حيفه ازش تشكر نكني آقا دستد درد نكنه
مرسي و ممنوننوشته شده توسط amir abbas
من از قالب هاي شما هم استفاده كردم![]()
سلام دوستان
من هم اول تشکر می کنم
دوم هم چند تا مشکل داشتم عرض می کنم
من از phpbb نسخه 2.2.2 استفاده كردم و easyphp 1-8 اما مشكل اصلي اينه كه در قسمت مركز كنترل فاروم صفحات از چپ به راست است و هر دفعه بايد خودم از راست به چپ كنم
ضمنا فايل هايي كه از سايت رسمي phpbb دانلود كردم اجرا نمي شه بجز فايل زبان
لطفا راهنمايي ام كنيد
بالاخره اين مشكل نوشتن حرف "ي" و "چ" و "گ" در پي اچ پي بي بي حل شد يا نه؟
سلام
دوست عزيز خيلي ممنون
با تشكر
آقا نیما. جون هر کی دوست داری این آموزشاتو یه فایل Pdf کن تا هم همشون یه جا جمع بشن هم که ما کمر درد نگیریم.(از بس جلوی مانیتور نشستم کمرم خشک شد. اگه Pdf بود یه پرینت می گرفتم راحت می شستم می خوندمشون این آموزشارو). باور کن ارزششو داره. من که به شخصه منتظرم.
آقا لطفا يه جايي كه هاست مجاني بده و ما بتونيم انجمن رو روش آپلود كنيم بگيد .
در ضمن آخر نفهميديم اين مشكل حرف "ي" چجوري رفع مي شه .
amir abbas لينك هات خرابه .
در ضمن من وقتي خواستم انجمن رو آپلود كنم بايد كدوم فايلا رو آپلود كنم ؟
يه سريشون تو فولدر www هستند . اونا رو كه حتما بايد آپلود كنم .
مي خوام بدونم اونايي كه فولدر my sql هست رو هم بايد آپلود كنم يا نه ؟
لطفا كمك كنيد . عجله دارم .
ALI Kheradmand.
شما اصلا دلتو به اينا خوش نكن چون هيچي هاليشون نيست!! يه سوال به اين سادگي رو نتونستند جواب بدند!!
مشكل تايپ حروف از برنامه نيست بلكه از بانك اطلاعاتي است كه همون ابتدا براش ساختي!! ميگي چه طوري؟!
اگر بانك اطلاعاتيتون را با استاندارد فارسي و utf ساخته باشيد ولي mysql و سيستم نتونه درست از utf-8 پشتيباني كنه نتيجه اين ميشه كه حروف قاطي ميشند و بعضياشون درست نشون داده نمي شوند.
شما بهتره يه msql جديد از نوع انگليسي و لاتين براي خودت درست كني و از اون براي پيكر بندي انجمنت استفاده كني.
در مورد آپلود هم بگم كه وقتي يه فايل فشرده شده سيستم مديريت محتوا مثل phpbb را دانلود ميكني يه پوشه توش هست به نام upload كه محتواي اون پوشه را بايد در سايتت آپلود كني البته قبل نصب سيستم بايد فايل config را طبق راهنماي instal تنظيم كني...
همين... به همين سادگي بود!! تازه نصب phpbb هم ديگه از همشون راحت تره!
ديتابيس رو هم بايد رو خود سرور بسازي و اگه يه ديتا بيس رو لوكال داري اول بايد توسط phpmyadmin ... اكسپورتش كني و بعد از طريق سرور اونو با ديتا بيس جديد اضافه كني...
آقا من تازه گرفتم چي شد . فقط يه مشكل اين فايل config رو چجوري رو 777 تنظيم كنم ؟
در ضمن من دارم اينا رو يه هاست مجاني مال Lycos Tripod آپلود مي كنم اما دو دقيقه به دو دقيقه مي گه :
FTP connection lost .
مي دونم كه به اينجا ربط نداره اما لطفا راهنمايي كنيد چون دارم كلافه مي شم .
از SmartFTP Client استفاده كن
سريع ، راحت ، پرسرعت
براي پرميشن هم روي فايلت كليك راست كن روي پراپرتيس بيا ( آخرين گزينه ) بعدش فكر كنم 755 هستش
شما بكنش 777
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)