بله میشه به عنوان ی MEMORYMهم باشه
100% ارزش داره
بابت پول 120%![]()
بله میشه به عنوان ی MEMORYMهم باشه
100% ارزش داره
بابت پول 120%![]()
نوشته شده توسط Diego
سلام.لطفا خیلی فوری کمک کنید.یه mp3 player خوب با مشخصات زیر معرفی کنید.(حتما از برند های معروف باشه)
1-حافظه flash یک الی 2 گیگا بایت.
2-کیفیت پخش فوق العاده
3-کیفیت ضبط فوق العاده
4-رادیو اصلا مهم نیست
5-باطری خور باشه بهتره
-----------
6******یه سوال:اگه باطری خور نباشه و شارژی باشه,در صورت استفاده ی مکرر ممکنه عمر باطریش کم بشه؟
7--------------------------------آقا یه جواب بدید دیگه.من خودم sony NW-E005 چشم رو گرفته.2 گیگ هم طرفیت داره.تو یه فروم خوندم که رو mp3 player های سونی فقط با نرم افزار میشه آهنگ ریخت و موسیقی های بدون لیسانس رو هم قبول نمیکنه.این حقیقت داره؟
************************************************** ******************************
6-باتری معمولا بعد از 1500بار شارژ معمولا عمرش به پایان میرسه
خل این مشکل خدمات پس از فروش مشکل شمارو حل میکنن
7-بدون نرم افزار می شه ولی اگر با نرم افزارش بریزی توش خیلی بهتره
بدونه نم افزار هم مشکلی پیش نمیاد![]()
![]()
نتیجه :
اگر نظر منو بخوای میگم بهتره همون sony NW-E005
البته مدل های دیگهای هم هست (اینم کارش درسته خیلی)
راستی (((((((((((((((((((((((یه کاتا لوگ هم برام ازنمایندگی فرستادهبودن که نوشته بود ضد آب هم است
خوم امتحان نکردم)))))))))))))))) اگر خریدی نری بگیریش زیر آب حالا مار شر بگیره
![]()
سلام
چند سوال دارم
1- قیمت این دو مدل چرا اینقدر تفاوتش کمه !!
1گیگا بایتfnw-s203f
134000 تومان
2 گیگا بایت
156000 تومانnw-s205f
2- قیمت كيف بازويي چقدر است؟
3- هدفون مخصوص ورزشكاران جهت نيافتادن از گوش برای مدل هاي سری Nw-e300 هم موجود هست یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
مثل بقیه ی mp3 player ها1گیگ با 2 گیگ فقط 20تا30 تومن اختلاف داره.اگه منظورت کیف بازویی سونی باشه با مدلای s200 یه دونه هست ولی برای مدل e003 میتونی از نمایندگی تهیه کنی.سونی یه سری هدفون جدید داده که عکسش تو دفترچه محصولات نوروزی شرکت بازرگانی ایران هست ویه مدل اسپورت هم توش هست.
Black Sun جان ,متاسفانه من رفتم مسافرت و نتونستم پست شما رو به موقع بخونم.
بالاخره خریدم:NW-E003f
بسیار شیک_کیفیت صدای فوق العاده28 ساعت پخش مداوم موسیقی!رادیو FM یک گیگ فضای ذخیره سازی 98 هزار تومان
نقاط ضعف :
یکی نداشتن قابلیت Voice recording یا همون ضبط صدا( که البته سونی بیشتر به کارکرد اصلی محصولاتش توجه میکنه تا امکانات اضافی)
دومی هم این که فقط و فقط از نرم افزار sonic stage باید استفاده کرد برای ریختن آهنگ روش...و این هم به این علته که این دستگاه فقط میتونه فرمت ATRAC سونی رو بخونه و این نرم افزار آهنگهارو خیلی خیلی سریع تبدیل به ATRAC میکنه و میریزه رو دستگاه.(علتش فقط انحصار طلبی کمپانی سونی هستش که میخواد فرمت خودش رو جهانی کنه)
ممنون
راستی گارانتی ایران رهجو با بازرگانی ایران از نظر قیمت فرق می کنه؟
جناب Diego میشه یه عکس ازش بزاری
باسش هم خوبه؟
با این فرمت ATRAC چند تا اهنگ با کیفیت 128 که به این فرمت تبدیل شدن میشه بریزی روش؟
مشخصات mp3 player های سونی در : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن این سایت باید فلش پلیر روی مرورگرتون نصب شده باشه.
برای تعداد آهنگ ,در حالت پیش فرض نرم افزارش وقتی شما یه Mp3 میریزی حجمش عوض نمیشه فقط فرمتش عوض میشه .من وقتی مقایسه کردم اصلا حجمش عوض نشده بود ولی شما میتونی Bit rate رو انتخاب کنی مثلا 64.که ابنطوری حجمش خیلی کمتر میشه.ضمنا فرمت مخصوص سونی (Atrac) وقتی از bit rate پائین استفاغده میکنی زیاد کیفیت آهنگ هارو خراب نمیکنه.
تو پست بالایی عکس گذاشتم.اگه واستون باز نشده میتونید عکسهای زیر رو ببنید:
![]()
شما متونید به وسیلهی این دو نرم افزار آهنگبریزید توش
Windows Media Player
Windows Media Center
به هر حال امید وارم ازش لذت ببری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)