ايول باب سرعت اينترنت من حالا رسيد به اوني كه ميخواستم
ممنون
خيلي باحال بود
با تشكر از شما
.:: خدانگهدار ::.
ايول باب سرعت اينترنت من حالا رسيد به اوني كه ميخواستم
ممنون
خيلي باحال بود
با تشكر از شما
.:: خدانگهدار ::.
آقا من هر دو راه رو رفتم الان كامپيوتر داره مي تركه خيلي باحال شده ممنون از تمامي دوستان![]()
این ترفندها هیچکدام سرعت اینترنت را عملی بالا نمی برند بلکه عددی بالا می برند و فرمان
AT&FX
برای بیشتر مودم ها سرعت را عددی بالا میبرد تا
115
ولی عملی همان چهار کیلوبیت بر ثانیه است لطفا موضوع را ویرایش کنید و الکی هیجان نیندازید که هر کسی مانند من ببیند و داخل شود
سلام
من نمي دونم چرا هر وقت صحبت از اينكه سرعت سيستم يا اينترنت با فلان برنامه يا فلان ترفند چندين برابر مي شه رگ گردنم مي گيره!![]()
مثلا يك برنامه ادعا كرده بود كه تا 500 برابر سرعت اينترنت رو زياد مي كنه
آخه يكي نيست بگه وقتي مودم و خط تلفن و اكانت شما تغيير نمي كنه چطور مي شه سرعت مثلا 5 برابر يا 100 برابر يا بيشتر بشه؟
اين مودم ها حداكثر ساپورتشون مشخصه پس بيشتر از يك حدي نمي شه. وقت خودتون رو با اين چيزها تلف نكنيد. از ما گفتن بود.
دمت گرم اينم استقبال :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
راست ميگه ديگه مهدي جان مودم هاي ما 56 هستش
اصلا مهاله كه بخواد بيشتر از اين ساپورت منه
بابا بيخياله اينا بشين
از ما هم گفتن بود :| :|
دست درد نكنه البته من امتحان نكردم ولي حتما اين كار را ميكنم. :lol:
دوستان ناراحت نشيدا.ولي واقعا بعضي اوقات من ميمونم كه چرا انقدر ماها ساده ايم.آخه رو اين مودمي كه ميخريد نگاه كنيد چي نوشته.56 kb .حالا اين به كنار.خداييش وقتي اپرا و فايرفاكس رو سيستمت نصب باشه نياز به اين كاراي الكي نيستش.چون سرعت باز كردن صفحه تو اين دوتا 5 برابر IE هستش.
من اين كاري كه عليرضا گفت صفحه اول انجام دادم سرعت اينترنت خيلي اومد پايين!!!!!!!
چرا؟
همش درست رفتم!!!
کارت درست دستت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)