهم دل یک حیوانی و ان هم مادرش اه کشیده و می میرد.مادر جوان گفت آشیخ یکاری بکن پسرم نمیرد و بعد شروع به گریه کرد.شیخ فرمود اخه من چیکار کنم دست من نیست که, ایشان دل سوزانده و اه ان حیوان گرفته و بعد ان جوان هم مرد..ببینید این دل یک حیوانی را سوزانده و به این درد گرفتار شده و ان وقت ما دل انسان که اشرف مخلوقات است می سوزانیم و به درد می اوریم وای به حال ان ادمهایی که دل انسانها را می سو زانند جواب خدا را چه
می خواهند بدهند..... امیدوارم مفید واقع بشه
عليرضا شما چت ميكنيد با goldingname چت مي كنيد اخه من اين آي دي را add كردم
راستي عليرضا جان وضعيت بيداري تو خوابتون تو چه موقعيتي هست چتد بار در هفته تو خواب اگاه مي شيد
مهدي جان شما چي هنوز هفته اي 3 بار اگاه مي شيد من كه اگه اگاهي خوبي داشته باشم تجربه ام را مي زارم
همه بزاريد ممنون
سلام دوستان ...
ببخشید که مدتی نیستم . امروز تونستم کانکت بشم و گفتم حالی از دوستان بپرسم.
باز هم باید برای مدتی برم.
تا بعد...
سلام به نايت مار عزيز خوشحالمون كردي اومدي
موفق باشيد
goldingname را فقط برای چت استفاده میکنم!
و میل هایی که از آدم حسابی به من برسه میره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
آگاهی هایم همش در دوره پایانی خواب بوده
دمه صبح یا بعد از ظهر و ....
از آن موقع هم به چیز خاضی نرسیدم که براتون بزارم
آگاهی ها همش یکسان بوده!
مثل بازی GTA میمنونه!
سلام
به به همه تشریف دارند
نایت مار عزیز هم بالاخره افتخار دادند.
دیشب.... قطب.....صبح.....منتظر
سلام دوستان
منم فعلا دارم تمرين ميكنم ببينيم بالاخره تو بيداري ميشه برونفكني كرد يانه اگه به نتيجه اي رسيدم حتما براتون ميزارم
تو خوابم تصاويرو مثل أينه ميبينم چجوري بگم خيلي شفاف و واضحه دوست دارم اشايي كه ميبينم رو بشينم بررسي كنم چند شب قبل دم صبح خواب ديدم روي پشت بوم بودم و داشت برف ميومد بعد نگاه كردم به أسمون ديدم اي بابا أسمون كه صافه و فقط چند لكه ابر توشه شك كردم كه بيدار باشم بعد يه موتوري هم از كنارم رد شد! رو ي پشت بوم موتور!شكم به يقين تبديل شد
ديگه دنباله خواب افتاد دست خودم اول ميخواستم برم يه درسي به موتوريه بدم كه ديگه از رو پشت بوم ما رد نشه ولي يهو ترسيدم بي خيال شدم راستي اكثر احساساتي كه تو بيداري هست و خوابم وجود داره مثل ترس يا درد
مثلا رفتم دستمو تو برفا زدم دستم سر شد ولي من موندم اين احساس سر شدن واسه چيه شايد تلقين پذيري شديد اعصاب از ناخود أگاهمونه
عليرضا جون راست ميگه عين جي تي أ ميمونه بعلاوه احساساتم توش نقش داره همچنين گرافيكش خيلي با لاتره كارت گرافيكي خدا بهمون داده دستش درد نكنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)