نه داداش من. گوشی به علاءالدین نمیده برای همین همشون میگن که تعطیل شده. محض اطلاع میتونید با تلفن شرکت تماس بگیرید.
این خوده شرکت
88555554
این هم نمایندی فروش:
88555553
نه داداش من. گوشی به علاءالدین نمیده برای همین همشون میگن که تعطیل شده. محض اطلاع میتونید با تلفن شرکت تماس بگیرید.
این خوده شرکت
88555554
این هم نمایندی فروش:
88555553
مرسی از اطلاع رسانی..
زنگ زدم تلویحا تایید کردند که چون سه چهار ماهیه واردات نداشته پس...
خودشونم N73 رو با گارانتی پارس تل داشتن.. قیمت 500 تومن![]()
موبایل پلاس الان دو سالی هست که فعالیت میکنه، فقط در مقایسه با گارانتی های دیگه، گستره فعالیتش محدودتره. از نظر خدمات پس از فروش بسیار خوبه؛ افراد مطلعی هم در بخش فنی و حتی فروشش کار می کنن. قیمت هاش هم همیشه معقول بوده ولی متأسفانه الان گوشی نمیاره.
اتصالات با این همه دبدبه و کبکبه هنوز N73 Music Edition رو نیاورده! آرزو به دل موندیم یه بار بریم showroom اتصالات و یه نفر فروشنده با اطلاعات اونجا باشه! از روز اولش همینجوری بود! خانومی که اونجا همه کاره فروش بود، با اطمینان میگه N73 اصلاً Music Edition نداره! خجالت آوره!![]()
این نماینده فروش ایراتل هم که جالبه امروز داره N73 معمولی بدون گارانتی رو عرضه میکنه!پس ایراتل هم نمیخواد دیگه گوشی بیاره؟
آقا من N73 خود را تبدیل کردم ولی جز فایلهای jar , sisx دیگر فایلی را نمی توانم اینستال کنم؟؟
کمک کنید...
بلاخره من هم n73 دار شدم ! واقعا گوشیه تکیه !!!!
پیشنهاد میکنم به همه ی دوستان . یا علی
دیروز قیمت ان 73 با گارانتی اتصالات توی فلکه اول تهرانپارس یعنی نمایندگی رسمی اتصالات 615000 بودش
راستی ان 91 موزیک ادیشن اومده 555000 و ان 70 موزیک ادیشن هم اومده ولی قیمتش یادم نیست
مبارکه! بالاخره با گارانتی اصلی گرفتی یا متفرقه؟ اگه متفرقه، چک کردی IMEI گوشیرو عوض کردن یا نه؟
سلام
بالاخره یکی به ما میگه که N73 با چه گارانتی بخریم ؟؟
من 460 تومن بیشتر نمی تونم بدم از بین این گارانتی های متفرقه کدومشون تا حالا بی مشکل بودن؟؟
پارس تل خوبه؟؟
من عجله دارم
این گارانتی هم برای ما مصیبتی شده ها؟؟
ممنون
فرزانه
داداش مگه این گوشی جز این پسوند ها پسوند دیگه ای هم میشناسه که نصب کنه sis مال سیمبیانه وjarمال جاوا اگه چیز دیگه ای هم است بگو
اگر براتون گارانتی مهم هست بهتر هست که 20 تومن رو مبلغتون بذارید و 73 N با گارانتی خدمات طلایی نیا بگیرید .
اگر خواستید آدرس و تلفنشو بگم !!!!
Last edited by YasharX; 04-02-2007 at 01:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)