بابا ناراحتی نداره![]()
من خودم بس که اومدم و رفتم گیج شدم![]()
دیگه حواسم به جواب پست نبود![]()
دستت درد نکنه![]()
بابا ناراحتی نداره![]()
من خودم بس که اومدم و رفتم گیج شدم![]()
دیگه حواسم به جواب پست نبود![]()
دستت درد نکنه![]()
ممنون. فایل Nvidia حذف شده. 404
فایلهایی هم که شما گفتید. نه ویروسی که نیستند. NFO اشون رو خوندم ظاهرا باید چیزه توپی باشند. فک کنم اصلا همونی باشه که Nvidia گذاشته.
امشب میرم خونه تست می کنم. اینجا کارت گرافیک یوخدی و BioHazarde ای هم موجود نیست.![]()
بازم ممنون.
** راستی اون تیکه خیلی اول بازی که یه سنگ رو از تپه میندازند پایین بعد باید تند تند Enter رو بزنیم تا فرار کنه. من یه دفعه شانسی رد کردم و بعد از اون هر چقدر هم تند میزنم دیگه نمیشه.
دکمه خاصی رو باید همراه Enter بزنم؟ فکر کنم یه دکمه ای رو شانسی زدم اون موقع. Ctrl بود یا Alt ....
sa3er جان به نظر من یک Joystick آنالوگ بگیر![]()
Nvidia دمت گرم....نرم افزار راه اندازی موس کار داد ...مرسی
به دوستان توصیه می کنم برای لذت بردن از این بازی حتما" یه دسته (ترجیحا" با آنالوگ) بگیرین و بیخود وقت باارزشو با این اضافه کردن موس و... تلف نکنن.مطمئن باشید در ادامه به مشکل خواهید خورد حتی با این راه انداز موس .
یا علی.
نظر منم دقیقا همینه برای اینکه از این بازی لذت ببربن باید gamepadبگیرین با mouseوkeyboardممکنه بتونین بازی کنین ولی لذتی نخواهد داشت و با مشکلات زیادی هم مواجه میشین!
مهدي جان عالي بود .
همش سالم بود .
ولي من يه سايتي ميخوام كه بعد از 45 روز پاك نشه !
Rapidshare پاك ميكنه .
با Undercover موافقم . با كيبورد عذابه !
ولي من لينكي از رپيدشير نذاشتم!![]()
دوستان چرا این بازی دمو نداره؟ رفیق من دی وی دی این بازی رو خریده و شروع به بازی کرده ولی هیچ دمویی ندیده. ببینم نسخه PS2 هم فاقد دمو هست؟
خیلی عجیبه چون ubisoft هنوز بازی رو انتشار نداده. نکنه این بازی که الان تو بازاره اصل نیست و به همین دلیل نه دمو داره نه کرک؟؟
طبق تاریخ سایت gamespot اولین نسخه این بازی از طرف ubisoft تو استرالیا و در تاریخ 22 فوریه منتشر میشه. نسخه ی بعدی تو اروپا در 23 فوریه و سپس در امریکای شمالی در تاریخ 2 اپریل منتشر میشه. می تونین در اینجا ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تکلیف ما این وسط چیه؟؟ منتظر انتشار نسخه ubisoft باشیم و اونو دانلود کنیم؟؟ من بازیه با دمو می خوام......
یه بدی که داره اینه که نمیشه در حال حرکت شلیک کرد
کارو سخت تر کرده !
کسی این بازی رو بازی کرده تا اخر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)