درجه وتران براي كسي كه واقعا بازي رو بفهمه زياد هم سخت نيست
فكر نكنم يه سال طول بكشه![]()
درجه وتران براي كسي كه واقعا بازي رو بفهمه زياد هم سخت نيست
فكر نكنم يه سال طول بكشه![]()
نه عزیز مثال زدم .
آخه هرکی میگه بازی زود تموم میشه کاملا مشخصه که از روی درجه ی ساده رفته .
منم اول این حرفو زدم ولی بعدش که با درجات بالاتر بازی کردم فهمیدم Cod4 واقعی چیه !
حرفتو قبول دارم اما در تمام بازي ها اين گزينه ها وجود داره
به نظر من كسي كه مياد بازي كرايسيس رو روي درجه سختي آخر تموم مي كنم نبايد در COD4 مشكلي داشته باشه
فقط همين![]()
دوست من درسته ولی به نظر شما سبک همه ی بازی ها یکیه ؟حرفتو قبول دارم اما در تمام بازي ها اين گزينه ها وجود داره
به نظر من كسي كه مياد بازي كرايسيس رو روي درجه سختي آخر تموم مي كنم نبايد در COD4 مشكلي داشته باشه
فقط همين
مثلا سبک تیر اندازی COD با Crysis یکیه ؟
معلومه که نه . حتی گیم پلی بازی ها هم متفاوت هست .
به همين خاطره كه اسم سختي رو بهش دادند
در اينكه نوع تيراندازي Crysis و COD4 يكي نيست شكي ندارم اما به نظرم سختي مراحلشون تقريبا يكسان
مثلا سختي آسون كرايسيس با سختي آسان COD4 تقريبا يكيه و يا درجات بالاتر![]()
دوستان من شدیدا نیازمند کمک هستم
من بازی رو خریدم ولی موقعی که میخوام pqrt 8رو از حالت زیپ خارج کنم دستگاهم نمیتونه یکی ازفایلهاش رو از حالت زیپ خارج کنه
خواهش می کنم اگه کسی می تونه اون فایل رو که اسمش رو این زیر نوشتم اپلود کنه و برام بذاره
hunted.ff
مباركه اين بازي ارزش چند بار بازي كردن رو نداره البته به نظر من
![]()
سلام به همه!
راستش من یکم تو این بازی ها عقبم! یعنی بیشتر فوتبال بازی می کنم اما از وقتی این cod2 رو گرفتم خواب و زندگی رو از ما گرفته ! فردا می خوام برم 3 و 4 رو هم بگیرم!
اما سوالی که دارم اینه که این ترینر چیه که شما میگین؟!
دوست عزيز ترينر كار رمز را ميكنه!ولي استفاده از ترينر خيلي راحتتر وبهتر از رمز مثلا شما درحين بازي دكمه 1را ميزنيد تيرهاي شما بي نهايت ميشه با كليد F1 را ميزنيد خون شما بي نهايت ميشه وهرگز نميميريدو...![]()
مرسی از شما
بازی crysis برای پی سی هم هست؟! اخه شنیدم خیلی جذابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)