سلام
فونتهایی که اینجا هستند خیلی جالبند
من یه سری سیمبل میخوام که بسم الله الرحمن الرحیم توش باشه، ضروریم هست اگه کسی سراغ داره بزار
ممنون
سلام
من یه سری سیمبل میخوام که بسم الله الرحمن الرحیم توش باشه، ضروریم هست اگه کسی سراغ داره بزار
ممنون
سلام
مي تونيد از اينجا دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من فونت f_trafic را می خواستم برای دیدن زیرنویس فیلم هام
اگر برایتون امکان داره برای من بزارید
ممنون
.
[qu--e=شیدا;2209511]سلام
ممنون[/qu--e]
تا چند روز ديگه فونت بسم الله با بيش از 470 طرح آماده ميشه براتون ميذارم
[QU--E]با سلام
من فونت [C-L-R=Red]f_-r-fic[/C-L-R] را می خواستم برای دیدن زیرنویس فیلم هام
ممنون
[/QU--E]
h--p://www.persi--upl--d.c-m/files/hjcmddy-2h23ydlkyc4k.zip
[QU--E
Last edited by MOJIX; 19-03-2008 at 16:00.
[QU--E]با سلام
من فونت [C-L-R=Red]f_-r-fic[/C-L-R] را می خواستم برای دیدن زیرنویس فیلم هام
ممنون
[/QU--E]
h--p://www.persi--upl--d.c-m/files/hjcmddy-2h23ydlkyc4k.zip
[QU--E[/QUOTE]
سلام ضمن تشکر از دادن لینک دانلود اگر براتون امکان داره لینک دانلود دیگه ای بدید آخه این لینکش فکر کنم یه سری از حرفاش بصورت خط چین هستش
.
ببخشيد نميدونم چرا اينجوري شد !! بفرماييدلام ضمن تشکر از دادن لینک دانلود اگر براتون امکان داره لینک دانلود دیگه ای بدید آخه این لینکش فکر کنم یه سری از حرفاش بصورت خط چین هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعزیزان کسی فونته دست نویس فارسی نداره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سال نو و ميلاد مسعودحضرت محمد مصطفي (ص) بر همه دوستان مبارک
عيدي اول : 100 طرح از اسم مبارک حضرت محمد مصطفي (ص)
به صورت فونت TTF
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمایش تمامی کاراکتر هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOJIX; 02-06-2008 at 22:55.
فونت جدید اضافه شد :
برای نستعلیق نویسی در فتوشاپ:
موجیک ه جان ممنون
Font Collection vol.1 - 25.8 Mb
Arabic Font Pack - 3.7Mb / Christmas Font Pack - 2.6Mb / Fire - Ice Font Pack - 0,9Mb
Foreign Look Font Pack - 4.9Mb / Hand Writting Font Pack- 7.3Mb / Farsi Font Pack - 2.8Mb
Lovely Font Pack - 1.7Mb / Pixel Font Pack - 1.9Mb / Sports Font Pack - 1.5Mb
Download : Arabic Font Pack - 3.7Mb
Download : Christmas Font Pack - 2.6Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download : Fire - Ice Font Pack - 0,9Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download : Foreign Look Font Pack - 4.9Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download : Hand Writting Font Pack- 7.3Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download : Lovely Font Pack - 1.7Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download : Farsi Font Pack - 2.8Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download : Pixel Font Pack - 1.9Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download : Sports Font Pack - 1.5Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یک مشکلی دارم اون هم اینکه حتا با استفاده از فونتهای فارسی وقتی هم که ویندوز رو در حالت فارسی قرار میدم ، عددها انگلیسی تایپ میشن ، اگه ممکنه راهنمایی کنین ، متشکرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)