دستت درد نکنه تنزاد جان .
هکر های اروپایی در حال کار بر وی سیستم و برد کنسول PSP Slim هستند در وحله اول آن ها اعلام کردند 66MB NAND برای psp جدید در نظر گرفته شده که دو برابر نسخه اورجینال و اولیه psp میباشد خبر های بعدی در مورد عملیات هک اعلام خواهخد شد.
برد PSP Slim
![]()
راستی اقا مازیار نماینگی سونی به طور مرتب psp ها رو از طرف خود سونی وارد میکنه و اینجا کپی خورش میکنن تقریبا میتونم بگم هفته ای یه با براشون میاد چون زود میفروشن
درباره GPS هم مثل این که شما اطلاعات کافی نداری برای استفاده از اون فقط باید گیرندشو داشته باشی
سلام بچه ها
من ميخام يه psp بخرم ولي چند تا سوال دارم خواهشن يكي جواب هاي سوال هاي منو بده . متشكرم .
1 - psp value pack رو به من از 240 تا 260 تومن قيمت دادن با يك سال گارانتي . خوبه ؟
2 - من ميتونم تو psp با مثلا 1 يا 2 گيگ رم فيلم كامل با كيفيت vcd بريزم ؟
3 - چقدر احتمال بريك شدن psp وجود داره ؟
متشكرم .
1-اگه PSP value pack با رم 2 گیگ و UMD demo یا یه بازی UMD در حدود 260تا 275 میخوای بگو آدرس بدم
2-آره میشه البته 1 گیگ رو نمیدونم ولی رو 2 گیگ میشه در کل بهتره به 1 گیگ فکر نکنی
3-تقریبا صفر اگه با FLASH 0 دستگاه ور نری و بیشتر در هنگام کپی خور کردن که البته چون اطلاعات کافی در این زمینه ندارم بیشتر نمیگم
سوال اولی رو که نمی دونم ولی دومی وسومی روچرا
با رم 1گیگم می تونی فقط یه دونه فیلم بریزی با فورمت mp4 نه vcd چون پی اس پی فورمت vcd ساپورت
نمی کنه
همونجوری آقای ali_ranger22 گفتن تقریبا 0%
خواهش می کنم![]()
چرا چيزيرو كه نميدونيد جواب ميديداولا كه احتمال بريك شدن psp صفر نيست توي يه سايت اماري گرفته بودن كه از هر500تا psp چهار تاي اونا نرمال بريك ميشن كه اصلا نميشه كاريش كرد البته ميگن ميشه من ديرو ز توي بازار كه رفته بودم يه اقايي گفت كه ميتونه هرنوع بريك رو درست كنه اين ازاين و از هر500تا psp 6 تاي اونا جوري بريك ميشن كه قابل تعمير هستن پس احتمال بريك psp صفر درصد نيست اين از اين واما ميرسيم سر اين مموري اگه شما يه مموري 1گيگ داشته باشي وبخاي كه روي اون يه فيلم كه روي دوتا سيدي هست ودوتا سيدي هم كاملا پر باشه وفرمت اونم vcd نميتوني بريزي البته توجه داشته باش كه psp فرمت vcd رو ساپورت نميكنه پس فقط شما ميتونيد براي جابه جايي فيلم از اون استفاده كني ولي اگه شما بخاي همون فيلم رو با فرمت مخصوص psp كه همون mpg4 هست بريزي جا ميشه وكاملا مموري psp شما پر ميشه پس ازاين بحث نتيجه ميگيريم كه شما روي مموري 2گيگ هم ميتوني فيلم بريزي ولي من به شما پيشنهاد ميكنم كه حد اقل مموري كه ميگيري 4گيگ باشه چون من خودم يه مموري 4گيگ دارم ولي بازم كم ميارم البته بازم نظر خودته شايد شمااصلا مموري 1گيگ هم كافي برات باشه.
يه نتيجه ديگه هم كه ميگيريم اينه كه دوستان لطف كنين چيزي رو كه نميدونيد جواب نديد و بچه هاي مردم رو گمراه نكنيدالبته ببخشيدا.![]()
خوب حالا چرا ناراحت شديد اكه ناراحتيد بيايد بزنينمون تا دلتون خنك بشه![]()
راستي اقا علي شماهم نميخاد به همه بگي كه ادرس بدم اولا كه نمايندگي سوني توي هر شهري پيداست شما اگه توي سايت خود سوني بري همه نمايندگيها رو توي هرشهري نوشته اين براي اونايي كه ميخان از نمايندگي بگيرن. بعدم اصلا اشتباه هست كه شما يه psp رو از نمايندگي بگيري ا لبته اگه از همون اول كه ميخري psp داخل جعبه كپي خور باشه كه ديگه بد تر ممكنه فردا هزارتا مشكل براش پيش بياد. البته ببخشيد من انقدر نصيحت ميكنم ولي واقعا اشتباه ديگه بل اخره ما يه جوراب بيشتر از شما پاره كرديم ديگه .
Dark_Alex برگشت فریمور PSP Slim هک شد(آپدیت دوم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24 ساعت بعد از انتشار psp slim به فریمور این مدل psp نفوذ پیدا شد و هکر ها از Dark_Alex به خاطر همکاری در این زمینه تشکر کرده اند.
منبع: بازی سنتر
بهتر بود منبع شو می نوشتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)