سلام
مي تونيد هماهنگ كنيد
سي دي براتون پست بشه؟
سلام
مي تونيد هماهنگ كنيد
سي دي براتون پست بشه؟
البته حدث خيلي زيادي ميزدم كه كار شما نباشه.منم دنبالشم تا دانلود كنم.به محض دانلود روي يه سرور باحال آپلود ميكنم.البته اگه جور بشه تا اينترنت مجاني رو كه دنبالش هستم رو گير بيارم.
سلام برهمگی دوستان عزیز
من این برنامه رو دارم . جای تعجب داره که برخی دوستان از کارکرد اون همچین مطمئن حرف می زنن که انگار ده ساله باهاش کار کردن. همچین چیز تحفه ای نیست . خیلی ابتدایی کار می کنه . البته باید دقت داشته باشید که این اولین نسخه از این نرم افزار است که از زبانهای عربی و فارسی پشتیبانی می کنه و مطمئنا در نسخه های بعدی بهتر میشه . این برنامه رو دارن در بازار رضا به قیمت 20000 تومان می فروشن. اگر کسی خواست به من بگه تا براش بفرستم قیمت اونهم به شرح زیر است:
هزینه یک عدد سی دی که می شود 200 تومان
هزینه پیک که به عهده شماست ( از کاشانک تا هر کجا که خواستین خودتون حساب کنین که چقدر میشه)
واقعا برای بعضی ها متاسفم که برای نشر یک چنین نرم افزار کاربردی از هموطنان خودشون 20000 تومان پول می گیرن. انگار که خودشون این نرم افزار رو ساختن. یه نکته دیگه اینکه اونایی که ادعا می کنن این نرم افزار رو کرک کردن واقعا دروغگو هستند. این نرم افزار توسط یک هکر عربی با نام مستعار (underground) هک شده. عجیب نیست که هر جا می ری همین نسخه این هکر وجود داره ولی همه ادعا می کنن کار یکی از دوستاشونه. راستی اگه صبر کنین این برنامه در لیست نرم افزارهای نسخه بهار مجموعه نرم افزاری لرد وجود داره که اینو می تونین با تماس با شرکت پروشات پارس مهر بپرسین. بهر حال اگر کسی خواست بگه ما در خدمتتون هستیم.
سلام خدمت دوستان عزيز و عرجمند من كه خيلي از اين نرم افزار راضي بودم تا ديشب گرفتم و تست كردم كاملا صحيح كار مي كنه و تصوير متن فارسي رو به متن فارسي تبديل كد و من حال كردم دستت درد نكنه با معرفي اين نرم افزار بسيار جالبتون.
سلام
اینکه می گی خیلی خوب کار می کنه یعنی چند درصد کلمات رو درست می شناسه؟
الان نرم افزار OCR الصخر با قیمت 4999 دلار فقط 80 درصد صحت داره. شما چه طور میگین کاملا صحیح کار می کنه. اگر درصد صحت شما بیشتر از درصد (65 درصد) اعلام شده از سوی شرکت سازنده این نرم افزاره پس باید به سازنده اون ایمیل بزنیم و بگیم ما ایرانی ها به 65 درصد هم راضی هستیم. نکنه شما یک تایپیست برای اصلاح خطاهای برنامه در اختیار دارین؟ برای تست برنامه حتما یک صفحه کامل رو اسکن کنین و بعد به برنامه بدین و خطاهای اون رو بشمارید خواهید دید چیزی بین 55 الی 70 درصد کلمات رو صحیح خونده . دقیقا مطابق با ادعای سازندگان این نرم افزار. البته چون مجانیه زیاد مهم نیست ولی بدرد کار حرفه ای نمی خوره.
سلام دوست عزيز من اين برنامه رو تست كردم يك صفحه كاملا پر از متن كه اندازه يه a4 و به صورت استاندارد از هم فاصله داشتند و با 900dpi اسكن كردم فقط حدود 25 خطا داشت اونهم فقط در اين كلمات بود {ف ق چ ذ} فقط براي نقطه بود همين و بس
سلان دوستان
من برنامه رو از صفحه اول اون دوپارتي رو دانلود كردم الان موقع باز كردن فايل پسورد مي خواد كسي پسورد رو داره :
پسورد نمی خواد اینو این همه آدم دانلود کردن مطمئنی پسورد می خواد ارور دیگه ای نمی ده شاید یه تیکشو ناقص دانلود کردی موقع باز شدن ارور اونو می ده ...
سلام این فعلا اولیش
سرور باحالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از لينك زير دانلود كردم
موقع باز كردن فايل پسورد مي خواد . احتمالا بقيه از اون 12 قسمتي دانلود كردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)