منظور من این است که فایل مربوط به cache را طوری ذخیره کنیم که بعد نصب ویندوز باز هم اگر فایل cache را
به همان پوشه کپی کنیم مکان ها را به صورت آفلاین ببینم.
منظور من این است که فایل مربوط به cache را طوری ذخیره کنیم که بعد نصب ویندوز باز هم اگر فایل cache را
به همان پوشه کپی کنیم مکان ها را به صورت آفلاین ببینم.
سلام دوستان کسی میتونه یه آخرین نسخه گوگل ارس و اسپیس رو که مشکل نداره برای من بزاره
ممنونم
سلام لطفا نحوه قرار دادن عکس یک مکان را در گوگل ارث آموزش دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی این برنامه رو نداره یا نمیتونه راهنمایی کنه
چون ایران تحریمه نمیتونم بگیرم در ضمن این قسمت اسپیسش رو هم نمیدونم از کجا بگیرم
Google Earth
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلا دوستان گرامی
دوستان آیا آموزشی در مورد تفسیر و تعبیر تصاویر ماهوارهای گوگل ارث کسی داره بزاره که بتونیم تفسیر کنیم که رنگ تصاویر چه چیزی به ما میگه ؟ مثلا رنگ قرمز یا سبز چه تفسیری دارند و چگونه میشه نقاط آلتراسیون رو مشخص کرد ؟
سلام
در همین سایتی که خودتون هم ذکر کردید یک حساب کاربری ایجاد کنید.
بعد عکسی که آپلود کردید رو تصویر ماهواره ای مشخص کنید (البته باید بتونید اون محل رو از روی تصویر پیدا کنید).
در آخر هم می تونید با درگ و دراپ کردن نشانگر تصویر محل دقیق رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
سلام.خوبین؟
شما میدونید چطور میشه فایل Shape رو به KML یا KMZ تبدیل کرد؟؟
با سلام ، دوستان چطور میشه تو Google Earth حالت زنده رو تماشا کرد ؟ من میخوام هم اکنون که خودم اینجا نشستم رو ببینم ...
آیااین راه هست ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین ...
در ضمن من نسخه جدیدش رو برای دانلود میخوام و چطور میشه مثل صفحه اول این تاپیک کیفیت Google Eearth رو بالا برد ؟ من گرافیکم 512 هستش ... ، در ضمن من میخوام خیابان ها و خانه ها بصورت 3 بعدی و قشنگ دیده بشه نه اینکه 2 بعدی باشه ... ، خواهشا راهنماییم کنین ...
Last edited by *Mehran*; 06-07-2010 at 21:22.
سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه نرم افزار گوگل ارت پرتابل دارم یه چند وقتی ازش استفاده کردم ولی دیگه دیدم که کره ی زمینش شکل معمولی نداره شما دوستان میدونید مشکل چیه ؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)