یه سوتی هم که توی برنامه گلبرگ دادند کلیپش هم پخش شده تو نت
قضیه از این قراره که مجریه میخواست بگه ما دو هفته با شما نیستیم رو به دوربین میگه :
هفته ی دیگه شهادت صدیقه ی طاهره حضرت فاطمه ص هستش و هفته ی بعدش هم رحلت جان گو ز رهبر امت خمینی کبیر ((=
یه سوتی هم که توی برنامه گلبرگ دادند کلیپش هم پخش شده تو نت
قضیه از این قراره که مجریه میخواست بگه ما دو هفته با شما نیستیم رو به دوربین میگه :
هفته ی دیگه شهادت صدیقه ی طاهره حضرت فاطمه ص هستش و هفته ی بعدش هم رحلت جان گو ز رهبر امت خمینی کبیر ((=
n,sj lkالبته فاکر هم ، هم خانواده فکر هستش !
در ضمن من چندین نفرو شنیدم که فامیلیشون فاکر بوده به معنای فکر کننده
من اشاره کردم به مجری
من خودم وقتی شندیدم اصلا فکرم منحرف نبود ولی فکر این مجریه چرا !![]()
Last edited by dimah2005; 30-06-2009 at 21:13.
سلام
چند روز پیش که شبکه خبر داشت رای گیری وزیران دولترو نشون میداد موقع شمارش آرا همه میکروفن ها قطع شده بود و یه جورایی مجلس از حالت رسمی در اومده بود.هی به لاهیجانی میگفتن آقای میگن تو رای ها تقلب شده بفرستیمش کهریزک؟ و همه میزدن زیر خنده تا اینکه یکی اومد و گفت هنوز هم داره تو TV نشونمون میدن.
اینم ویدئوش از یوتیوب!
اینم برای دانلود اگه ضیلتر بشکن ندارید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ممکنه لینک برای دانلود بدین. لینک اول که مستقیما تمام صفحه پخش میکنه، لینک دوم هم خراب هست
امشب ظرف کمتر از یک ساعت دو تا [نیمچه] سوتی پیدا کردم؛ یکی موقع پخش اخبار ورزشی، ساعت 9 و خرده ای کانال یک که گوینده وقتی میخواست خبر مربوط به بازیهای مقدماتی جام جهانی در اروپا رو گزارش کنه، صفحه نمایش بزرگ پشتش لوگوی لیگ قهرمانانو که زیرش نوشته بود Champions League آورد.
یکی هم وقتی داشت سریال کانال دو رو نشون میداد؛ اولش پنج شیش دفعه زیرنویس کردن که فرداشب پخش نمیشه؛ بعد اواخر سریال هی چند بار زیرنویس کردن که با عرض پوزش سریال، فرداشب ساعت 21:45
البته استاد سوتی هم شب گذشته گزارش فوتبال صربستان-فرانسه رو بر عهده داشت که اگه دقت کرده بودم، موارد بهتری برای ذکر کردن در اینجا پیدا میشد احتمالا.
Last edited by H a m e e d; 10-09-2009 at 01:24.
دیروز رادیو جوان به رسم ایام شهادت بین گفته های مجری برنامه ( نمیدونم چرا برنامه ایی بود ) موسیقی بدون کلام غمناک پخش میکرد ! یکی از موزیک ها برام آشنا بود دقت کردم متوجه شدم موسیقی بدون کلام آهنگ " Frozen " مدوناست ! جالب بود مدونا و شهادت و ...
منم یه برنامه سحرگاهی تلویزیون رو یکی دو بار دیدم با فضای معنوی روحانی که آهنگ Hurt از Aguilera رو پخش میکرد، احتمالا بعضی سحرها پخش میکنه...
سالهای قبل هم برنامه سخنرانی مذهبی کانال یک پخش میکردن که تیتراژ آخرش آهنگ My Immortal بود
ماه عسل هم دو سه سال قبل توی وله هاش یه آهنگ عربی معروف از یکی از خواننده های زن عرب رو پخش میکرد که اسمشو نمیدونم [ولی همیشه دوست داشتم آهنگشو داشته باشم]
الان توی یه برنامه با موضوع پلیس راهنمایی و رانندگی و اینا یه سوال مطرح کردن که متنش این بود ( خیلی بزرگ هم نوشته بودن)
کدامیک از موارد زیر در کاهش آسیبهای کردن تاثیر بیشتری دارد
طرف هم از روش میخوند تا رسید به کلمه کردن ( گردن ) موند توش دیگه هیچی نگفت![]()
چند وقت پیش قبل از ظهر بود... یه برنامه تو شبکه چهار میداد... شخصا زیاد شبکه چهار نمیبینم... ولی با تعجب اون برنامه رو نگاه کردم...!! نکته تعجب آمیزش این بود که زیر لوگوی شبکه چهار زده بود زنده، بعد صدا مجری با تصویر فاصله داشت (حدود 2 ثانیه) و نکته جالب اینکه تو اون یه ربعی که من نگاش میکردم، درستش نکردن!(حالا واقعا تو یه برنامه زنده امکان داره که این اتفاق بیوفته؟!!)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)