آقا چرا مشکل تراشی میکنید؟
تاپیک موفقی زده شده. بذارید ببینیم دنیا دست کیه و بالاخره این اپراتورها به کجا میرسند
بذارید اونایی که تو این تاپیک دارن کار میکنن کار کنند
به تاپیک کمک نمیکنید چرا الکی این همه پست خودتو، بیشتر میکنی؟
آقا چرا مشکل تراشی میکنید؟
تاپیک موفقی زده شده. بذارید ببینیم دنیا دست کیه و بالاخره این اپراتورها به کجا میرسند
بذارید اونایی که تو این تاپیک دارن کار میکنن کار کنند
به تاپیک کمک نمیکنید چرا الکی این همه پست خودتو، بیشتر میکنی؟
در مورد اینکه تالیا و ایرانسل بهتر از ir-tci سرویس دهی میکنند که شکی نیست
تالیا و ایرانسل نیاز یه پشتیبانی دارند. اگر پشتیبانی بشند خیلی خیلی پیشرفت میکنند
در ضمن یه سوال؟ قیمت سیم کارتهای اعتباری ایرانسل چقدر هست؟
من ساکن شیراز هستم. در شیراز چند امور مشترکین تالیا وجود داره؟
هنوز اعلام نشده... از اول بهمن ماه مشخص میشه... شایدم زودتر اعلام بشه
آدرس ایستگاههای تالیا در شهرستان شیراز
شیراز 1 بلوار پاسداران، نرسیده به میدان معلم ،روبروی پادگان امام حسن ، مرکز امور مشترکین مخابرات
شیراز 2 خیابان قصردشت، اول رحمت آباد، نبش پرند 41، روبروی رستوران درویش ،ایستگاه تالیا
شیراز 3 میدان قائم ، خیابان هجرت ،بعد از دادگاه قضایی، جنب داروخانه،دفتر خدماتی تالیا
اینم آدرس ایستگاههای تالیا در تهران
شمال 1: خیابان نیاوران ، بین سه راه یاسر وپمپ بنزین ، نبش کوچه امیر سلیمانی، شماره 3/342
غرب 1: شهرک قدس ، مجتمع تجاری میلاد نور ، طبقه پنجم ، واحد 8
غرب 2: خیابان ستارخان ، خیابان حبیب الهی ، خیابان سروش یک ، پاساژ مفید ،درب روبروی مخابرات ، شماره 22
شرق1: خیابان صاحب الزمان ، تقاطع سراج و دلاوران ، نبش خیابان کوثر ، شماره 56
شرق 2: خیابان شهید آیت ، پایین تر از چهارراه تلفنخانه ، نرسیده به خیابان دماوند ، شماره 34
جنوب 1: خیابان شهید رجایی ، میدان بهشت ( سه راه علی آباد ) ، کوچه شهید تولایی ، نبش کوچه دماوندی پور ، شماره 7
مرکز 1: خیابان جمهوری ، نرسیده به پل حافظ ، نبش کوچه رم ، پاساژ پردیس
خواهش میکنم gsm عزیز... امیدوارم از تاپیک خوشت اومده باشه
لیست بقیه ایستگاههای تالیا در شهرستانهای دیگر
مشهد: خیابان شهید چمران ، نرسیده به چمران 5، پلاک 105، ایستگاه تالیا
قم: خیابان امام خمینی، نرسیده به میدان سعیدی،بین کوچه 31 و 41 ، روبروی اداره دارایی فروشگاه شهر موبایل
تبریز1: خیابان امام خمینی،بالاتراز چهارراه شریعتی،روبروی سینما فرهنگیان، ایستگاه شماره 1 تالیا
تبریز 2: خیابان امام خمینی،بالاتراز چهارراه منصور، پاساژ سامان، طبقه زیر همکف، ایستگاه شماره 2 تالیا
در صورت تاسیس ایستگاه تالیای جدید، خودم شخصا دوستان رو در جریان میزارم و آدرس ها رو در این تاپیک ذکر میکنم
دوستان عزیز ظاهرا اعلام شده نرخ سیم کارتهای اعتباری ایرانسل دقیقه ای 62 تومان است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)