سلام
چطوري ميشه زيرنويسهاي تك ديسك srt را به زيرنويس دو سي دي ( دو پارتي ) تبديل كرد ؟؟
سلام
چطوري ميشه زيرنويسهاي تك ديسك srt را به زيرنويس دو سي دي ( دو پارتي ) تبديل كرد ؟؟
سلام
من این کار رو خیلی انجام دادم ولی بدون تعارف همش شانسی بوده یعنی الان هم دقیقا نمیدونم اون تایم ها رو باید چجوری وارد کنم تا زیرنویسی که بیرون داده میشه حاصل چسبیدن اون دوتای اول باشه
ولی این کار رو انجام دادم
شما هم یکم با زمان ها بازی بازی کن شاید تونستی
سلام
عزیز دل این دفعه ی دوم
این تاپیک آموزش کامل رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم برای اسپلیت زیرنویس های اس آر تی و هم ساب آیدیکس
برای اولی با برنامه ای که اونجا گفته شده زیرنویس رو لود میکنید و گرفتن کلید های ترکیبی کنترل + تی
برای دومی هم برنامه ای ووب ساب رو دانلود کنید و ووب ساب کاتر برای اینکار در هنگام نصب ووب ساب پیداش میشه
سريعترين روش براي چسباندن زيرنويس به فيلم AVI (بدون افت كيفيت فيلم ) براي تماشا در پليرهاي
خانگي چيه ؟؟
دوستان دو زیرنویس با فرمت sub و idx رو با چه برنامه ای میشه به هم چسبوند ؟
سلام
دوست عزیز سرچ کن اکثر سوال ها تکراری هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و و و و و ......
سلام
زیرنویس های ساب پ آیدیکس رو همین 4 5 پست بالاتر بحثش بود دیگه
استفاده از VobSub Joiner
دوستان اکثر سایتهایی که زیر نویس داخلشون هست مسدود شده خواهش میکنم چند تا سایت معرفی کنید که باز باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیر نویسی که با فرمت smi باشه رو با چه نرم افزاری باید چسبوند به فیلم؟
خواهشا لینک دانلودش رو هم بذارید ممنون
سلام دوستان
همانطوری که میدونین اکثر hd player ها در فرمت srt فونت فارسی رو خرچنگ قورباغه نشون میدن که برای حل این مشکل باید به idx/sub کانورت کرد . من از برنامه Txt2VobSub و یا برنامه SubtitleCreator برای کانورت استفاده میکنم .
مشکل اساسی که من دارم اینه که بعضی از فیلمها با وجودیکه فایلها همنام هستن زیر نویس رو نشون نمیده ولی اکثر فیلمای دیگه زیر نویس نشون میده ، نمیدونم چه چیزی رو جا انداختم ولی چند تا نکته رو هم بگم که مسئله روشنتر بشه
1. فرمت فیلم mkv هست
2. پلیر سیگیت هست
3. زیر نویس رو تا وسط صفحه تنظیم کردم که مطمئن شدم از کادر خارج نشده
4. wide بودن یا نبودن رو کنترل کردم
5. در هنگام پخش زیر نویس مورد نظر رو انتخاب کردم . یعنی اون زیرنویسی که در داخل خود mkv هست رو انتخاب نکردم بلکه زیرنویس خودم رو انتخاب کردم
ولی نمیدونم چرا نشون نمیده در صورتیکه برای بقیه فیلمها حتی اگر فرمت فیلم هم rmvb باشه نشون میده!!!!!!!!!!
دوستان من از این سایت subscene.com که زیر نویس میگرم zip.zipx به این صورت هستش سوالم اینه که پسوند zipx با چه نرم افزاری از فشردگیش در بیارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)