آقا من پاک قاطی کردم یکی من رانمایی کنه مرحله دوم بازی این هم عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من پاک قاطی کردم یکی من رانمایی کنه مرحله دوم بازی این هم عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری نداره. فقط کارایی که میگه رو انجام بده.
فک کنم الان باید بری پشت دستگاه نوشابه و به اون عروسک ها تیر بزنی.![]()
ممنون دوست عزیز
ببینم کسی سیو گیم کامل این بازی رو نداره
شرمنده دوست عزیز . من دو روز پیش بازی رو پاک کردم . سیو هام هم پاک شد .
ولی توی تاپیکش درخواست بده حتما واست میزارند .
یکی پیدا شه یه توضیح درست و حسابی بده من هرکاری میکنم این مرحله را رد کنم.نمیشه
دوست عزیز من به ترتیبش رو حفظ نیستم ولی تا اونجایی که یادمه واست میگم .یکی پیدا شه یه توضیح درست و حسابی بده من هرکاری میکنم این مرحله را رد کنم.نمیشه
اول میری پشت ماشین . یه اسلحه بر میداری ( ShotGun ) بعد باید ریل موس رو بگیری و با 2 بار بالا زدن اونو بدی به Lynch .
بعد خودت یه اسلحه دیگه بر میداری ، با Lynch میری اونجایی که دستگاه نوشابه هست . باید پشت دستگاه حالت کمین یا پناه بگیری . بعد از اونجا باید از این مانکن و عروسک ها رو بزنی .
بعد دوباره باید بری پشت ماشین و فکر کنم یه کلت مگنوم بر میداری .
بعد با Lynch میری طبقه سوم ، بعد که میخوای آموزش از طناب پایین رفتن رو یاد بگیری ، یه دفعه پلیس ها وارد میشن . باید همه ی پلیس ها رو بکشی و از اونجا خارج بشی .
ممنون دوست عزیز ردش کردم.![]()
بچه ها من تو اون مرحله که راننده کامیون را باید بکشی گیر افتادم مغزم هنگ کرد یکی کمک کنه یا یه سیو گیم بزاره ممنون میشم.
دوست عزیز اونجا انقدر باید تیر به شیشه راننده کامیون بزنی که شیشه بشکنه . راننده هم میمیره .بچه ها من تو اون مرحله که راننده کامیون را باید بکشی گیر افتادم مغزم هنگ کرد یکی کمک کنه یا یه سیو گیم بزاره ممنون میشم.
شما تنها کاری که باید بکنی اینه که به شیشه ی ماشین تیر بزنی . بقیه رو هم بیخیال . چون برسه به jenny باختی .
موفق باشی ، O R A C L E![]()
ماچدمت گرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)