معمولا ويروس روي مموري مستقر ميشه ولي اگه داخل گوشي باشه بايد فول فلش بشه
مموري رو با رم ريدر فرمت كن
معمولا ويروس روي مموري مستقر ميشه ولي اگه داخل گوشي باشه بايد فول فلش بشه
Last edited by faridOnline; 12-02-2007 at 15:22.
مموري رو در آوردم ولي نشد.به نظرت من ميتونم فول فلش كنم؟راستي اگه يك بار روشن و خاموش كنم ديگه روشن نميشه و حتما بايد يه بار باطري رو در بيارم و دوباره بذارم.به نظرت دليل مورد قبل كه گفتم ويزوس نيست؟اگه به نظرت من ميتونم فلشش كنم آموزش و لينك دانلود برنامه هاشو برام بزار و لوازم مورد نيازشو بهم بگو.خيلي ممنون.
سلام من گوشی رو وصل کردم و بعد از زدن fsx یک سری مطلب رفت والن نوشته this loader unlock
fs activation , please wait چیکار کنم کمک کنید
خیلی ممنون
سلام دوستان میبخشید هیچکسی نیست به داد من بنوا برسه بابا کمک من گوشی رو وصل کردم و بعد از زدن fsx یک سری مطلب رفت والن نوشته this loader unlock و بعداینو داد
fs activation , please wait چیکار کنم کمک کنید
یه چند ساعت موندو من خسته شدم stop کردم ولی روشن نشد من باطری در آوردم دوباره جا زدم تا روشن شد ولی منو عوض نشد
من منوشو میخوام عوض کنم اگه کسی میتونه کمک کنه مرسی
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
آنتن دهی سری CID49 سونی اریکسن واقعا با سری 36 اون فرق داره و خیلی بهتر شده حالا بماند که همون 36 هم کل نوکیا رو خوابونده بود
شما نباید این دو تا گوشی رو با W800 مقایسه کنی
هم ظاهر هم باطن
این دو تا خدان
W830 اگر درست یادم مونده باشه 3g نداره (دوربین جلو برای مکالمه تصویری) دوربینش آتوفوکوس نداره مموری یک گیگ هم داره
اینم لینکی برای مقایسه W850 با W830
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------
میگم این سری CID49 و سری 36 که دوستمون گفت یعنی چی؟ میشه کامل توضیح بدین؟
فريد جون خيلي ممنون.flash كردم درست شد.فقط اگه ممكنه بگو چيكار كنم كه ديگه به هم نريزه؟ممنون
ولي خودمونيم پدرم در اومد تا درست شد.هر جا ميرفتم يه عيبي ميزاشت روش.تا رفتم مجتمع اناهيتا برام فلش كرد.خدا خيرش بده.يكي سفارشمو كرد ازم نصف قيمت گرفت.
سلام marlab 76
سلامr_B_1980
من هم جدیداً گوشی کا 750 آی ساخت مالزی خریدم ومشگل خالی شدن سریع باطری را دارم میخواستم ببینم آیا مشگل شما به جه شکلی حل شد.متشکرم
دوست عزیز احتمالا شما هم مثل من گول حرفای فروشنده رو در مورد ساخت مالزی و ... خوردید . باید بگم که بی کیفیت تر از این گوشی های ساخت مالزی وجود نداره . چون مال من صدای ارت فونش موقع صحبت کردن خیلی ضعیفه و من از هندز فری استفاده میکنم . موقع استفاده از مموری هنگ میکنه . و رنگ صفحه کلیدش هم داره میپره .
اما در مورد باطری باید بگم که شارژری که فروشنده ی محترم به من انداخته بود تقلبی بود و توان کافی برای شارز باطری رو نداشت .
من با دعوا و تهددید به شکایت و ... یک شارزر اصلی ازش گرفتم . و مشکل برطرف شد . شما یک بار دستگاهت رو با یک شارزر همین مدل شارژ کامل کن . ضمنا اگر پشت شارژر شما کلمه ی sony ericsson حک شده و شارژر دارای دو شاخ صافه ، تقلبیه . دوشاخهای شارژ اصلی به این شکل هستند \ / و باید با انبر دست صاف بشن و بعد از تبدیل استفاده بشه .
از همه دوستان عزیز که منو راهنمایی کردن ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)